-
RaQ
Masz racje, jest to kolejna kwestia trochę dziwna dla mnie, bo rajd jest tak na prawdę o nic a prawie każdy się mocno napina. Teoretycznie można powiedzieć, że jest mnóstwo obserwatorów, potencjalnych sponsorów i każdy chce błysnąć wynikiem, ale wydaje mi się, że zupełnie nie tędy droga.
Ludzie zapamiętali tych co robili dobre show i zabawę za kółkiem. Ci co jadą na czas może i uzyskują super wynik do statystyk, ale tak naprawdę nie zapadają w pamięci obserwujących.
Kwestia jest w mentalności tego sportu w naszym kraju i podejściu co poniektórych zawodników. (nie wymieniając już nazwisk)
Nie byłem w Czechach na tamtejszym odpowiedniku barbórki, ani na innej tego typu ich imprezie, ale z tego co opowiadają znajomi i co widać na filmach to u nich jest wręcz odwrotnie.
Na palcach jednej ręki można policzyć kierowców, którzy jadą na czas. Jest pełny fun i wszystko dla kibiców.
Tak czy inaczej zawsze patriotycznie wybiorę barbórkę i naprawdę zawodnicy powinni zmienić formę -
KACZMAR
wejsca na trybuny dostali sponsorzy, ktorzy nawet nie wiedza co to jest i nie przychodza -
Rzadko zaglądam a do poczty wcal
a co Ty mozesz o tym wiedzieć ?
tata z mamą kupili Ci neostrade i sie mądrzysz
-
bartłomiej
-
-
Łukasz.
Bilety mógł kupić każdy. Wiadomo były droższe niż zwykła wejściówka..