-
Anonim
Mam pytanie co można robić w radomiu podczas wakacji ??? Czy pozostają tylko ogródki piwne ??? i Borki <zalew> :( ???? Poradźcie coś . -
KANALIA
Proponuje otworzyć sobie tętnice żylną.
Ja w każym razie chyba tak zrobie:) -
KANALIA
No albo bar KLEKS podobno jest miły wiem to z b.wiarygodnego źródła:) -
SpInKa
-
-
KRET
no troszke tak, niestety, pracy nie ma, a tak to nie wiem co zostaje:/ mozna powypoczywac w domaniowie nad zalewem, a wieczorkeim hhhmmmm archiwum, mega, royal, fregata albo po prostu melanz na wlasnym osiedlu, wlasie, pozdro dla WACYNA--->trafo i roznych kanciap, hehe; przypomnialo mi sie ze jeszcze na bilardzie na struga duzo razy bywalem w zeszlym roku, teraz jeszcze w gre wchodza pilkarzyki w kemipku; jak cos mi sie jescze przypomni to dopisze, bye -
Crita
o wlasnie, przypomniales mi o tej knajpie na Struga, gdzie nawet w snookera mozna bylo zagrac :D -
Anonim
nie no cale wakacje to bym nie wytzrymal w radomiu :D obowiązkowo bedą żagle napewno tydzien a jak sie uda to dluzej ale to tylko 1/4 wakacji a z reszta czasu ???no Kempik bardzo fajny klimat ale ile razy mozna tam byc ??? fregata nic do roboty poza piciem piwa a imprezy zaczynaja sie tam mulic juz o 23 pozniej juz pustki :( -
ewa
W Radomiu można spróbować spędzić ciekawie jeden,góra dwa wieczory. Całe wakacje to utopia; -) -
Marek .
-
Crita
-
Marek .
-
Grono.Net
No w sumie to masz rację; ) hehehe
Kto wie, czy dzisiaj nie będzie jeden, z tych dwóch dopuszczalnych, ciekawych dni; )
Do wieczora =) -
Marek .
-
Grono.Net
zrob sobie maraton literacki, wypozycz kilka ksiazek, poczytaj ewentualnie pozostaje kino, wypozyczalnia kaset/plyt dvd badz filmy z kompa :P wakacje sa wkoncu czasem pozwalajacym na uzupelnienie brakow, nadrobienie zaleglosci.
a teraz ide kupic sobie loda ha! -
Crita
czytanie dobry pomysl, ostatnio uskuteczniam bez przerwy :D
z filmami juz gorzej. jesli masz swoj zapas, to mozesz te zaleglosci nadrabiac, ale wypozyczanie moze mocno obciazac finansowo; ) -
Anonim
-
Crita
-
Grono.Net
Marek . - "do wieczora" miałam na mysli wypad ze znajomymi do Archiwum; )
P.S. do E. - Prawda, że byo fajnie?! :P (Dzisiaj powtarzamy?) -
Grono.Net
Basen... tak, super pomysł, ale po pewnym czasie sie nudzi; ( (jak wiekszość); /; (:):):):) -
Kuba
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne