-
65 Rajd Polski rozpocznie się już 06.08.2008 i potrwa do niedzieli 08.06.08r. Ktoś się wybiera na najważniejszą rajdową impreze w kraju?:) Jest już czasówka więc piszcie które odcinki i miejsca są najlepsze, chociaż z nowych odcinków to w porównaniu z ubiegłym rokiem doszła tylko dwunastokilometrowa "Grabówka" przejeżdżana dwukrotnie pierwszego dnia. Wszelki najnowsze info oczywiscie na oficjalnej stornie rajdu tj. http://www.rajdpolski.pl
-
Anonim
no ja się napewno wybieram na ten Rajd :) z tego co wiem nie jeden gronowicz jedzie. Prawda Konsuela?; P Ja rozgrzewkowo jade jeszcze na Agapit w sobote. -
ruddy
ja sie wybieram... na ten rajd nie mozna nie jechac... nareszcie bedzie mozliwosc do wiekszego wyprobowania nowego aparatu...:] czuje ze grubo bedzie...xD -
Anonim
-
-
Konsuela
-
Michał.
-
Ja oczywiście też jadę, tylko jeszcze nie wiem dokładnie czym i z kim:P ale już sie nie mogę doczekać...;)
-
bero
FUCK FUCK FUCK
siostra mojej nabrzeczonej sie chajta w czasie rajdu... wiec pozostaje mi pieprzony serwis sms-owy -
Anonim
hehe to chyba jakaś plaga, mój kumpel też nie jedzie bo siostra sie chajta:P -
Anonim
do mieszkancow stolicy ->
-> prawdopodobnie bede miala 4 wolne miejsca w maszynie... a wiec Kto bez 4 kolek, niech da znac...; ) -
Anonim
-
CzarnyWRC
No załoga czerwonego kanta będzie na 100%; -) Mikołajki RULEZ!!! mój film z poprzedniej edycji http://www.youtube.com/watch?v=Zrfb... -
>CzarnyWRC napisał
>No załoga czerwonego kanta będzie na 100%; -)
Kanta powiadasz;) zajebista fura... miałem razem z bratem dwa:P zostało mi troche części, jak chcesz to ci oddam bo zalegają w garażu a może się komus przydadzą;) jak by co to pisz.
-
Konsuela
-
Anonim
-
-
Leszek Kuzaj nie wystaruje w Rajdzie Polskim z powodu poważnej kontuzji kręgosłupa, w wypadku jakiemu uległem podczas przygotowań do Rajdu Vogelsberg. Kręgosłup nie przestał boleć i pojawiły się inne dolegliwości związane z kontuzją.
Wypowiedz Kuzaja: "Jestem po pierwszej serii badań i obecnie czekam na kolejną. W przyszłym tygodniu zapadnie decyzja o ewentualnej operacji. Lekarz kategorycznie zabronił mi startów w najbliższym czasie" Życzymy powrotu do zdrowia.
W barwach zespołu Subaru Poland Rally Team pojedzie młody kierowca ze Szwecji – Patrik Flodin wraz ze swoim pilotem Goranem Bergstenem.
Poza tematem taką kiszką jak jest w tej chwili N14 Kuzaj nie chce startowac zeby sobie wstydu przed europą nie zrobic hehe, gnące sie wahacze itp historie chociaż w europie sobie ta fura radzi... pożyjemy zobaczymy -
wujek_wojson
ojoj Kuziego nie będzie to nie jade :P nie bedzie ladnych dzwonów; p; / -
Szybki
-
Konsuela
Prezesie Sielicki spotkanie musi być! A tak na serio mozna sie gdzies na serwisie styknąć :)