Radom [5837]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam pytanie co można robić w radomiu podczas wakacji ??? Czy pozostają tylko ogródki piwne ??? i Borki <zalew> :( ???? Poradźcie coś .
  • KANALIA

Proponuje otworzyć sobie tętnice żylną.
    Ja w każym razie chyba tak zrobie:)
  • KANALIA

No albo bar KLEKS podobno jest miły wiem to z b.wiarygodnego źródła:)
  • SpInKa

cale wakacje w radomiu....malo ciekawa perspektywa...
  • KRET

no troszke tak, niestety, pracy nie ma, a tak to nie wiem co zostaje:/ mozna powypoczywac w domaniowie nad zalewem, a wieczorkeim hhhmmmm archiwum, mega, royal, fregata albo po prostu melanz na wlasnym osiedlu, wlasie, pozdro dla WACYNA--->trafo i roznych kanciap, hehe; przypomnialo mi sie ze jeszcze na bilardzie na struga duzo razy bywalem w zeszlym roku, teraz jeszcze w gre wchodza pilkarzyki w kemipku; jak cos mi sie jescze przypomni to dopisze, bye
  • Crita

o wlasnie, przypomniales mi o tej knajpie na Struga, gdzie nawet w snookera mozna bylo zagrac :D
  • Anonim

nie no cale wakacje to bym nie wytzrymal w radomiu :D obowiązkowo bedą żagle napewno tydzien a jak sie uda to dluzej ale to tylko 1/4 wakacji a z reszta czasu ???no Kempik bardzo fajny klimat ale ile razy mozna tam byc ??? fregata nic do roboty poza piciem piwa a imprezy zaczynaja sie tam mulic juz o 23 pozniej juz pustki :(
  • ewa

W Radomiu można spróbować spędzić ciekawie jeden,góra dwa wieczory. Całe wakacje to utopia; -)
  • Marek .

A ja spędziłbym nawet i w radomiu byleby dziewczyna była fajna :)
  • Crita

o wlasnie :) razem mozna robic wiele wiecej :)
  • Marek .

albo nawet nic nie robić i też się nie nudzić:)
  • Grono.Net

No w sumie to masz rację; ) hehehe
    Kto wie, czy dzisiaj nie będzie jeden, z tych dwóch dopuszczalnych, ciekawych dni; )
    Do wieczora =)
  • Marek .

Hmm ciekawy ten post Kama...
    Co oznacza "do wieczora"?
  • Grono.Net

zrob sobie maraton literacki, wypozycz kilka ksiazek, poczytaj ewentualnie pozostaje kino, wypozyczalnia kaset/plyt dvd badz filmy z kompa :P wakacje sa wkoncu czasem pozwalajacym na uzupelnienie brakow, nadrobienie zaleglosci.

a teraz ide kupic sobie loda ha!
  • Crita

czytanie dobry pomysl, ostatnio uskuteczniam bez przerwy :D

z filmami juz gorzej. jesli masz swoj zapas, to mozesz te zaleglosci nadrabiac, ale wypozyczanie moze mocno obciazac finansowo; )
  • Anonim

a jak w wakacje ma sie basen ??
  • Crita

to sie plywa i cieszy; )
  • Grono.Net

Marek . - "do wieczora" miałam na mysli wypad ze znajomymi do Archiwum; )
    P.S. do E. - Prawda, że byo fajnie?! :P (Dzisiaj powtarzamy?)
  • Grono.Net

Basen... tak, super pomysł, ale po pewnym czasie sie nudzi; ( (jak wiekszość); /; (:):):):)
  • Kuba

zawsze sie można napić, rozrywka gwarantowana!!!!!!!!!!!!!!