Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Owieczka

Wg mnie najbardziej uroczy chłopak w tym serialu. Okazał się prawdziwym przyjacielem, nie wszczyna awantur itp. jak niektórzy :) Poza tym urzekła mnie scena z początku filmu gdy tańczy;] Ktoś coś doda?
  • Anonim

a który to???????????
  • Owieczka

• Anonim

wg mnie dobrze postąpił pomagając diegu choć mu się nie należało

i coś mi się wydaje że celina chyba z nim będzie...
  • Owieczka

Widać, że uczuciowy... A z tą Celiną to całkiem możliwe, w końcu stwierdziła, że tylko on oprócz Miguela jest interesujący:)
  • musialowa

on bedzie z Pilar
  • Anonim

osobiscie go nie kojarze :P
  • ..::Thuy Anh::..

spoko czlowiek:)

dobrze ze sie z diegiem pogodzil ale ja i tak wole diega:)
  • Anonim

Prawdę mówiąc to oni wszyscy są uroczy.. ale ta scena na początku jak tańczy rzeczywiście jest cudna :).
  • .sienicka.

zgadzam się w 100% :P Thomas jest spoko :D :D :D
  • musialowa

nie powiem ze jest brzydki ale to nie moj typ:)) Diegooo to co innego hehe; ]
  • Anonim

moim zdaniem On niczym się nie wyróżnia;p
  • Ew,!

ja go nie lubię, nie jakoś tak aż strasznie, nie wkurza mnie zbytnio ale taki jest dzwinny, nie wiec co zrobić, czy powiedzieć nauczycielowi czy dochować tajemnicy Diego...i to co była z Vico...ech... ale pasuje do Pilar :P
  • ♥ .Syluś. ♥

Mnie też się podobała ta scena jak się zaczyna jak tańczy.. Fajny... :)
  • Pesti :)

Thomas tańczący był świetny :)
  • marcia

a mogłybyście wstawić link do stronki na której jest filmik jak on tańczy??? bo chyba w tv to przegapiłam a chciałabym zobaczyć;)
  • Anonim

własnie; )
  • RHU

nom, własnie.. xP
  • Anonim

To posciaagaj poczatkowe odc i poszukasz na pewno znajdziesz a co do Tomasa to akurat nie moj typ i nie zachwyca mnie ale mojej mamie sie podoba xD hehehe A on z Pilar czy ja wiem czy pasuja ale beda ze soba to fakt.A co do tego ze bzykal sie z Vico to bylo chamskie wobec Diego ale dobrze ze tak sie stalo bynajmiej Diego juz z nia nie jest xD A tanczyc dobrze tanczyxD
  • Anonim

Tomas jest kochany :*:*
| |

Fani serialu "ZBUNTOWANI" ŁĄCZCIE SIĘ!!!! To grono jest dla Waszych opinii i przeżyć z każdym ...

Fotki

Miejsca grona (0)