PIŁKA RĘCZNA [2840]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy pamiętacie zawodników klubu Warszawianka?
  • Słodzik

serwus!! to co chcialem napisac napisalem na tym drugim gronie a tu tylko dodam ze chlopaki z Warszawianki byly sa i beda przeklawe!!:D
  • Kartezjuszz

no 1 sedziuje na WOMIE :p
  • Anonim

o lol...pamietam warszawianke...hehehe...^^
    ale...ktory rocznik mam pamietac? sesese...:>
  • Anonim

rocznik 1988-1998 :)
  • Anonim

hymh...nie no...to nie pamietam; p
    pamietam '87 i cos z wyzszej polki...jakos to szlo, ze 5 lat temu mieli po...17,18 lat? :>
  • Anonim

a mi konkretnie chodzi o Grześka Tkaczyka, Sławka Szmala, legendarnego Aleksandra Labę, Sławka Smółke, Liska, Janusz Surmacza... to była drużyna :)
  • Anonim

eee...nie kojarze...'88 '89...za mlodzi; p
  • Kartezjuszz

czy to nie rocznik 86? :P bo imiona kojaze cos:p ale kto wie :D
  • Anonim

bardzo dobrze ich kojarze... dodatkowo jeszcze Rydz, Albin, Stopczyński, Waśko... no pamietam Smółka mial pieprzniecie zdrowe...
  • Słodzik

Tkaczyk i Szmal to najlepsi polscy zawodnicy!! szkoda ze grajac w Warszawiance nie udalo im sie zdobyc mistrzostwa dla tego zacnego klubu a okazja byla taka ze predko sie nie powtorzy...
  • Anonim

Stopczyński i Waśko :) a i jeszcze Matysik :)
  • Słodzik

z Wanią nie mialem doczynienia ale Matys jest klawy!! w tym sezonie jak rehabilitowal noge przed odejsciem do Plocka potrenowal z nami... czasami bolalo ale bylo smiesznie... a tak wogle to bardzo duzo mozna sie od niego nauczyc...
  • Anonim

a na bramce grał jeszcze takiki zawodniki... Romek Ogłaza... pamietasz?
  • Anonim

pamiętam Ogłaze, a Bartka Nowakowskiego pamiętasz?
  • Anonim

tak tak oczywiscie... hmmm kto tam jeszcze byl... trenerem wtedy chyba był p.Zglinicki?
  • Anonim

tak, jego syn Maciek też wtedy grał, potem trenerem był Kowalczyk (wtedy mój tata odszedł) a potem Cieślikowski
  • Anonim

twoj tata???
  • Anonim

to ja trenowalem z chlopakami jak trenerem byl Kowalczyk...
  • Anonim

mój tata to Janusz Surmacz (znaczy ojczym), dlatego tak o niego wypytywałam :)