Radiohead [2767]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anti

to chyba najlepszy live act radiohead jaki widzialem ostatnimi laty, po prostu niesamowite, dzisiaj juz drugi raz z rzedu, i czwarty w tym tygodniu.
  • anti

bah, nacisnal sie enter za szybko i sie submitnelo, no nic, nie bede juz dalej pisal, ale chetnie poczytam jak oceniacie wspomniany wystep.
  • basbob

czekaj, a który to dokladnie jest?
  • anti

to maly, kameralny koncercik z paryza, 3 lipca 2003 - wyemitowano to w telewizji 'arte'. fog z tamtego koncertu znalazlo sie na com lag. graja tylko thom i jonny. na widowni siedza czlonkowie air, pet shop boys i paru innych zespolow. jest tez swietny prowadzacy, jak mu tam bylo, ray cokes. swietne wykonanie karma police, i will. ogolnie strasznie klimatyczne. pelna nazwa to 'music planet 2nite - reservoir 2003'. i jest niesamowite. juz bym chetnie chcial aby mi sie to znudzilo bo wyczerpuje zapasy czasu ale to jest niezastapione. caly material jest swietnie poskladany, najpierw jak wchodza do tego lokalu, koncert na przemian z krotkimi pogadankami, trafne pytania prowadzacego. plik zajmuje okolo 1.3giga, bardzo dobra jakosc. nie wiem czy to gdzies krazy bo mi to ktos przyslal, ale pewnie mozna sciagnac. jesli nie to chetnie wystawie to na jakis czas.
  • basbob

aa tak, to widziałem- pewnien bywalec tego grona mi użyczył:P rzeczywiście koncert kładzie na łopatki. Dopiero widać, jakim świetnym gitarzystą jest Thom..
  • Anonim

właśnie widzę ten koncert na emule........rzeczywiście ma 1,2 GB.......jest też drugi plik......pobna nazwa, więc stwierdzam że to chyba to.......ale połowe mniejszy....hm...muszę to mieć!!!:D
  • Anonim

a jak ja bym chciała, to co?
    (mam soulseeka :)
  • Anonim

no widzialem ogolnie zajebisty koncercik
  • Oligarcha

Rewelacja! Mi podobalo sie najbardziej wykonanie "I might be wrong" "I will" i "there there". Wywiad w ramach koncertu tez swietny :D
  • katarzynotwórstwo

koncert rewelacyjny!
    'disco!'