-
jerzu
po pierwszym przesłuchaniu - ALL I NEED ! genialny kawałek, na pewno jeden z lepszych w wykonaniu rh -
marzeNIE!!!
-
Anonim
>dom♪n napisał
> http://www.nme.com/news/32369
>ktoś zaskoczony? Bo ja nie :)
Zaplacilem. I tak warto. Szkoda, ze z tym nie ma zadnego cover artu, jednak bookletka z CD jest fajna. -
-
Iza
kolejna perelka w wykonaniu radiohead:)
podobaja mi sie wszystkie piosenki, z lekkim wskazaniem na 'reckoner' i 'nude'. -
luiza
cała płyta na naprawdę wysokim poziomie. mi się najbardziej podobają: `nude` i `all i need.`ale wszystkie są świetne. (: -
św. agnieszka
wiem, że nic nie wniosę tym postem, ale...
In Rainbows <3
już chyba się uzależniłam. Jeśli nie przyjadą... ech -
Anonim
-
Anonim
Nie wiem, czy wiecie- ale w Sylwestra "In Rainbows" wychodzi na krążku!!! -
BWBWBW
-
Ehem.....
"All I Need" po prostu genialny kawałek... uważam że najlepszy na płycie... dobry jest tez utwór "15 step" a tak to ogólnie cała płyta na bardzo wysokim poziomie (moim zdaniem oczywiście) aż przyjemnie się słucha; ] -
jerzu
> "All I Need" po prostu genialny kawałek... uważam że najlepszy na płycie... dobry jest tez utwór "15 step" a tak to ogólnie cała płyta na bardzo wysokim poziomie (moim zdaniem oczywiście) aż przyjemnie się słucha; ]
mamy podobny gust, to równiez dwa moje ulubione kawałki z tej płyty, a całość rzeczywiście trzyma poziom do którego Radiohead przyzwyczaił:) -
Ehem.....
po prostu wiemy co dobre; p
bo to słychać; ]
płyta uzależnia...
nawet zaczynam się zastanawiać czy nie lubię jej bardziej od poprzednich...
ale na razie trudno powiedzieć...
faktem jest to że jest genialna i to można o niej śmiało powiedzieć; ] -
gocha
>dom♪n napisał
> http://www.nme.com/news/32369
>ktoś zaskoczony? Bo ja nie :)
ludzie sa zachlanni i skapi... -
-
Anonim
Reckoner <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3<3<3<3<3<3<3 -
dmn
>gocha napisała:
>
>ludzie sa zachlanni i skapi...
przeczytałem "zachlani" :)
-
gocha
-
barrakuz
-
Anonim
Świetna płyta, a taka łatwa i o miłości... dziwne. Przesłuchałem w futurystycznym tramwaju, preznosi w inny wymiar! -
Trine =)
-
tyciu