Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dj Skillz Superestrella

Moim zdaniem mozna by zorganizowac w Warszawie zlot wszystkich fanow naszej ulubionej muzyki i zobaczyc ilu by na serio sie zebralo na np. koncerty gwiazd tej muzyki itp:)
  • G.

:)możnaby można:):)bardzo fajny pomysł:)sama ciekawa jestem ile osób w Polsce "czynnie" słucha reggaetonu:)

wlasnie dlatego trzeba takie cos zrobic:)
  • Agatka

ehe, ehe.
  • divalo

co dokladnie musi byc na takim zlocie zeby zjawilo sie jak najwiecej ludzi ???

ja to widze mniej wiecej tak:
    I warsztaty reggaeton, perreo
    II pokazy roznych szkol ktore robia kursy RGT
    III gruuuba impreza

co jeszcze chcielibyscie na takim zlocie?
    gdzie? kiedy ? jakies pomysly???

Warszawa !!
    kiedy nie wiem:D
    ale dobra rzecz wlasnie bo dzieki temu sie zrozumie ile ludzi slucha reggaeton i ile ludzi by sie zebralo na koncert reggaeton tak zeby sprowadzic gwiazdy z usa i latino america
  • Pauli

Jestem za! Działamy? :> :D
  • Don Żabson

Już to widzę :D
  • ...sk8er girl...

baaaaardzo chetnie :D kto ogarnia sponsorów? :P
  • ??ewa??

myśle że mało.. sporo ludzi lubi pare kawałków znanych z imprez..
  • Anonim

ja bym byla na 100% :)

don omara zaprosmy!!!!!!:)
  • divalo

http://www.livefestival.pl/
    jesli przegladarka wam zablokuje wyskakujace okienko to odblokujcie i wpisujcie Daddiego, Don Omara i spolke - moze cos sie ruszy :)

Wiele slychac ze na innych polskich festiwalach zabraknie w tym roku artystow hip hopowych a Coke Live ciagle sie wstrzymuje z podaniem swoich
    Czyli szansa ze w lineupie umieszcza kogos reggaetonowego jest - o ile beda miec wyrazny sygnal ze jest zainteresowanie
  • Iwi

done
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)