Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gocha

no i ja sprzedam bilet na 2 sektor za 170 + wysylka:( nie chce sie z nim roztac:(( ale musze..buuu
  • Anonim

Hej Jesli znaleźliby się chętni na drugi na autokar z Warszawy do Poznania, mogłabym takowy zorganizowac. Koszt, zależnie od ilosci osób między 100 zł (25 os.) a 50 zł (50 os.) w dwie strony. Mój mail i tel.: agrotkowska@wp.pl, 608618222
  • Anonim

sprzedam bilet na poznański koncert po cenie zakupu. Trzecia strefa. Więcej informacji na privie.
  • B M

Mam do sprzedania jeden bilet na I STREFĘ na Poznański koncert Radiohead za 280 zł info pod gg . 9812364
  • Anonim

Dwa bilety na I strefę, odbiór osobisty w Warszawie. Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam!
  • o

sprzedam bilet na koncert w II sektorze za 140 pln. więcej informacji na priv. zapraszam!
  • Anonim

bilet na pierwszą strefę
    cena do uzgodnienia
    mozliwy odbiór w warszawie
  • Lusia

Planujemy wynająć autobus Trójmiasto-Poznań-Trójmiasto, który fanów z Gdańska i okolic zawiezie 25sierpnia do stolicy Wielkopolski w wiadomym celu;)
    A po koncercie odwiezie do domu.
    Plan jest taki, by było wygodniej i taniej niż pkp.
    Jeśli są zainteresowani to proszę o kontakt do końca tygodnia na aniampm[małpa]gmail.com
  • *kaśka kar

sprzedam 3 bilety na koncert. 2 strefa, koszt 160zł/szt (ewentualna negocjacja), kontakt na priv. odbiór warszawa albo trójmiasto.
  • e

bilet na druga strefe sprzedam, duzo taniej od ceny nominalnej. odbior osobisty warszawa
  • Robin

kupię dwa bilety na pierwsza strefę 503-139-095 domfil@autograf.pl
  • KaZ

Siema Gerwaz, zapraszam na priv. :D
  • Filos

KUPIĘ JEDEN BILET NA 1 STREFĘ, PISAĆ NA PRIV
  • Mickey.

to na alledrogo nic nie ma?
  • dmn

Koleżanki mają do sprzedania 2 bilety na II strefę - 140 za sztukę
    oraz jeden na I strefę - 200zł.
    Zainteresowanych proszę o prv.
  • Anonim

mam do sprzedania 1 bilet na I strefę, proszę o kontakt na privie lub gg: 4641951.
  • Anonim

Witam!

Mam do odsprzedania 2 bilety na koncert Radiohead 25.08, na II strefę.
    Cena 150 pln za sztukę.
    Odbiór jedynie osobisty w Warszawie.
    Zainteresowanych proszę o kontakt na gronie lub na mailowo: emilyw@o2.pl

Pozdrówko.
  • borsuk

Witam!

Niestety musze sprzedac moj bilet na koncert Radiohead... I STREFA, poniżej ceny nominalnej (powiedzmy 200PLN). Bilecik jest niestety internetowy, dlatego w gre wchodzi chyba tylko odbior osobisty na terenie Trojmiasta. Jezeli ktos poszukuje 2 biletow na I strefe to mozliwe ze bede mial i drugi do sprzedazy, tez internetowy, wiec ta sama sytucja odnosnie odbioru.
    Kontakt na priv lub gg - 1103153
  • .uηtouchable

znajomy ma do sprzedazy bilet 1 strefa 220 zl [ http://www.lastfm.pl/event/102 0549+Radiohead+-+Poznań+dla+Zi emi ] wiecej info na priv.
  • ~Nati~

Sprzedam bilet na koncert Radiohead, 25.08 Poznań, II strefa, 160zł, odbiór osobisty w Warszawie lub przesyłka listowa polecona gratis.Proszę pisać na priv.
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)