Real Madrid Club de Fútbol [2762]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mój typ-Alfredo Di Stefano
  • .

Zdecydowanie Zidane!
  • _by_the_way

a jak dla Mnie Ferenc Puskas
  • .:nightmare|daydream:.

Aflredo Di Stefano... bez 2 zdan
  • poDgÓr

-Puskas
    -Di Stefano
    Ci dwaj jeśli chodzi o dawne czasy.Zdobyli niezliczoną ilość trofeów , strzelili mnóstwo bramek i to m.in. dzięki nim Real został wybrany drużyną XX wieku.
    Z obecnego składu:
    -Raul (za całokształt bo forma już nie ta co kiedyś)
    -Ronaldo (tak samo jak Raul)
    -Zidane (za super grę,extra technikę,zdobycie najważniejszych trofeów w futbolu, bramki w finałach i dużo goli jak na pomocnika)
  • .:nightmare|daydream:.

z teraźniejszego okresu to ja bym stawiał na RobertoCarlosa
    najbardziej kompletny piłkarz świata..
    świetny obrońca , doskonały pomocnik , a i w napadzie sobie radzi niezgorsza...
  • poDgÓr

Co do Carlosa to zauważyłem że teraz coraz mniej się zapuszcza na lewe skrzydło.w poprzednich latach siał tam spustoszenie, słał mocne 'szczury' które napastnicy tylko strącali do bramki, wywalczał rzuty wolne z lewej strony, wpadał w pole karne i asystował no i strzelał dużo więcej goli. Nie wiem czy to wytyczne trenera czy sam stracił trochę pewności ale Real dużo traci przez to.Wystarczy spojrzeć na mecz z barcelona ostatni, wystarczył jeden rajd Carlosika i padła bramka. No i mniej rzutów wolnych nasi zawodnicy wymuszają niż kiedyś.Zawsze w meczu Roberto przynajmniej 2 razy próbował coś strzelić, teraz jak raz na kilka meczów dostanie szansę to jest dobrze.Powinien dużo częsciej grać w tym super trójkącie na lewej stronie z Zidanem i Solarim jak przez cały sezon 02 i 03.
  • agnieszka

dla mnie to ronaldo jest mistrzem techniki ale zgubila go kontuzja i gdyby nie to bylby najlepszy bez dwoch zdan

nie mozna zapominac o dziecku realu - raul
    ale kiedys byl lepszy moze jeszcze bedzie mial jakis przeblysk;]
  • Anonim

Pusckas
    Di Stefano...to kiedyś
    a teraz Zidane...według mnie nie dawno Mijatović
  • _by_the_way

a ja nie pozwole zapomniec o Hugo Sanchezie, to od niego zaczela sie moja milosc do Realu Madryt, za jego czasow stalem sie kibicem Realu,
    ale my rozmawiamy o najlepszych w historii:)))
  • Daniel i tyle :D:P

Napewno RONALDO zasługuje na miano NAJLEPSZEGO !!
  • Jolka:)

RAUL jest oczywiście najlepszy!
  • Muflon

Ja bym na waszym miejscu typowal generała Franco.
    wprawdzie to nie byl pilkarz, ale jakze zasluzona postac dla waszego klubiku...
  • Anonim

sp... psie! won na forum Barcelony brzydalu!
  • Muflon

uuu prawda boli
    :D
  • Tooreck

No proste ze ZIDANE!!!!!!!
  • Jolaaa

zgadzam się w zupełności:) roberto wygrywa, bo dobry jest z wszystkkiego po trichu:)a ten kop...
  • Miłek

Ciężko to jednoznacznie okreslić. Nie widziałem nigdy Alfredo Di Stefano w akcji ani Ferenca Puskasa, ale wydaje mi się, że to oni zasługuja na to miano. W końcu pięć razy z rzędu Puchar Europy to nie byle co. Mam nadzieję że dołączy do nich Raul, jednak jeszcze troche mu brakuje. Forme na pewno odzyska, a może już to zrobił tym meczem z Racingiem :P. Był tez jeszcze niedawno ktoś, kkto Di Stefano i Puskasowi do piet nie dorastał, ale chciałbym o nim wspomniec - to Fernando Redondo. Ten to prowadził nasz Real w dobrym kierunku. Hala Madrid
  • Anonim

Aflredo Di Stefano lub Zinedine Zidane to moje typy , choć temu pierwszemu chyba nagrada bardziej sie nalezy, Zidane mimo iz dla mnie jest geniuszem pilki jest jednak w klubie za krótko :)
  • Wasiu

Głupie picze jesteście Real to szmata tylko BARCA najlepszym zawodnikeim jest deco i ronaldinho a nie jakiś pedał backham łysiejący dziad Zidane tłusty łysol Ronaldo czy parówa bez formy jaką jest real
| |

De las glorias deportivas que campean por España va el Madrid con su bandera limpia y blanca que no...

Fotki

Miejsca grona (0)