-
Anonim
Wie ktoś może gdzie w radomiu można kupić jakieś lepsze perfumy? Jakie Wam sie podobają? Jskich używacie? Chodzi oczywiście o zapachy męskie :P :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
postaram się jak najszybciej dać listę :) no chyba że masz jakieś ulubione
-
-
The Uncanny Hany
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
tylko to nie będize tak szybko bo ja z tymi perfumami nie mam nic wspólnego tylko kumpel :D jak coś to na priv będę pisać... -
Anonim
ok ok :D umówmy sie że te perfumy ktoś znalazł i nikt nie maznimi nic wspólnego jakby co :P :D -
Anonim
akupował ktoś zallegro jakieś perfumy? bo ciekawi mnieczy tamwciskająpodróby czy oryginały :] -
EWelInka
-
Anonim
mi sie podoba Strejt (pisze się bodajże Str8 :P) <sex><sex><sex><sex><sex>
Podoba mi się też zapach dezodorantu nivea for men <-- (to tak na marginesie; D) -
Anonim
Mój kumpel kupował na Allegro i niestety trafił na podróbę. Na pierwszy "węch" miały ładny zapach, ale szybko wietrzały.
>deepack napisał
>akupował ktoś zallegro jakieś perfumy? bo
>ciekawi mnieczy tamwciskająpodróby czy
>oryginały :]
-
Dzikus
ładne zapachy ..... .
Givenchy MEN (czerwone)
Guccci- ENVY i RUSH
Burberry Of London - Touch
Armani - Aqua di gio
..... Na podróbki mozesz trafić wszędzie nie masz 100% pewności ...z pewnych źródeł wiem także że w perfumeriach nawet maja podróbki sprowadzane z Czech( albo innego kraju nie pamietam) Które nie róznia sie niczym od oryginału doslownie niczym tylko trwałościa zapachu.
Chcesz oryginały ....wzium do Warszawy do jakiejś Perfumeri z Renomą to ci kitu nie wcisną ; P I napewno nie bedą tanie... -
Anonim
-
Pracuś Pracowity
http://www.projar.pl - sklep internetowy, w Radomiu dostarczamy do domu, wyłącznie oryginalne wody perfumowane, Armani, Cacharel, Calvin Klein, Chanel Coco, Christian Dior, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Paco Rabanne
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne