-
tyciu
>Zaq napisał
>jak dla mnie porazka, w ogole nie pasuje do 3 ostatnich
>plyt, takie typowo rockowe kawalki, ciezko bedzie mi sie
>przyzwyczaic do takich pozytywnych melodii :-/
Moglbys tak napisac gdyby nagrali plyte pozbawiona elektroniki. Zreszta te utwory wcale sie nie wpisuja w kanon 'zwyklych rockowych numerow'
A i tak tylko raz przesluchalem ten album. -
downtown pony work your pitch
-
Anonim
-
-
marzeNIE!!!
-
Anonim
może ktoś to gdzieś udostępni? bo mam zamiar dopiero kupić płytę, a teraz nie chcę się bawić w klikanie na stronie skoro i tak prawie za darmo można ściągnąć -
marzeNIE!!!
-
Anonim
ohhh... brak mi słów. odczucia zdecydowanie pozytywne! idę słuchać drugi raz :) (dopiero drugi, bo link do downloadu dostałem 15 minut po wyjściu do szkoły - a mogłem zostać w domu...) -
dr ZAQ
-
marzeNIE!!!
-
Anonim
mam, brzmi jak niezmiksowana płyta albo demo i póki co 'all I need' podoba mi się bardziej od wersji koncertowych, które słyszałem.
właściwie to ocenianie przez fanów jest nieobiektywne, bo i tak wszyscy wpadają w zachwyt :D -
marzeNIE!!!
-
s314ryt
dla ludzi, ktorzy nie chca kupic plyty nawet jesli zespol proponuje ustalic dowolna cene i do tego nawet nie ruszac dupy od komputera.
download
http://www.websitetoolbox.com/tool/... -
Anonim
hm. w mojej subiektywnej opinii koncertowe Videotape jest lepsze - ma więcej energii. ale kto wie, może za kilka przesłuchań zmienię zdanie :) -
-
s314ryt
tak jak idioteq wiele razy live kopalo dupe lepiej niz na plycie :) normalne. -
Anonim
A dla mnie Reckoner jest n razy lepszy niż to co można było usłyszeć na koncertach. Wogóle miło jest posłuchać studyjnych kawałków, bo widać, a właściwie słychać cały ogrom pracy zespołu no i Nigela. -
S.B.R.
>K napisał
>mam, brzmi jak niezmiksowana płyta albo demo
Oo, staram się ale nie rozumiem -
s314ryt
zajebista plytka.. Swietnie to brzmi tak nagrane :) niach niach.. nie moge sie doczekac kiedy poloze lapki na tym bocie pieknym :)
-
BWBWBW
-
_
jaki to jest piekny dzien w zyciu, kiedy ukochany zespol wydaje najlepsza plyte w swoim dorobku :) -
Bazyl
jest niezla, to fakt, ale trzeba powiedziec ze jest tez zupelnie inna od poprzednich