- 1
- 2
-
anti
moja od wczoraj tak :)
http://ant.agrest.org/IMG_1840_resi...
http://ant.agrest.org/IMG_1841_resi... -
Anonim
-
Anonim
Gratuluję odwagi
Nie wiem czy w swoim pokoju pokrył bym większość ściany kolorem czerwonym z wymalowanym smutasem pośrodku; ) Pomijając jednak ten fakt (fakt że nie jest to mój pokuj; ) ) ściana prezentuje się bardzo ciekawie. No i fajny mebelek pod tv; )
Ściana w moim pokoju nie mówi kompletnie nic o moich muzycznych gustach więc daruję sobie fotki; )
-
-
Anonim
-
-
Anonim
jeśli się kiedyś do tego zabiorę to zrobię sobie ściany w okładkę hail to the thief labyrynte to catacombs; ) -
evilve
-
Kalina
-
1=2
-
blaszka
a ja mam ładne trzy motylki namalowane na ścianie i plakat z basowiszcz 2003 (festival muzyki młodej białorusi w gródku) - sama zrywałam go z drzewa.. eh.. =D -
michciu
zastanawiam się tylko jak można sobie tak ścianę skalać plakatem myslowitz - nie uważacie że zbyt dużo DRĄ z RADIOHEAD ? ? ? -
do.
jestem pod ogromnym wrazeniem tych scian! naprawde SUPER pomysl i super wyglada.
a ciany w moim pokoju sa calkiem biale
-
s314ryt
-
-
Misia
w mojej malej dziupli(bo pokoj jest zbyt hucznym okresleniem tego dzie mieszkam) scianki sa zielone, duzo tu kwaitkuf, wielka palma otacza kompa a na środku miejsce zawala wielka sztaluga;) -
Anonim
-
To me k
-
przesadziłam
-
Lusia
u mnie na ścianach są 4 plakaty(w dużym stopniu zakrywają dziury w ścianach zrobione przez poprzednich mieszkańców pokoju w akademiku). Pierwszy - i najważniejszy - to plakat Malborskiego Przeglądu Muzycznego, gdzie pod napisem "wystpią:" wpisałam m.in. RH :D.
Pozostałe 3 to Freak of Nature, Coma, Etna+Majestic; wszystkie ukradzione :P
A na drzwiach od pokoju wisi Ira. Plakat ukradłam z rąk Gadowskiego, po koncercie (myślałam, że on rozdaje te plakaty, tymczasem on je sprzedawał:P) O kradzieży dowiedziałam się po fakcie...:P -
Weri
->Lusia dobre, dobre :)))
->A co do ściany to niezły klimat, ale chyba popadłabym w depresje po pół roku z czerwoną ścianą i płaczącym radioheadowym ludzikiem; ) ale w sumie prezentuje się naprawde neisamowicie.
->Moje ściany to nic ciekawego, niebieskie z ikeaowymi plakatami, mówić szczerze, dość tandetnymi. A w ostatnim czasie zdjęłam już wszystkie plakaty, które miałam... wiek zobowiązuje :/ -
Anonim
hmmm, a u mnie są 2 zdjęcia i plakat z koncertu tworzywa sztucznego... :)
- 1
- 2