-
A
-
MysteryLimit
Prawie wszystkie. O ile rytm mi sie podoba i o ile text jest OK. Moja ulubiona w tej chwili. Pobre Diabla by DOn Omar. -
A
najgorsze jest to, że reggaeton może się podobać tylko ludziom którzy znają hiszpański i choć troche rozumeija te teksty... tylko dlatego ten gatunek nie jest u nas popularny...a szkoda!!
ja ostatnio lubię "Baila Morena" Hector y Tito
-
-
MysteryLimit
-
Anonim
dobre wariaty to Zion y Lenoxx ,Mexicano 777, Tego Calderon a i składaki Luny Tunes:-) pozdro dla fanów Reggaetonu i zapraszam do Punktu w czwartek, tam Krzaku zapodaje czasami reggaetonu duzo... -
Anonim
-
A
-
Anonim
noo:-)
aż sobie posłucham Tego Calderona z tego wszystkiego heheh:-)
a swoja droga to mało zainteresowania reggaetonem, spodziewałem sie wiekszej ilości lubiacych słuchać tych wariatów... -
...
ludzie....reggaeton rządzi ale kto tak na-prawede; ) o nim wie hmm?? Ten kto raz usłyszał odrazu polubił a reszta? żyje w niświadamości co za cudo im umyka
trebol clan
zion&lennox
Calderon
hector y el bambino
daddy yankee
są poprostu ESTUPENODS :D -
A
-
Anonim
-
A
-
...
-
-
ej ludziska, powiedzcie co mam zasysac, bo mi sie mas flow 2 zaczyna nudzic pomalutku...
Una Nalga En El Culo Ella Grita; ) -
Anonim
Hector El Bambino Presenta-Los Anormales
mistrzowa składanka:)
dodatkowo polecam:
Lito_y_Polaco_-_Grandes_exitos
Wisin & Yandel
Hector y Tito
Trebol Clan
-
Anonim
Czy ktoś kojarzy taki kawałek gdzie pojawia sie fragment chica de canela.
Kto to śpiewa??? -
A
-
Anonim
hehe tak myślałam, że Gasolina będzie hitem w Hiszpanii. tak jak w zeszłym roku wszędzie panował "Dale, Don Dale" DonOmara, teraz jak sobie puszczam to czasem to mi się aż ciepło na sercu robi na wspomnienie :) A teraz Lumidee zrobiła jakiś kawałek w tym stylu (reggeaton, nie dale don dale).
Ja od paru dni zamęczam znajmoych Gasoliną, aczkolwiek tekst, no hm.... raczej ignoruję, aczkolwiek cieszy mnie fakt że daddy jankee lubi benzynę i nwet jej poświęcił piosenkę; ) -
mike
aldo ranks
remiksy dj'a mingo
fulanito
latin power mc
speedy feat. lumidee
mvp feat. stagga lee
papi sanchez
proyecto uno -
O