-
www.ibrok.pl
Zapraszam wszystkich Radomiaków, którzy uczą sie lub pracują w Wawie do wpisów. Napiszcie gdzie się uczycie i co porabiacie???Moze warto by bylo jakoś się zrzeszyć...??? Pozdrawiam!!!:) -
homikus
Ahoj!
Aktualnie jestem studentem drugiego roku sinologii UW. Pomieszkuję sobie natomiast na Kole :)) -
Anonim
Ja również dopisuję się do tego zacnego podgrona - studiuję matematykę, ciężko powiedzieć, na którym roku :P -
lolq :P
witam:)
ja wieksza czesc mlodosci spedzilam w Radomiu:)
a teraz studiuje w wawie na UKSW,II rok socjologii:)
pozdrawiam -
-
Bączek
-
Mąkos
elo
ja w wawie siedze juz 5 rok i szczerze mowiac wole sie tu pobawic ale w radomiu jedno co mi sie podoba w klubach :-) sorki klubie bo został tylko jeden do którego mozna isc i sie zabawic (Archiwum) to sa radomskie ceny w porównaniu z warszawskimi sa popostu smieszne i az przyjemnie sie napic :-) -
www.ibrok.pl
... zaczyna robic sie fajna grupka:D!!! ja natomiast studjuje zarzadzanie na UW, a mieszkam na Imielinie... -
e s p
-
www.ibrok.pl
-
Anonim
Ja już z 6 lat pomieszkuję w Wawie. Ostatnio nawet pracuję trochę; )
Co do cen, to rzeczywiście w Radomiu pod tym względem jest bajka. Ale oprócz cen już nic mi się nie podoba :) -
homikus
Wiesz Filipie, cos w tym jest :)) stopniowo staram sie ograniczas czestotliwosc moich wyjazdow do radomia. Na poczatku co trzy tygodnie, a teraz - po poltora roku - co poltora miesiaca. Robie postepy :)))
A tak powaznie, to jak bardzo bym nie psioczyl, jakos jak sie juz zbieram, to jade tam z przyemnoscia... po dniu mi przechodzi, ale zwykle nie jade na dluzej niz dwa :)) -
Bączek
-
www.ibrok.pl
zastanawiam sie czy jak ktos wyrwie sie z radomia to czy po studjach wraca tam spowrotem???
-
www.ibrok.pl
może napiszcie do jakich klubow w wawie chodzicie??? i gdzie was mozna znalezc??? moze warto by bylo jakas wspolna imprezke zorganizowac...
-
Anonim
Siemano Bączek :)))
Dawno tej meliny już nie odwiedzałem; P
Wracać do Radomia?
Po co ?
-
homikus
-
www.ibrok.pl
z każdym rokiem wydaje mi się że w radomiu jest coraz gorzej... to miasto powolutku popada w ruinę!!! smutne ale prawdziwe... -
homikus
Ba!
W takim momencie zawsze przytaczam co nastepuje. Kilka lat temu, moze kolo siedmiu, osmiu, mniej wiecej wtedy, jak o luczniku bylo glosno, stalem sobie na peronie na dworcu. Jak nietrudno zgadnac, stali tam tez inni ludzie. Ktos trzymal w reku otwarta gazete wyborcza, wiec mialem idealny wglad na strone tytulowa. A na niej wielkimi bykami bapisane bylo:
"Radom - miasto upadłe?".
... -
Anonim
Cześć :)
A ja studiuję biotechnologię na UW, 2 rok. Pomieszkuję w centrum, w zabytkowej kamienicy :D
A co myślę o Radomiu? Hm, przyjeżdżam dość często - co 2-4 tygodnie, ale tylko przez rodzinę. Nic innego mnie tu nie trzyma.
Czy mam zamiar kiedyś wrócić? A widział ktoś jakąś formę biotechnologiczną w Radomiu? Zresztą, w całej Polsce jest ich może ze 30. Nawet jakbym miała własną otworzyć, to raczej też nie tu. Co z tego, że tania siła robocza i tanie wynajmowanie lokali, skoro siła robocza niewykształcona, a odczynniki i tak z Wawy musiałabym przywozoić? :P
Dobra, a schodząc na ziemię - i tak nie widzę żadnej przyszłości w Radomiu. Nawet jako nauczycielka. -
Bad M
Heh, sporo znajomych mord:).
Ja w wawie też już kilka lat, obecnie na Polibudzie na którymś tam roku:).
Pozdr.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Dla wszystkich, którzy mieszkają badź pochodzą z tego "uroczego" miasta :)) http://www.radom....
Miejsca grona (1)
-
Bar żeromskiego 29, Radom
- Dodaj miejsce