RAJDOWE GRONO [921]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wie może ktoś gdzie i w jakie dni zbieraja sie ludzie na nielegalne wyścigi w Warszawie???
  • Spiderschwein

teraz to trudno powiedzieć, tak naprawdę teraz wszystkie najpopularniejsze miejsca są obstawione przez policję
  • Anonim

No właśnie.Bo ja zawsze jezdziłem w czwartki na spalarnie albo na Wulke albo pod M1 albo na Annopol
  • Spiderschwein

w zeszły czwartek też objechałem te miejsca i nie tylko wszystko obstawione
  • mlody bog

teraz chlopaki sie ustawiaja o 20 na bankowym i stamtad smigaja namiejscowki, te co wymieniles to juz od dawna sa spalone
  • Anonim

a gdzie ruszają z Bankowego????
  • mlody bog

a to juz roznie, na ursynowie sa dwie miejscowki, na obrzezach wawy, wilanow, w strone pruszkowa itp.
    generalnie decyzja zapada na bankowym i cala ekipa jedzie. jak nie masz do nikogo telefonu to musisz sie zalapac na bankowym, tam na parkingu przy pomniku. pozdro
  • Spiderschwein

a w jakie dni ??
  • Anonim

A Ty jezdzisz tam czasem??
    Dobre są tam miejscówki?? Warto tam jechać?
  • Anonim

Panowie pomoge wam na te bolączki, spotykamy sie w kazda środe, czwartek i piątek na placu Bankowym o 20.30 i stamtąd ustalamy jaka miejscówka ale zazwyczaj Ursynowska Rogatka przy Tesco bo policja jeszcze o tej miejscówce nie wiem więc zapraszam bo dzis ma byc ostro

pzdr
  • Anonim

Dzięki za wiadomość. A Ty bedziesz dzisiaj o 20:30 na Bankowym???
    Dużo ludzi przyjezdza??Postaram sie być dzisiaj.Pozdos
  • Spiderschwein

to przynajmniej wiem kiedy i gdzie zbiórki :D

dzis nie bedzie mnie ale środy czwartki czemu nie :D
  • przekrój, żeby zrozumieć

No i między innymi przez rozgłaszanie w takich miejscach gdzie i kiedy policja się dowiaduje... :|
  • Spiderschwein

niestety to nieuniknionie :), to że policja się dowie to tylko kwestia czasu
  • Spiderschwein

niestety to nie uniknione to że policja się dowie to tylko kwestia czasu; )
  • Maciej zwany Zyzy

najlepsza miejscówka jest w samym centrum warszawy
  • Anonim

Dokładnie prędzej czy pózniej to i tak sie dowiedzą i tak.
    Pozdro
  • _=*MARI*=_

a najnowsza miejscowka jest w samym centrum :) scigamy sie we wtorki wokol ronda przy rotundzie :) tak mniej wiecej o godzinie 21:38:34 ; )
  • Anonim

rotfl

piekny topic :-))))
  • Dariano

streetracing jest takie grono SIPOR wez tam sie zapytaj napewno dostaniesz zetalną odpowiedz oni sa najbardziej w temacie
| |

Kto kocha Rajdy i pochodne Rajdów, wie co ma robic...po prostu sie zapisac :)

Fotki

Miejsca grona (0)