-
Anonim
-
Słodzik
serwus!! to co chcialem napisac napisalem na tym drugim gronie a tu tylko dodam ze chlopaki z Warszawianki byly sa i beda przeklawe!!:D -
Kartezjuszz
-
Anonim
o lol...pamietam warszawianke...hehehe...^^
ale...ktory rocznik mam pamietac? sesese...:> -
-
Anonim
-
Anonim
hymh...nie no...to nie pamietam; p
pamietam '87 i cos z wyzszej polki...jakos to szlo, ze 5 lat temu mieli po...17,18 lat? :> -
Anonim
a mi konkretnie chodzi o Grześka Tkaczyka, Sławka Szmala, legendarnego Aleksandra Labę, Sławka Smółke, Liska, Janusz Surmacza... to była drużyna :) -
Anonim
-
Kartezjuszz
-
Anonim
bardzo dobrze ich kojarze... dodatkowo jeszcze Rydz, Albin, Stopczyński, Waśko... no pamietam Smółka mial pieprzniecie zdrowe... -
Słodzik
Tkaczyk i Szmal to najlepsi polscy zawodnicy!! szkoda ze grajac w Warszawiance nie udalo im sie zdobyc mistrzostwa dla tego zacnego klubu a okazja byla taka ze predko sie nie powtorzy... -
Anonim
-
Słodzik
z Wanią nie mialem doczynienia ale Matys jest klawy!! w tym sezonie jak rehabilitowal noge przed odejsciem do Plocka potrenowal z nami... czasami bolalo ale bylo smiesznie... a tak wogle to bardzo duzo mozna sie od niego nauczyc... -
Anonim
a na bramce grał jeszcze takiki zawodniki... Romek Ogłaza... pamietasz? -
Anonim
-
Anonim
tak tak oczywiscie... hmmm kto tam jeszcze byl... trenerem wtedy chyba był p.Zglinicki? -
Anonim
tak, jego syn Maciek też wtedy grał, potem trenerem był Kowalczyk (wtedy mój tata odszedł) a potem Cieślikowski -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
mój tata to Janusz Surmacz (znaczy ojczym), dlatego tak o niego wypytywałam :)