Zbuntowani (REBELDE) [1404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magdalena

no to ja powiem co mi sie podobalo , tylko ze we wczorajszym <czyt.poniedziałkowym> bo dzisiaj nei moglam obejrzec :( ale od czego jest video i jutrzejsza powtroka rano :D

a tak co do odcinka to dobre bylo jak ten dyrektor z tym nauczyceilem uciekali po tych krzakach xD i ta policja ich gonila ^^ i
  • .sienicka.

hehe :D.W ogóle jak oni wszyscy wyglądali idąc do tego klubu :D...Lujan w długich włosach,Giovanni-dobra bez komentarza :D.Mia wyglądała ślicznie,Roberta fajnie,a Diego-śmiechowo...A i jeszcze Diego pocałował Robertę XD..hehe :D śmiechowy odcinek...
  • magdalena

nom :D
    ja na poczatku myslalam ze moze tam taka moda ze oni sie tak do tych klubow ubieraja , ale jak juz pokazali ich w tym klubei to jakos reszta ludzi byla normalnie ubrana xD A Miguel jaki przylizany :D

a i jakbym mogla zpaomniec o Celinie! striptiz na barze <lol2>!
  • .sienicka.

o rany!!ja miałam wrażenie,że ona pod tą sukienką miała taką satynową piżamę!!
  • magdalena

Ty to halka była! :D !!!!

dzisiaj bylo swietne jak Miguel sie chowal w domu mii :D
  • .sienicka.

hehe :D A Celina musi schudnąć 1 cm(w pasie)!!!!!!!!! :P Wkurza mnie ojciec Diega :/
  • magdalena

mnie tez :| widac ze Diego nie chcial bic Thomasa i wogole potem plakal jak go pobil . a ten :dobrze zrobiles synu
    albo z ta czarna owca; / rzeczywiscie podnosi chlopaka na duchu; /
  • .sienicka.

z tą czarną owcą i z tym,że nie jest godzien nosić (czy jakoś tak to powiedział)nazwisko Bustamante..Stary dziad!!Jak Diego tak siedział i płakał to wyglądał jak małe dziecko.W ogóle Christopher ma taką dziecinną twarz (moim zdaniem),no chyba, że sobie nażeluje :D :D :D
  • Anonim

tak normalnie to diego byłby dobry^^ gdyby nie jego ojciec
    to w poniedziałek czy wtorek będzie że roberta i diego sie znowu pocałują czy coś takiego
    jestem ciekawa co będzie wreszcie z tą lożą...
  • .sienicka.

w tym serialu spradza się powiedzenie ,,Kto się czubi,ten się lubi'' :D :D :D .Co do loży to nie wiem..,ale on są okropni :/
  • Madzia

A domyślacie się kto może należeć do tej loży?; >
  • magdalena

nie wiem własnie, kto moze nalezec do loży :/ ale oni mnie denerwuja! zachowuja sie jak jakies niewyzyte narwance!; /
    a wyobrazacie sobie tego Teo ze jest w lozy <lol2>? wiecie niepozorny nan codzien taki a potem wychodzi z niego jego ciemna strona ! xD <lol2>

• .sienicka.

Teo i loża??Coś Ty!! :D :D :D Myślałam,że padnę ze śmiechu jak Pardo gadał z Teo o jego stosunkach z Robertą.Jak on mógłby być w loży,skoro podczas rozmowy o seksie zemdlał??!! (ta rozmowa była dobra :P )
  • Madzia

Teo... no cóż. Cicha woda brzegi rwie :D :P ale tak prawde mówiąc to ja myślałam o Tomasie...; )
  • N.

>...:olcia:... napisała:
    >Teo i loża??Coś Ty!! :D :D :D Myślałam,że padnę ze
    >śmiechu jak Pardo gadał z Teo o jego stosunkach z
    >Robertą.Jak on mógłby być w loży,skoro podczas rozmowy
    >o seksie zemdlał??!! (ta rozmowa była dobra :P )

Tak to była the best rozmowa:)
    Padłem z brechtu...
  • Anonim

To kiedyś w gazecie czytałam ze w loży mają być mia miguel roberta i diego.. ale to jakaś bzdura;/
    ciekawe co dzisiaj będzie... i z viko
  • .sienicka.

Chyba coś nie tak,bo Mia,Miguel,Roberta i Diego(m.in) będą w grupie RBD,a co do Vico to ja wiem,ale nie będę nic mówiła,bo potem będziecie mówić,że przez to odcinek był nieciekawy :P
  • magdalena

ja tez wiedzialam bo sie juz zaopatruje w Swiat seriali :D ^^,

Ojj jak dzisiaj sie Roberrta z Diegiem po tej podlodze lol! a ta sekretarka tez dobra :D "zaprowadze was" :D

a tak nawiasem to ona leci na dyrektorka a matka Pilar na tego nowego nauczyciela.

czytal w ŚS ze ma by cnowy uczen jakis ktory bedzie sprzedawal narkotyki tam. i beda rywalizowaly o niego Mia z Roberta . :P

a i Celina w przyszlym tygodniu pobije Mie ^^

a i ciekawe co z MArcelinem :( Dioego bedzie szantarzowal Roberte ^^
  • ~*AnECzka*~

czy ktoś z was wie kiedy będzie kolejny odcinek z jakimś kissem Diega i Roberty..?...A który to odcinek jak są w górach..?...
  • Anonim

jutro^^ diego znajdzie marcelina będzie szantarzować roberte i miguel rozstanie się z celiną. Będzie się działo!xD
    extra była scena roberty i diega jak się później po dupach klepali xD
| |

Fani serialu "ZBUNTOWANI" ŁĄCZCIE SIĘ!!!! To grono jest dla Waszych opinii i przeżyć z każdym ...

Fotki

Miejsca grona (0)