Raszyńska (ale i tak kocham Krema) [447]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A N

ufff no wlasnie czemu nikt na tym forum nie raczyl wspomniec???? a ja zylam w niewedzy..... tak czy owak to bardzo dobrze ,ze przelozyli... a mialo "nie byc takiej mozliwosc" no cuz rada pedagogiczna jak kobieta zmienna jest (bredze)
  • jgn

ciekawe dlaczego przełożyli - czyżby nagle nabrali ludzkich uczuć?; )
    a może to taki podstęp i i tak sprawdzą we wcześniejszym terminie... (węszę spisek- zbyt piękne by było prawdziwe)
  • Asinus

Taa... ludzkich uczuć? Jasneee.... ONI nie wiedzą co to są.
    Krysia się zlitowała. Gdyby to od NICH zależało, to trzeba by je zrobić do października:)
  • Anonim

Tia.. Przełożyli je dlatego że kilka osób od pewnego czasu chodziło za panią Korulską i panią Starczewską i prosiły je żeby terminy zostały przesunięte... Bo stare terminy brzmiały jak jakiś kiepski żart... :/
  • Anonim

Hm...
    J sie tylko obawiam, ze nie zrobie znowu i bde zasuwac noc przed- bo przeciz mam jeszcze duuuzo czasu...
  • jgn

jako twoja współpracowniczka przy projekcie nie zgadzam sie na takie podejście! prosze się brać do pracy!
    ;)
  • x

A nie ma to zwiazku z jakimis egzaminami? p Tosia cos mowila, ale za dobrze nie sluchalam :)
  • Rysiek

No nie wiem, czy w związku z egzaminami przełożyliby o tyle czasu? Przecież to są prawie 2 miesiące!! Według mnie jest to drobna przesada, bo i tak niektórzy będą pisać w nocy, w dzień przed oddaniem projektu :)
  • x

Im więcej tym lepiej :D A co do pracowania w nocy, lepiej mi sie wtedy mysli :P
  • mumin

uhh, no dobrze, a wiecie kiedy konkretnie jest rezentacj amajowa projektow? bo a jestem nie teges :>
  • maryśka jou czapska

Prezentacja będzie 4-6 CZERWCA!!! :D:D:D fajnie... choćtak na prawde to jak się policzy ile dni zostało do 20 maja (oddawanie projektów) to wcale tak dużo czasu nie ma! szczególnie że są te wycieczki klasowe itp. Ale damy radę :] Ej powiedzcie mi... jak wygląda przedstawianie projektów? przed kim je przedstawiasz? bo ja nie wiem bo ja jestem tylko małą biedną pierwszoklasistką i w ogóle; P
  • Anonim

Zależy jaki masz typ projektu.
    Generalnie to we własnej klasie. Plakaty się rozwiesza, rozstawia prezentacje, gotuje na miejscu i wogle.
    Wszyscy sobie chodzą i oglądaja, potem taka komisja mała przychodzi, ta którą Tobie akurat przydzielili i ocenia. Znaczy tak było.
    Ale teraz to zapewne ocenią jak zbiorą. Zresztą- w tej szkole to nikt chyba nie wie...
  • maryśka jou czapska

dzięki :*
    a czy te prezentacje są stresujące?; P panuje jakaś taka atmosfera strachu że "aaaa co to będzie co to będzie? jak wypadne? bla bla bla"?; )
  • mumin

zobaczysz; ]
  • x

Zabrzmialo dość groźnie... :) Chyba zaczne sie bac.
  • mumin

hmm, powiem tylko tyle, że teraz komisja będzie dokładnie zapoznana z tematem danego projektu, więc nie bądzie tak jak w zesłzym roku, że grupa się napracowwała nad projektem a później przychodzi komisja patrzy patrzy i wychodzi, i właściwie się kończyło że znają projekt tylko z widzenia, a dokładnie treści nie znają..
  • Asinus

Hm, czy ja wiem...?
    W zeszłym roku byo bardzo fajnie.
    Komisja w składzie Rewa i Fafał dała nam maks punktów, i dzięki temu był taki ładny napis na świadectwie "projekt interdyscyplinarny - celujący" :)
  • x

Oj mam wrażenie, że projekt mojej klasy nie bedzie tak dobry... Powiem wiecej, podejrzewam, ze bedzie baaaardzo kiepski :)
  • mumin

my miałyśmy Świetlanę i jescez kogoś.. i też miałyśmy celujący :)
  • jgn

bo to zawsze tak było, że tylko pierwszoklasiści się tych projektów bali, denerwowali się nimi itd. a starsi, którzy już wiedzieli jak jest, to się kompletnie nie przejmowali.
    No ale teraz ma być inaczej (tadadadam). Zobaczymy...

Co do robienia tegorocznych projektów, mi najbardziej podoba się, że 'wychowawca powinien czuwać nad tym, by projekty danej klasy stanowiły spójną całość'.
    ha.ha.ha.
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów Gimnazjum nr 20 i Liceum z Maturą Międzynarodową przy ulicy Raszyńskiej 22 w Wars...

Społeczne Gimnazjum nr 20

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)