Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ფიქ

nie znam żadnego jeffa magnuma :P
    nie uważam Thoma za nieomylnego boga, czasami zdarzają mu się błędy. ten jest z kategorii poważniejszych. imo.

eot.
  • Anonim

a zresztą czy Thom musi zawsze grać z muzykami w stylu Greenwodów i reszty?
    spokojnych stonowanych nie za bardzo ruszających się na scenie?
    może to że pojawi się na scenie sceniczna bestia jaką jest Flea, skoro docelowo jest
    to grupa koncertowa, spowoduje że naprawdę świetnie będzie się oglądało koncerty Thoma i tyle.

i przestań ciągle gadać że nie zasługuje.
    bo zasługuje. jest basistą w jednym z najbardziej popularnych zespołów na świecie.
    i to dobrym muzykiem w jednym z najbardziej popularnych zespołów na świecie.
    jest jednym z najbardziej popularnych basistów na świecie.
    o czym rozmowa?
  • ფიქ

ale tu wracamy do początku
    feel też jest popularny :P
  • Anonim

a pierdole.
    nie wiem co z tobą jest nietak.
    oceniasz gościa który ostatnio się bardzo uspokoił i też zmienił podejście do życia i już nie skacze z pindolem na wierzchu na koncertach. zapewniam cię, że ludzie się zmieniają.
    jeśli jest dobrym muzykiem to wystarczy.
    jeśli jest fajnym gościem to jeszcze lepiej.
    amen amen alleluja.
    Po chuj się czepiasz.
    Słyszałeś jak grali koncert?
    brzmią świetnie?
    więc daj sobie spokój, bo naprawdę fajnie to brzmi. nie rozumiem o co chodzi.
  • ფიქ

zdązyłem zauważyć, że nie rozumiesz, dlatego już jakiś czas temu proponowałem eot :P
  • Anonim

nie wiem co znaczy eot.
    nie rozumiem.
  • KaZ

To taki slang ludzi, których już paluszki bolą od pykania po klawiaturze bo nic innego nie robią i muszą już skrótami pisać. Też nie wiedziałem, aż w Googlu sprawdziłem:
    http://pl.wiktionary.org/wiki/EOT
  • Anonim

>KaZ napisał
    >To taki slang ludzi, których już paluszki bolą od pykania
    >po klawiaturze bo nic innego nie robią i muszą już
    >skrótami pisać. Też nie wiedziałem, aż w Googlu
    >sprawdziłem:
    > http://pl.wiktionary.org/wiki/EOT

ok.
    to eut.
    buziaczki.
  • Anonim

*eot
  • Anonim

Znowu sie czepiaja Radiohead, ze udostepnili za free album w necie: http://www.ateaseweb.com/2009/10/06...
  • IDIOTEQ

THOM YORKE

"Thom Yorke napisze muzykę do dokumentu o Tybecie, w którym wystąpi Richard Gere.
    Wokalista Radiohead, na potrzeby projektu, nawiąże współpracę z cenionym kompozytorem Philipem Glassem i Damienem Rice'em. Anglik zgłębia właśnie tybetańską muzykę, by lepiej poradzić sobie z powierzonym mu zadaniem.

Obraz zatytułowany "When The Dragon Swallowed The Sun" ukazywać będzie walkę Tybetu o niepodległość. W filmie pojawić ma się Dalajlama oraz popularny aktor i znany tybetański aktywista, Richard Gere.

Dorobek Yorke'a zamyka nagrana z Radiohead płyta "In Rainbows" z października 2007 roku.

Richarda Gere od 12 lutego będziemy mogli podziwiać aktora w filmie "Amelia Earhart"."

onet.pl
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)