-
reni
witam, mam do sprzedania bilety na I strefę Radiohead Poznań
kontakt przez grono lub gg: 9099591
-
Ian
-
pieróg .
-
-
BWBWBW
-
kjhbk
-
s314ryt
hehe, jak ja pytalem, to bylo 350 :D Juz zeszla z ceny, chociaz ja od razu polecilem zejscie, ale na Ziemie :) -
pieróg .
-
s314ryt
ehhehehe :D nie chcecie wiedziec za ile w pierwszej turze sprzedazy poszedl jeden z moich biletow :P
Takie zycie. Kto nie umie sobie radzic, znalezc innego zrodla, ten placi. Oczywiscie jesli ma ochote :) -
pieróg .
no oczywiście, że tak.
rekordowy bilet jaki widziałam poszedł chyba za 880 :D -
Anonim
właśnie kupiłem sobie bilety na pierwszą strefę.
mam teraz jeden niepotrzebny na drugą.
z chęcią sprzedam go za cenę trochę wyższą od biletowej, w sensie za 168 zł.
jeśli mam komuś wysłać a jeśli np. podejdzie dzisiaj, jutro, tudzież w czwartek w godzinach
11-18 do klubu mandala na emilii plater 9/11 to za cenę jaka jest na bilecie z chęcią sprzedam.
a jeśli nikomu się nie będzie chciało to proszę o kontakt na gronie. to się umówimy elo elo.
muszę się po prostu pozbyć tego biletu bo nie potrzebuje już go.
już go nie kocham.
skońćzyło się. -
Anonim
a najlepiej jakby ktoś zadzwonił: 888560489 bo grono to pedał, więc teges...
buzi. -
BWBWBW
http://www.allegro.pl/item623778095... tutaj jeszcze wrzucę. Napisałam do Strefy Biletów, czy to nie fejk. Wygląda wiarygodnie, ale czekam na odpowiedź. -
Daniel
Witam,
organizuję wyjazd w dn. 25.08.2009 do Poznania na koncert RADIOHEAD.
Wyjazd z Warszawy o godzinie 10:30 (możliwość przesunięcia jeśli podróżni sobie zażyczą) z Pl. Konstytucji- parking. Powrót po koncercie w to samo miejsce.
Podróżujemy wygodnym busem Mercedes Vito z DVD, klimatyzacją lodówką itp. Zabieramy max 6 pasażerów. Postoje na na życzenie klientów itp.
Koszt przejazdu to tylko 90 zł.
Zapraszamy na:
http://www.gdm.waw.pl
office@gdm.waw.pl
606 435 656 -
-
BWBWBW
Zdobyłam bilety na I strefę, więc chętnie sprzedam 2 na drugą. Cena normalna, mogę darować koszty przesyłki. -
Anonim
-
BWBWBW
>BWBWBW napisała:
>Zdobyłam bilety na I strefę, więc chętnie sprzedam 2 na
>drugą. Cena normalna, mogę darować koszty przesyłki.
Oferta nadal aktualna, zmieniłam cenę na 150 zł za sztukę, bez kosztów przesyłki. -
dmn
-
BWBWBW
-
dmn
-
BWBWBW