Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co Wy na to żeby ogarnąć jakąś imprezke reggaeton' ową na terenie stolicy? :)
  • Kaska_tzr

3 raz z rzędu byłam wczoraj na raggaetonie w salsalibre...ogólnie sala jest muzyka tez ...tylko ludzi brak!! na sali z salsa owszem trochę osób sie kreci ale na tej nowej z raggaetonem żywej duszy nie ma i ten biedny dj cały czas sam siedzi ...;(Jak tak dalej pójdzie to chyba wogole zrezygnują z tej drugiej sali, bo chętnych nie widać!
  • Anonim

...no bo kurde raggaeton jest malo popularny w Polsce... dlatego mozemy sie jakos zorganizowac i ustawic sie w tym salsa libre, tylko ci ktorzy jaraja sie reggaetonem :) tzw elite:D
  • Мартина

o tak tak, ja jeszcze do Salsa Libre niestety nie dotarłam (miałam w planach na wczoraj, ale nie wyszło), ale też mam ochotę potańczyc wreszcie na fajnej imprezce reggaetonowej; )
  • A

REGGAETON REGGAE REGGAE!!!
    Dokładnie lepiej się wcześniej ustawić... Są wakacje i mało osób jest w studio... ja najszybciej na Bombie Latinie będę w sierpniu... moze już na koncercie Impacto :D:)
    adios!
  • Anonim

no no sierpien jest idealny:) a ktorego to bedzie??
  • Anonim

doooobra termin : 4 sierpnia pasuje amigos ?; )
  • divalo

tylko czemu nie piszecie o tym w temacie o imprezach reggaetonowych ???
  • Anonim

a tak jakos, sorry winetou :D po 4 sierpnia bedziesz mogla usunac temat :)
  • A

muy bien--> bardzo dobrze (?) [jestem samoukiem]
    aloha!
  • Anonim

no 2 osoby juz sa... :D
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)