-
islandzka terrorystka
cholernie podoba mi się reggaeton, ale nie za bardzo mogę ściągać muzykę. wiecie, gdzie można dostać jakieś cd? wszystkie empiki już obleciałam i nic nie znalazłam :/ a może ktoś ma coś do sprzedania? -
Anonim
polecam radia internetowe, np w winnampie inbeat radio, zresztą jak wpiszesz winnampa reggaeton to masa wyskakuje.
no i empik ma masę w sklepie internetowym
tylko w importowanych musisz szukać
poza tym np
http://www.mp3.pl/wykonawca.php?id=... -
dokladnie, empik - szukaj w katalogu zagranicznym na stronie
wszystko sprowadz, tylko trzeba troche doplacic :/ -
Anonim
-
-
El mas repa
W Polsce zostały wydane tylko 2-3 płyty z reggetonem, więc wybór bardzo niewielki; ). Jak się chce mieć originalne cd to nie pozostaje nic innego jak sprowadzanie z zagranicy. Tylko nie poprzez empik. Nie wiem jak oni wyliczają te ceny, że wychodzi około 100 zł za jedną płytę. Kupując w amazon lub cduniverse mam za tą cenę 2-3 płyty. -
islandzka terrorystka
mueve cadera como tu quiera> a jak z przesyłką, dużo płacisz?
btw warto kupować tę składankę "gasolina"? -
Anonim
-
El mas repa
Moim zdaniem nie warto kupowac tej składanki. Z tego co pamiętam to może ze 3 kawałki są dobre, a reszta jest średnia. Lepiej kupić składankę z kubańskim reggeatonem. Najtaniej chyba jest w sklepie gigant.pl (jak jesteś z wawy to odejdą Ci koszty przesyłki bo możesz odebrać osobiście, przynajmniej kiedyś tak było). Ogólnie gigant.pl jest tańszy niż merlin.
A jeśli chodzi o koszty przesyłki z amazon.com to niecałe 4.49 USD + 2.49 USD za każdą płytkę (Czyli niecałe 7 dolarów jak sprowadzasz jedną płytę). W cduniverse są podobne koszty ale można to dokładnie sprawdzić na ich stronie. Na niespodziankę można natrafic ze strony Polaków, a dokałdniej służby celnej, która na przesyłkę może nałozyc cło w wysokości 22 %. (chyba od humoru celnika zależy czy nakłada czy nie;)). Ogólnie nawet jak się sprowadza jedną płytę to wychodzi taniej niż u tych złodzieji z empiku; ).
Ps. przepraszam za reklamę :D -
babilonofobia
eeeee... a ja sie bawie w pirata i wiekszosc kawalkow sciagam :) ewentualnie zaopatruje sie w plytki co roku w czasie wakacji w Barcelonie :) kiedys zamawialam jakies plytki na cduniverse ale jakos nie przekonalam sie do kupowania skladanek reggaeton w necie... zadko jest tak ze podoba mi sie cala plyta wiec po co mam kupowac cala plytke oryginalna skoro moge pojedyncze kawalki sciagnac :) -
Anonim
Z tym ,ze dziewczyna wlasnie pyta gdzie moze kupic, bo nie moze sciagac!! Poza tym nie kazdy jest bananem i moze pojechac sobie do Barcelony po płyte...
Ja tez bym proponowala sklepy internetowe, w google odnajdziesz całe mnostwo sklepow muzycznych intern. i na pewno cos znajdziesz... Usuń wpis Cytuj Odpowiedz -
islandzka terrorystka
wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi, będę musiała rozejrzeć się za jakimiś cd na amazonie, najlepiej składankami ^.~. pozdrawiam -
Anonim
habiibi arabiyyatun usmiechnij sie slicznie do Marty G. ona ma mase plytek z reggaetonem..tylko nie mow ze ja ci to napisalam bo juz i tak sama ja zameczam ciaglym przegrywaniem;)