Radom [5837]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Borówa

no powiem ci, że masz ogromny problem bo tam nie jeździ nic:/ a autobusy mające za cel 'domaniów' to i tak jest to spory kawałek od zalewu. Jednak polecam uprosić kogoś o podwózkę:) pzdr
  • calineczka

a może wyjazdy na rowerku w okolice Radomia albo pociągiem ma trase4 rowerową gdzie można pozwiedzać dalej trochę za radom ja od następnej soboty albo tej niedzieli wybieram się na rowerek na jedną z tych okolice ci napiszę Borkowice pałac' Przysuhca muzeum i zalew oraz osrodki gdzie można wypoczać ,Domaniuw zalew, Srzyńsko sanktuarium,jedlińsk, kozienice pałac i basen puszcza kozienicka , iłża zamek czarnolas muzeum, ciepielów synagoga a w radomiu muzeum wsi radomskiej, siczki zalew rejów tam można popływać wynająć kajak oraz było tam kiedyś muzeum ale mysle ze jeszcze będzie pozdrawiam
  • ^^aguś^^

no ba popieram i calineczke i jewel co przyjade od kogoś to albo wystają kolesie pod tymi blokami klatkami pala plują pija bądz w parku u coniektorych osiedli,i nie tylko u nas jak wiadomo w całym naszym ukochanym miescie ale pewnie tak nie tylko u nas tak jest,ja mimo ze mam niewielka ilosc znajomych wręcz mało poniewaz i niesmiała i rozsądna jestem bo nie pije i nie pale jak inni wole s\duzo spacerowac zwiedzac chociazby iłze w weekend lub od czasu do czasu z chłopakiem kazimierz dolny lub raz na pare miesiecy kraków i nie żałuje tego wyboru lub wypad nad zalew karmienie łabędzi lub pojscie na pizze ja poruszam sie zazwyczaj autobusem i autem czasem do pewnych miejsc w radomiu na pieszo zalezy od pogody więc zazwyczaj da sie cos wymyslic
  • calineczka

a Celinka już na Domaniów jeździ
  • Karol W.

A co do wakacji ta sa tez rozrywki w klubach jak ktos chce potanczyc.Nie ma ich tyle co w Krakowie,Wroclawiu czy stolycy ale warto zwiedzic radomskie kluby aby wyrobic sobie zdanie : Alibi,Archiwum,Aula,Bordo,Czar na Owca,Fregata,Fanaberia,Kredens ,Pivovaria,Katakumby,Mega,Rode o,Strefa G2,Imperium,Jack Rocks,MK Bowling.Sa tez liczne kawiarnie,restauracje i puby.Nie jest zle z lokalami , choc przydaloby sie tyle knajpek co jest w lublinie:-)
  • ^^aguś^^

>Karol W. napisał
    >A co do wakacji ta sa tez rozrywki w klubach jak ktos chce
    >potanczyc.Nie ma ich tyle co w Krakowie,Wroclawiu czy
    >stolycy ale warto zwiedzic radomskie kluby aby wyrobic sobie
    >zdanie : Alibi,Archiwum,Aula,Bordo,Czar na
    >Owca,Fregata,Fanaberia,Kreden s,Pivovaria,Katakumby,Mega,Rod eo,Strefa
    >G2,Imperium,Jack Rocks,MK Bowling.Sa tez liczne
    >kawiarnie,restauracje i puby.Nie jest zle z lokalami , choc
    >przydaloby sie tyle knajpek co jest w lublinie:-)

popieram karol w:)
  • atorod

no i otworzyli fajny ogródek piwny (właściwie Patio ) na Szewskiej w restauracji MammaLeo. jak ktos ma ochotę na romantyczny moment :) http://www.facebook.com/photo.php?f...
  • NalejLama PLUZ

Co romantycznego jest w ogródku piwnym? Piwo?
  • Business

ha ha ha piwo i soczysty rachunek :D
  • atorod

no właśnie to jest fajne, że nie jest to taki ogródek piwny tylko patio jak we włoskich kafejkach. Fajna muzyka i ogólnie fajny klimacik.