-
Ewka
fajna ta wersja johna mayera. średnio podobna do oryginału, ale tu to wychodzi na plus :D -
Anonim
-
1=2
dla nuts:
"To wasza wersja jakiejś piosenki Scotta Walkera, której nigdy dotąd nie słyszałem? Nie, to po prostu nasza wersja samego Scotta Walkera – odpowiedzieli (a tak przy okazji, czy ktoś w ogóle z was słyszał o The Walker Brothers?)..."
z czego wynika, że:
paul kolderie zapyta się czy radiohead nie coveruje przypadkiem jakiegos utworu scotta walkera
na co jeden z nich odpowiada dosc metaforycznie, że to jest 'ich wersja scotta walkera' co znaczy, że widać wyraźne !!!wpływy!!! scotta walkera. kumasz? -
-
notwist
eno vinyl to ja sugeruję petycję skomponować, znajdziemy ten 1000 czy 10000 i podamy naszym mądrym politykom. precz z szitem! (ooo, może by tak antygimnazjalne grono walnąć?:P)
ugly lover, cierpliwa/y jesteś;] -
Ewka
ugly lover - dziękujemy bardzo za konstruktywne wyjaśnienie naszej szanownej "nuts" o co chodziło w tym artykule...
notwist - hmm, ja nie moge, bo nie jestem gronowładną, ale jak znajdziesz kogoś kto by założył takowe grono to bardzo prosze o podanie mi jego nazwy, chętnie do niego dołaczę :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>twenty something napisała:
>john frusciante you and whose army?
tak.. pyszne moim zdaniem to, john pyszny, piosnka pyszna
http://www.youtube.com/watch?v=OYa5...
-
Anonim
-
Anonim
-
dmn
o maaaatko! Tego bym się w życiu nie spodziewał!:D
KORN - CREEP
Właśnie słucham świeżutkiego koncertowego albumu KoRn - Unplugged i track nr 5 mnie zmiażdżył? Radioheadowe "Creep"!!!:D hahahahaha!
Nie powiem, że totalna porażka, bo co prawda Davis prezentuje zupełnie inny rodzaj emocji przy śpiewaniu, ale jak już dojdzie do falseciku to nawet mi się kurczę podoba - właściwie tylko wtedy:] Wcześniej jest nieco śmiesznie (mówię tak, kiedy mam mieszane odczucia:]) -
dmn
żeby gołosłownym nie być: http://www.youtube.com/watch?v=ICtO...
koleś w masce (nie jestem w stanie powiedzieć jakiego zwierzaka) wygląda schizująco:) -
-
Anonim
-
Anonim
-
dmn
-
Anonim
-
Anonim
Moim zdaniem chybiona mocno interpretacja. Za dużo wody dolali do tej zupy; ). -
s314ryt
chcialbym uslyszec A Wolf At The Door w jakiejs eleganckiej wersji post-hc/ punk, ew. z jakimis nalecialosciami metal/hardcore :) Idealny kawalek do takiej przerobki, dobrze by sie tu przyjela zmiana tempa.. ach ach.. trzeba sprobowac :D -
s314ryt