Reggae! [15504]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dżej

może znaleźliby się jacyś fani bramafanu?
  • I'm nothing on my own

Hej! Wspaniale, że ktoś tutaj słucha Bramafan'u!; -)
  • Anonim

yes :D
  • kropek

calkiem wpozo
  • Alicja

grają bardzo pozytywnie :) a na juwenaliach to nawet poznałam gitarzyste i wokaliste osobiście:)
  • Alicja

tzn zostałam tylko im przedstawiona przez kolegę ale to zawsze jest coś :P
  • Ala

Ostatnio się nimi zachwycam....wprowadzają mnie w ciekawy stan...pozytywnej enegii :-)
  • I'm nothing on my own

Przez kolegę? Jakiego?
    Gitarzystę? Którego? :)
  • Anonim

a znaleźli się :)
  • Alicja

przez Michała, a tym gitarzystą to zapewne byłeś Ty :) może mnie pamiętasz-takie blond dready :)
  • I'm nothing on my own

Taaak! Pamiętam :) Tylko nie pamiętam dla czego on mi ciebie przedstawił... hi hi hi... ? Szkoda, że było mało osób wtedy...
  • Alicja

no niestety nie było nas tam zbyt dużo..
    A że przyszłam tam wtedy z Michałem to widocznie z tego powodu zostaliśmy sobie przedstawieni (pewnie uznał że jesteś osobą wartą poznania:))

a pierwszy raz to słyszałam Was jak graliscie w listopadzie zeszłego roku w lelewelu :)
  • I'm nothing on my own

A faktycznie! Graliśmy w Lelewelu jakoś... tylko nic nigdy tam nie słychać :)
    Cholera... niewiele pamiętam z tych Juwenaliów :/ ale wiem, że dobrze się bawiłem :) - mam nadzieję, że ty też!

Jeśli masz czas i ochotę, to zapraszam na koncert 17 tego czerwca (piątek) do Remontu - może będzie fajnie; ) Zagramy z NAIV'em. Wstęp free, start o 19 tej.

P.s. Baaaardzo fajne dredy! :)
  • Alicja

17..... a tak sie składa że mam i czas i ochotę, więc mam nadzieję ze bedzie fajnie bo pewnie sie zjawię.

A na Juwenaliach tez sie dobrze bawiłam choc niestety dośc krótko.

dzieki za komplement :)

a tam w lelewelu to faktycznie coś jest nie tak z nagłosnieniem chyba (warunki takie bardziej polowe) i domyślam sie że graliście tam raczej z sentymentu :) bo ile sie nie mylę, to przynajmniej Ty (lub ktoś inny od Was) chodziłeś tam do liceum :)
    a wtedy przyszłam na mama selitę bo mój kolega jest tam basistą, a Wasz koncert tez mi sie bardzo wtedy spodobał :)
    pozdrawiam
  • I'm nothing on my own

Mama Selita, to moi dobrzy "starzy znajomi"! hi hi :) A z perkusistą Mikołajem kiedyś nawet grałem w zespole grunge'owym :) Wszyscy sie znają; ) Ale długo by opowiadać... jak będzie okazja, to ci opowiem jak to wszystko się zamieszało, hi hi hi..., bo teraz z Mamą Selitą śpiewa basista Projektu Akwareli, w którym na gitarze gra wokalista Bramafan'u - Wawrzyniec :D
    P.s. Miło, że nasza muzyczka ci się podoba! Jestem szczęśliwy!

"Dziwny jest ten świat" ...i mały :P
  • Alicja

tak rzeczywiscie mały :) i dziwny też bo bardzo skomplikowane sa te interakcje miedzyzespołowe (także z nicierpliwością czekam na dalsze objaśnienia:)), ale pewnie jak będe wyspana to zrozumiem :) więc aby to uskutecznić ide spać.
    dobranoc :)
  • Boy Division

Bardzo przyjemny rockowy zespol; -)
  • I'm nothing on my own

No właśnie... hi hi hi. Było kiedyś reggae z dodatkiem rocka, a ostatnio wychodzi rock z dodatkiem reggae; )
  • Alicja

nieważne czy więcej jest rocka czy może więcej reggae, ważne że słucha się świetnie :)
  • PANNA YAGNA

wlasnie..moze wreszcie i mnie sie uda ponownie isc na wasz koncert :))))))
    pozdraffiam :)))))
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! Bardzo prosimy nie zakładać tematów z cyklu "znacie?lubicie?co o nich myślicie?". Jeżeli...

Fotki

Miejsca grona (4)