-
no to ja powiem co mi sie podobalo , tylko ze we wczorajszym <czyt.poniedziałkowym> bo dzisiaj nei moglam obejrzec :( ale od czego jest video i jutrzejsza powtroka rano :D
a tak co do odcinka to dobre bylo jak ten dyrektor z tym nauczyceilem uciekali po tych krzakach xD i ta policja ich gonila ^^ i -
.sienicka.
hehe :D.W ogóle jak oni wszyscy wyglądali idąc do tego klubu :D...Lujan w długich włosach,Giovanni-dobra bez komentarza :D.Mia wyglądała ślicznie,Roberta fajnie,a Diego-śmiechowo...A i jeszcze Diego pocałował Robertę XD..hehe :D śmiechowy odcinek... -
nom :D
ja na poczatku myslalam ze moze tam taka moda ze oni sie tak do tych klubow ubieraja , ale jak juz pokazali ich w tym klubei to jakos reszta ludzi byla normalnie ubrana xD A Miguel jaki przylizany :D
a i jakbym mogla zpaomniec o Celinie! striptiz na barze <lol2>! -
.sienicka.
o rany!!ja miałam wrażenie,że ona pod tą sukienką miała taką satynową piżamę!! -
-
Ty to halka była! :D !!!!
dzisiaj bylo swietne jak Miguel sie chowal w domu mii :D -
.sienicka.
hehe :D A Celina musi schudnąć 1 cm(w pasie)!!!!!!!!! :P Wkurza mnie ojciec Diega :/ -
mnie tez :| widac ze Diego nie chcial bic Thomasa i wogole potem plakal jak go pobil . a ten :dobrze zrobiles synu
albo z ta czarna owca; / rzeczywiscie podnosi chlopaka na duchu; / -
.sienicka.
z tą czarną owcą i z tym,że nie jest godzien nosić (czy jakoś tak to powiedział)nazwisko Bustamante..Stary dziad!!Jak Diego tak siedział i płakał to wyglądał jak małe dziecko.W ogóle Christopher ma taką dziecinną twarz (moim zdaniem),no chyba, że sobie nażeluje :D :D :D -
Anonim
tak normalnie to diego byłby dobry^^ gdyby nie jego ojciec
to w poniedziałek czy wtorek będzie że roberta i diego sie znowu pocałują czy coś takiego
jestem ciekawa co będzie wreszcie z tą lożą... -
.sienicka.
w tym serialu spradza się powiedzenie ,,Kto się czubi,ten się lubi'' :D :D :D .Co do loży to nie wiem..,ale on są okropni :/ -
Madzia
-
nie wiem własnie, kto moze nalezec do loży :/ ale oni mnie denerwuja! zachowuja sie jak jakies niewyzyte narwance!; /
a wyobrazacie sobie tego Teo ze jest w lozy <lol2>? wiecie niepozorny nan codzien taki a potem wychodzi z niego jego ciemna strona ! xD <lol2>
-
.sienicka.
Teo i loża??Coś Ty!! :D :D :D Myślałam,że padnę ze śmiechu jak Pardo gadał z Teo o jego stosunkach z Robertą.Jak on mógłby być w loży,skoro podczas rozmowy o seksie zemdlał??!! (ta rozmowa była dobra :P ) -
Madzia
Teo... no cóż. Cicha woda brzegi rwie :D :P ale tak prawde mówiąc to ja myślałam o Tomasie...; ) -
N.
>...:olcia:... napisała:
>Teo i loża??Coś Ty!! :D :D :D Myślałam,że padnę ze
>śmiechu jak Pardo gadał z Teo o jego stosunkach z
>Robertą.Jak on mógłby być w loży,skoro podczas rozmowy
>o seksie zemdlał??!! (ta rozmowa była dobra :P )
Tak to była the best rozmowa:)
Padłem z brechtu... -
Anonim
To kiedyś w gazecie czytałam ze w loży mają być mia miguel roberta i diego.. ale to jakaś bzdura;/
ciekawe co dzisiaj będzie... i z viko -
.sienicka.
Chyba coś nie tak,bo Mia,Miguel,Roberta i Diego(m.in) będą w grupie RBD,a co do Vico to ja wiem,ale nie będę nic mówiła,bo potem będziecie mówić,że przez to odcinek był nieciekawy :P -
ja tez wiedzialam bo sie juz zaopatruje w Swiat seriali :D ^^,
Ojj jak dzisiaj sie Roberrta z Diegiem po tej podlodze lol! a ta sekretarka tez dobra :D "zaprowadze was" :D
a tak nawiasem to ona leci na dyrektorka a matka Pilar na tego nowego nauczyciela.
czytal w ŚS ze ma by cnowy uczen jakis ktory bedzie sprzedawal narkotyki tam. i beda rywalizowaly o niego Mia z Roberta . :P
a i Celina w przyszlym tygodniu pobije Mie ^^
a i ciekawe co z MArcelinem :( Dioego bedzie szantarzowal Roberte ^^ -
~*AnECzka*~
czy ktoś z was wie kiedy będzie kolejny odcinek z jakimś kissem Diega i Roberty..?...A który to odcinek jak są w górach..?... -
Anonim
jutro^^ diego znajdzie marcelina będzie szantarzować roberte i miguel rozstanie się z celiną. Będzie się działo!xD
extra była scena roberty i diega jak się później po dupach klepali xD