Rammstein [1314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • koxta

Zapraszam wszystkich do ściągania:

http://prioris.mini.pw.edu.pl/~jb/R...

Pozdrawiam,

Koxta
  • koxta

A teraz załączam tekst:

Pozdrawiam,

Koxta
  • margone

zabierzcie ten jarmarczny utwor ode mnie i to natychmiast;-) i popraw tekst koxta;-P
  • Jager

Zgadzam się z margone, utwór im ciutke* nie wyszedł, ale można posłuchać ciekawego tekstu; -)

*Za bardzo szanuję tą grupę, by powiedzieć, że utwór jest do bani :-P
  • koxta

Klip (zapomniałem o gronie, bo na serwerze to od piątku jest; -))

Pozdrawiam,

Koxta
  • Spooky

We are living in Amerika.....Wunderbar
    Dla mnie clip i utwor sa ok :D
  • wdr

ja sie zgadzam z margone : jest jarmarczny odpusty i tyle. miejmy tylko nadzieje ze nie jest to zapowiedz dalszego schodzenia na psy ]:/
  • margone

ale teledysk im sie udal. chyba przyznasz nie?
  • wdr

nie no teledysk jest calkiem w pytke na poczatku zastanawialo mnie gdzie oni go krecili... ]:>> hmmm..
  • Anonim

Dlaczego jarmarczny? Wg mnie idealnie docina Ameryce :>
  • Grono.Net

docina i to niezle :D swietny utwor i swietne video.

"...nach africa komt santa klaus und vom paris steht mickey mous..."
  • Pereze

Utwór do d... a tekst swą głębią i przesłaniem przebija chyba ponadczasowe dzieła blue cafe... porażka :P
  • Grono.Net

ee jeden z lepszych na tej slabej plycie... chociaz gorszy od takiego moskau :)
  • Anonim

Wiecie jak pierwszy raz uslyszalem Amerika to zlapalem sie za glowe i rzucilem w powietrze slowa "co to za gowno?". Tak samo zareagowalem, gdy pierwszy raz przesluchalem cala plyte. Plyta jest bardziej zaawansowana technicznie, "pelniejsza" czy dojzalsza od wczesniejszych plyt, brak jej jednak tego idustrialnego kopa, ktorego nosily wczesniejsze plyty.

Z biegiem czasu jednak oswoilem sie z nowym materialem, jest inny niewatpliwie, teraz to postrzegam jako uzupelnienie, zapelnienie pewnych dziur ze starych albumow. Odczuwam, ze nowa plyta jest lzejsza, ale juz przymykam na to oko, bo ostatnio prawie wszystkie plyty moich ulubionych kapel wyszly jakies takie z odspanieciem :/ takie czasy widac; )

a wracajac do tematu :) Amerika jest takim utworem z gagiem, cholera polubilem go w koncu, nie wiem, moze sobie cos wmowilem, ale ten utwor jest spoko. Tak naprawde z nowej plyty to chyba nie podoba mi sie tylko Moskau, ale qrde on tez troche taki wkecajacy bleee

no nic, ponoc na czesci dotychczasowych koncertow Till zamiast spiewac Moskau, uzywal nazwy miasto, w ktorym akurat grali. Ciekawe jak im to wyjdzie z Katowice; p
  • ajron

Reise Reise jest ich najleprzym utworem a amerika jesli chdzi o muze miodzio wogole nie liczac moskau ktore jest do bani to reszta jest 1sza klasa a teledysk amerika po prostu podsumowywoje amerykanski styl i ich ekspansje przy tym poruszajac temat mozliwej mistyfikacji ich ladowania na ksiezycu:P
  • Anonim

Płytka jest mistrzowska, a mniej podoba się jedynie "Los". A "Moskau"? Zdecydowana czołówka.
  • ajron

Moskau ://///////////// wedlug mnie jest to kawalek przecietny i psuje mistrzowska plyte gdzie wrzystkie procz niego sa genialne:P
  • Yorrrick

nie jest absolutnie genialne jak reszta ale slucha sie przyjemnie... taki chyba zreszta byl zamiar, skoro dodali ten dziewczecy wokal. ma byc przyjemnie i prosto.
  • ajron

Cuz nie jest zle ale czy nie odnosicie wrazenia ze nie pasuje do reszty?
  • Anonim

Dla mnie jest jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym utworem na płycie. Ciężar, klimat - coś wspaniałego.
| |

Rammstein (często zapisywane skrótowo jako R+) – niemiecki zespół grający muzykę z gatunku i...

Fotki

Miejsca grona (0)