Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tyciu

>Zaq napisał
    >jak dla mnie porazka, w ogole nie pasuje do 3 ostatnich
    >plyt, takie typowo rockowe kawalki, ciezko bedzie mi sie
    >przyzwyczaic do takich pozytywnych melodii :-/

Moglbys tak napisac gdyby nagrali plyte pozbawiona elektroniki. Zreszta te utwory wcale sie nie wpisuja w kanon 'zwyklych rockowych numerow'

A i tak tylko raz przesluchalem ten album.
  • downtown pony work your pitch

Ta płyta to istna WYJEBKA, MASAKRA!!!!! ZAJEBISTA!!!
  • Anonim

Po pierwszym przesłuchaniu jak najbardziej pozytywne wrażenia :)
  • marzeNIE!!!

po drugim jeszcze lepsze....:P
  • Anonim

może ktoś to gdzieś udostępni? bo mam zamiar dopiero kupić płytę, a teraz nie chcę się bawić w klikanie na stronie skoro i tak prawie za darmo można ściągnąć
  • marzeNIE!!!

a co to za problem sciagnac ze strony...? :D
  • Anonim

ohhh... brak mi słów. odczucia zdecydowanie pozytywne! idę słuchać drugi raz :) (dopiero drugi, bo link do downloadu dostałem 15 minut po wyjściu do szkoły - a mogłem zostać w domu...)
  • dr ZAQ

jak przeslucham przynajmniej 10 razy to sie wypowiem ponownie
  • marzeNIE!!!

ja sie spoznilam godzine na uczelnie...wiadomo dlaczego...;)
  • Anonim

mam, brzmi jak niezmiksowana płyta albo demo i póki co 'all I need' podoba mi się bardziej od wersji koncertowych, które słyszałem.
    właściwie to ocenianie przez fanów jest nieobiektywne, bo i tak wszyscy wpadają w zachwyt :D
  • marzeNIE!!!

etam ...w zachwyt...; )
  • s314ryt

dla ludzi, ktorzy nie chca kupic plyty nawet jesli zespol proponuje ustalic dowolna cene i do tego nawet nie ruszac dupy od komputera.

download
    http://www.websitetoolbox.com/tool/...
  • Anonim

hm. w mojej subiektywnej opinii koncertowe Videotape jest lepsze - ma więcej energii. ale kto wie, może za kilka przesłuchań zmienię zdanie :)
  • s314ryt

tak jak idioteq wiele razy live kopalo dupe lepiej niz na plycie :) normalne.
  • Anonim

A dla mnie Reckoner jest n razy lepszy niż to co można było usłyszeć na koncertach. Wogóle miło jest posłuchać studyjnych kawałków, bo widać, a właściwie słychać cały ogrom pracy zespołu no i Nigela.
  • S.B.R.

>K napisał
    >mam, brzmi jak niezmiksowana płyta albo demo
    Oo, staram się ale nie rozumiem
  • s314ryt

zajebista plytka.. Swietnie to brzmi tak nagrane :) niach niach.. nie moge sie doczekac kiedy poloze lapki na tym bocie pieknym :)
  • BWBWBW

Właśnie zaczynam słuchać:) 15 Step - cudo!:)
  • _

jaki to jest piekny dzien w zyciu, kiedy ukochany zespol wydaje najlepsza plyte w swoim dorobku :)
  • Bazyl

jest niezla, to fakt, ale trzeba powiedziec ze jest tez zupelnie inna od poprzednich
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)