-
Anonim
jeżeli ktoś chciałby się pozbyć biletu na III strefę, a kupić ode mnie na I (oczywiście za odpowiednią dopłatą;P), to proszę o kontakt, jestem bardzo chętna na taką wymianę;) -
jfm
-
Anonim
-
-
Anonim
hej sprzedam 2 bilety po 90zł, na poznański koncert 25 sierpnia, 3 sektor, nie możemy jechać:( więc szukamy kogoś kto za nas pojedzie;( -
aniag
-
Baśka
-
Anonim
sprzedam bilet na I strefe.
cena 200 zl.
najchetniej odbior osobisty w warszawie, ale moge tez wyslac bilet. -
Mickey.
Po co ja tą drugą strefę kupowałem? :D Dołożyłbym 40 PLN i miałbym elegancko spodnie Thoma na wyciągnięcie ręki. -
igor r.
mam do sprzedania 6 biletow na druga strefe za 150 zl + koszty przesylki, mozliwy odbior osobisty w warszawie i siedlcach
kontakt prv, gg 3152500 lub mail bangbangrock[at]gmail.com -
l0g1n
mam do sprzedania bilet za 95 zł.
Warszawa albo wysyłka.
fkonop@gmail.com -
Anonim
-
Piacho
Sprzedam bilet na I strefę, 220 zł (cena zakupu), możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Pozdro. -
zły.niedźwiadek
3 strefa/cena do negocjacji
kontakt na pw.
najchętniej odbiór osobisty w warszawie -
-
Anonim
Obniżam cenę za swój bilet do 75 zł. Sprzedam na III strefę, Warszawa. -
l0g1n
hahahaha:D
3 strefa,
70 po raz pierwszy!
coś mi się widzi, że nie ma opcji sprzedać tych biletów. -
Mickey.
-
bRr
Sprzedam bilet na 2 druga srefe. Cena 150 PLN. W Warszawie moge dostarczyc pod wskazany adres. Kontakt na priv. -
Third eye
Sprzedam na drugą strefę bilet w Warszawie reszta na priv. kolega wyżej jest podejrzanie tańszy xD u mnie cena jak należy:D -
Żeton
-
sir_FoX
Mam do sprzedania 2 bilety na Radiohead, sektor III - w przypadku Trójmiasta/Tczewa/Inowrocławia/ Bydgoszczy - mogę dostarczyć osobiście. 180zł, wysyłkę pokrywam Ja :)
kontakt poprzez prywatną wiadomość.