-
disorder
-
PANNA YAGNA
-
Filipo
postaram sie...
bo chce...
i mam nadzieje bede mogl sie wyrawac z Wawy... -
paula
-
-
disorder
są wstępne plany, by zrobić spotkanie gronowiczów w Ostrodzie na piwko jakies, dam jeszcze znać za jakiś miesiąc, pozdro:)
ps. polecam tę imprę na maksa:) -
disorder
-
sekkmet
no i ja się melduję
a piwko z gronkiem, to positive bardzo popieram :)) czekam na info , bedzie wielkie winogronko? :D
pozdrowka
-
Monika
-
Alinka
-
disorder
-
Beniamin
-
elo
-
kropek
-
Anonim
-
Anonim
-
magko
ja byłam w 2003 było świetnie tylko szkoda żę nie mogęw tym roku, już kolejny raz...... -
Klon
Ja sie wybieram na 100%, w zeszlym roku nie bylem, znajomy byl, mowil ze bylo mistrzowsko, w tym podobno ma byc jeszcze lepiej!!! -
madmajk
ja sie wybieram na 100%, w zeszlym roku bylem, dwa lata temu bylem i powiem tyle MOOCCC!!!!
jest juz wybrane miejsce dla soundsystemow, jest duzo mniejsze niz ten hangar ktory byl w zeszlym roku, w zwiazku z czym akustyka "moze"bedzie lepsza..:) licze na to. Naglosnienie RUB PULSU i za galkami "Mały" miejmy nadzieje!
no i Twinkle Brothers........... -
disorder
ja byłam 3 lata temu i rok temu i potwioerdzam, co pisza przedmówcy...było ŚWIETNIE! -
Anonim
ja bym pojechała, ale po pierwsze za daleko... :( chociaz to najmniejszy problem.Ten wiekszy stanowią fundusze.Nie wyrobie :( za duzo przed tym bedziekoncertow, na ktore chce jechac.ehh..:(