Radom - koncerty [930]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gruchoł

NONSAKRUM (hardcore/death) KIELCE
    I REFUSE (deathcore/grind) IŁŻA
    ANTITHESIS (black/death) KOŃSKIE

Jack Rocks, ul. 11 Listopada 99F
    wjazd: 6 zeta

• Anonim

eeeeeeeeee tylko nie i refuse .............; p
  • Flying Whale

Zgaduje ze frekwencja bedzie jak na poprzednim.
  • Anonim

super byłoby usłyszeć na zywo Wszystkie modelki L'oreala :D
  • B.

O, znowu black metal z Końskich.
  • VADER

>·•● szeli ●•· napisał
    >eeeeeeeeee tylko nie i refuse .............; p

Nie chcesz usłyszeć-choć na zamek napijemy się patyka?Albo głupi osioł ioooo ioooo
    :D:D:D:D
  • Anonim

Bez urazy dla kolesi z i refuse ale to co pokazali w ilży to po prostu żygać mi się chciało; p no i zespól który sie okresla jako metalowy a na koncercie śpiewają punk nnot dead a potem piosenkę ska graja to już przesada :P
  • B.

Już się nie określają jako metalowy. Teraz to deathcore/grind, lol.
  • Agent of Steel

Ty to panie miałeś być na Tankard :>
  • Anonim

>B. napisał
    >Już się nie określają jako metalowy. Teraz to
    >deathcore/grind, lol.

no faktycznie - metal to coś zdecydowanie innego ; p
  • Flying Whale

>Agent of Steel napisał
    >Ty to panie miałeś być na Tankard :>

Student kurwa, nawet sie ze mna napic nie chciał przed tankardem, juz nie mowiac o pojsciu na koncert :( [*]
  • B.

No wiem że miałem, no ale tak się stało że się zesrało, bida w portfelu, nie wyszło.

>·•● szeli ●•· napisał
    >>B. napisał
    >>Już się nie określają jako metalowy. Teraz to
    >>deathcore/grind, lol.
    >
    >no faktycznie - metal to coś zdecydowanie innego ; p

No zdecydowanie, to w ogóle inny gatunek muzyczny, ale widzę ze chyba nie ma sensu Ci tłumaczyć.
  • Anonim

LOL faktycznie jest teraz tyle odłamów ze jak napisałem ogólnie metal to sie zajebiście myle ; p suuuuper
  • B.

Jakie teraz? Pierwsze płyty grindcorowe nagrano bardzo dawno temu i to jest inna stylistyka od metalowej. Ciężko się z Tobą dyskutuje bo twoje słowo zawsze musi być ostatnie. Nie masz o tym pojęcia, po co gadasz jakieś bzdury?
  • Anonim

>B. napisał
    >Jakie teraz? Pierwsze płyty grindcorowe nagrano bardzo
    >dawno temu i to jest inna stylistyka od metalowej. Ciężko
    >się z Tobą dyskutuje bo twoje słowo zawsze musi być
    >ostatnie.

Nie, nei musi być zawsze ostatnie

>Nie masz o tym pojęcia, po co gadasz jakieś
    >bzdury?

Słuchaj dla mnie te wszystkie twory inne pierdoly zaliczaja sie ogólnie do metalu, moze dla Ciebie nie mam racji, nie zgadzasz się ze mną spoko, lub jak wolisz nie mam pojęcia o tym...Nie chce mi sie dalej takiej duskuzji prowadzić ale jesli porpawi Ci to humor to się określają na ten grindcore a w ilży na koncercie zagrali tak jak napisałem wyżej :P pewnie się to komus podobało mi osobiście nie :P no i dopisz cos jesli chcesz zeby nie bylo ze zawsze musze mieć ostatnie zdanie i ze niby najmądrzejszy jestem.
  • B.

No ok, ja to I Refuse też pierdole z góry do dołu chodzi mi jedynie o

>Słuchaj dla mnie te wszystkie twory inne pierdoly zaliczaja sie ogólnie do metalu

Tutaj udowadniasz że masz o tej muzyce małe pojęcie, to nie jest nic osobiste czy coś, po prostu mała wiedza jeżeli chodzi o klasyfikacje, już.
  • Anonim

mam swoją osobistą klasyfikacje cz yjest zła czy dobra to inna sprawa - napewno jest moja :)
  • Anonim

I Refuse <3
  • B.

Widze gwiazdki nam rosną!