- 1
- 2
-
dżej
-
I'm nothing on my own
-
Anonim
-
kropek
-
-
Alicja
grają bardzo pozytywnie :) a na juwenaliach to nawet poznałam gitarzyste i wokaliste osobiście:) -
Alicja
tzn zostałam tylko im przedstawiona przez kolegę ale to zawsze jest coś :P -
Ala
Ostatnio się nimi zachwycam....wprowadzają mnie w ciekawy stan...pozytywnej enegii :-) -
I'm nothing on my own
-
Anonim
-
Alicja
przez Michała, a tym gitarzystą to zapewne byłeś Ty :) może mnie pamiętasz-takie blond dready :) -
I'm nothing on my own
Taaak! Pamiętam :) Tylko nie pamiętam dla czego on mi ciebie przedstawił... hi hi hi... ? Szkoda, że było mało osób wtedy... -
Alicja
no niestety nie było nas tam zbyt dużo..
A że przyszłam tam wtedy z Michałem to widocznie z tego powodu zostaliśmy sobie przedstawieni (pewnie uznał że jesteś osobą wartą poznania:))
a pierwszy raz to słyszałam Was jak graliscie w listopadzie zeszłego roku w lelewelu :) -
I'm nothing on my own
A faktycznie! Graliśmy w Lelewelu jakoś... tylko nic nigdy tam nie słychać :)
Cholera... niewiele pamiętam z tych Juwenaliów :/ ale wiem, że dobrze się bawiłem :) - mam nadzieję, że ty też!
Jeśli masz czas i ochotę, to zapraszam na koncert 17 tego czerwca (piątek) do Remontu - może będzie fajnie; ) Zagramy z NAIV'em. Wstęp free, start o 19 tej.
P.s. Baaaardzo fajne dredy! :) -
Alicja
17..... a tak sie składa że mam i czas i ochotę, więc mam nadzieję ze bedzie fajnie bo pewnie sie zjawię.
A na Juwenaliach tez sie dobrze bawiłam choc niestety dośc krótko.
dzieki za komplement :)
a tam w lelewelu to faktycznie coś jest nie tak z nagłosnieniem chyba (warunki takie bardziej polowe) i domyślam sie że graliście tam raczej z sentymentu :) bo ile sie nie mylę, to przynajmniej Ty (lub ktoś inny od Was) chodziłeś tam do liceum :)
a wtedy przyszłam na mama selitę bo mój kolega jest tam basistą, a Wasz koncert tez mi sie bardzo wtedy spodobał :)
pozdrawiam -
I'm nothing on my own
Mama Selita, to moi dobrzy "starzy znajomi"! hi hi :) A z perkusistą Mikołajem kiedyś nawet grałem w zespole grunge'owym :) Wszyscy sie znają; ) Ale długo by opowiadać... jak będzie okazja, to ci opowiem jak to wszystko się zamieszało, hi hi hi..., bo teraz z Mamą Selitą śpiewa basista Projektu Akwareli, w którym na gitarze gra wokalista Bramafan'u - Wawrzyniec :D
P.s. Miło, że nasza muzyczka ci się podoba! Jestem szczęśliwy!
"Dziwny jest ten świat" ...i mały :P
-
Alicja
tak rzeczywiscie mały :) i dziwny też bo bardzo skomplikowane sa te interakcje miedzyzespołowe (także z nicierpliwością czekam na dalsze objaśnienia:)), ale pewnie jak będe wyspana to zrozumiem :) więc aby to uskutecznić ide spać.
dobranoc :) -
Boy Division
-
I'm nothing on my own
No właśnie... hi hi hi. Było kiedyś reggae z dodatkiem rocka, a ostatnio wychodzi rock z dodatkiem reggae; ) -
Alicja
nieważne czy więcej jest rocka czy może więcej reggae, ważne że słucha się świetnie :) -
PANNA YAGNA
wlasnie..moze wreszcie i mnie sie uda ponownie isc na wasz koncert :))))))
pozdraffiam :)))))
- 1
- 2
UWAGA! Bardzo prosimy nie zakładać tematów z cyklu "znacie?lubicie?co o nich myślicie?". Jeżeli...
Miejsca grona (4)
-
Kamieniołomy Ossolińskich, Warszawa
-
Jadłodajnia Filozoficzna Dobra, Warszawa
www.filozoficzna.art.pl filozoficzna@vp.pl 0 790 55 11 42
-
Bagdad Cafe Jaracza, Łódź
-
Hydrozagadka 11 listopada , Warszawa
- Dodaj miejsce