-
Wg mnie najbardziej uroczy chłopak w tym serialu. Okazał się prawdziwym przyjacielem, nie wszczyna awantur itp. jak niektórzy :) Poza tym urzekła mnie scena z początku filmu gdy tańczy;] Ktoś coś doda?
-
Anonim
-
-
Anonim
wg mnie dobrze postąpił pomagając diegu choć mu się nie należało
i coś mi się wydaje że celina chyba z nim będzie... -
-
Widać, że uczuciowy... A z tą Celiną to całkiem możliwe, w końcu stwierdziła, że tylko on oprócz Miguela jest interesujący:)
-
-
Anonim
-
..::Thuy Anh::..
spoko czlowiek:)
dobrze ze sie z diegiem pogodzil ale ja i tak wole diega:) -
Anonim
Prawdę mówiąc to oni wszyscy są uroczy.. ale ta scena na początku jak tańczy rzeczywiście jest cudna :). -
.sienicka.
-
nie powiem ze jest brzydki ale to nie moj typ:)) Diegooo to co innego hehe; ]
-
Anonim
-
Ew,!
ja go nie lubię, nie jakoś tak aż strasznie, nie wkurza mnie zbytnio ale taki jest dzwinny, nie wiec co zrobić, czy powiedzieć nauczycielowi czy dochować tajemnicy Diego...i to co była z Vico...ech... ale pasuje do Pilar :P -
♥ .Syluś. ♥
Mnie też się podobała ta scena jak się zaczyna jak tańczy.. Fajny... :) -
Pesti :)
-
marcia
a mogłybyście wstawić link do stronki na której jest filmik jak on tańczy??? bo chyba w tv to przegapiłam a chciałabym zobaczyć;) -
Anonim
-
RHU
-
Anonim
To posciaagaj poczatkowe odc i poszukasz na pewno znajdziesz a co do Tomasa to akurat nie moj typ i nie zachwyca mnie ale mojej mamie sie podoba xD hehehe A on z Pilar czy ja wiem czy pasuja ale beda ze soba to fakt.A co do tego ze bzykal sie z Vico to bylo chamskie wobec Diego ale dobrze ze tak sie stalo bynajmiej Diego juz z nia nie jest xD A tanczyc dobrze tanczyxD -
Anonim