-
Anonim
mi osobiscie najlbardziej podbaja sie i pod wzgledem textow i dzwiekow nastepujace:
The Ghost of Tom Joad, Calm like a bomb, Renegades of funk, Freedom, Born of a broken man (the best one; ) -
Anonim
zdecydowanie renegades... i born of a broken man rządzą. Lubię jeszcze i'm housin', know your enemy
Słuchałeś może nagrania z koncertu w olympic auditorium? Zack ma tam fajną gadkę o władzach i policji:)) -
Anonim
niestety nie slyszalem tego nagrania :/ ale poszukam moze bedzie w torrentach :D -
d0M!N
Freedom , People of the sun , Bulls on Parade ,
The ghost of TOm Joad i Sleep now in the fire -
-
xGaceKx
People of the sun , Bulls on Parade, Killin in the Name, bombtrack, autologick, take the power back, testify i dlugo by jeszcze wymieniac :] -
x
-
m[L][S][D]
jak można za najlepsze kawałki Rage Against The Machine podawać utowry, które - de facto ich nie są :/.."pod względem tekstów - Ghost of Tom Joad..." lol .. no comments -
m[L][S][D]
z self-titled: know your enemy/freedom; z EE: bulls on parade/wind below; z TBOLA: born of a broken man/war within a breath -
Anonim
najbardziej nie moge przebolec ze nie bylem na zadnym ich koncercie... pozostaje mi tylko raczyc sie nagraniami video; ] -
Pęczak
-
Pęczak
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
down rodeo i revolver...generalnie to w coverowaniu ratm rządzą, kick out the jams zrobili po mistrzowsku....szkoda ze sie rozpadli -
Anonim
"No shelter", "Bombtrack", "Wake up", a poza tym wszystko co stworzyli...to jedno wielkie mistrzostwo swiata -
Fig Ór
-
shmdrv
-
Anonim
Know your enemy
Wake up
Freedom
Guerrilla radio
Darkness of greed
Take the power back
Pistol grip pump