Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • inż. Żuk

Co do brytyjskiego rocka to znam jeszcze trochę kapel... coś mogę jeszcze zaproponować, ale to jak wrócę do domu. Bo teraz czeka mnie jeszcze jedno zaliczenie :-|
  • s314ryt

no to polecam nadrabiac :)
    poza tym jeszcze Biffy Clyro

:)
  • r. w.

prosze nie wspominac mi tu o zaliczeniach rzadnych!! mam teraz taki kołowrót kół, poprawek i egzaminów,ze niedługo doby mi zabraknie na wszystko :|
    ale jka sie tylko z tym uporam, to będziemy nadrabiać, a jkaże:D
    własnie mi sie przypomniało o jescze jednym zespole godnym uwagi, ale z troche innej beczki gatunkowej; Paprika Korps; grają reggae, szczególnie "przede wszystkim muzyki"
  • pikczer

hmm...przepraszam...a z tego Silverstein ....masz coż do podrzucenia...??jakieś ze dzwie piosnki na poczte...??chciałabym poznać bo cos dzis o nich słyszałam...a żeby ściągnąć trzeba najpierw wiedzieć co sie bierze;P
    więc jakby ewentualnie 'ktos' się nade m,ną zlitował...to będę wdzęczna:D
    linka669@tlen.pl

[a słyszeliście sugacubes...??też warte przesłuchania;)]
  • inż. Żuk

czy sugacubes ma coś wspólnego z Bjork?
    bo coś mi się kojarzy, że powinno
  • s314ryt

zdecydowanie
  • pikczer

no ba;)oczywiście...;)śpiewa tam;)
    niektóre piesni rześkie...rześkie;)
  • pikczer

a lacuna coil...?całkiem nie te klimaty...ale tez mi sie spodobało ostatnimi dniami;)
  • s314ryt

slabo.. w pobliskich parafiach moza znalezc wieeeeleeee ciekawszych rzeczy.. nie ma sensu tracic na nich czas w sytuacji, gdy nie do ogarniecia sa tony innych lepszych nut; )
  • pikczer

no...co do ton nut to sie zgodze w 100%...qmplowi przesłałąm linka do twej stronki i juz też mówił ile to on nie dostał;)
    a ja dzis tego wszystkiego nieściągne...masakrycznie dużo...trzeba bylo rozłożyć to na dwa dni...;)
    ale dziex dziex
    pozdrawiam
    [a lacuna coil i tam mi się podoba;Dpoznawac trzeba wszystko...a nie dowiem się jakie to jest jeśli nhie zasmakuje...prawda...?]
  • s314ryt

yyyy. jakiej stronki?
  • pikczer

yyy...no...nie twej stronki...?znaczy sie zachecającej do poznawania new music...
  • s314ryt

yyyy... ok :)
  • pikczer

no...nie graj dziecie wariata...
    [a które jajko jest wieksze...??]
  • pikczer

no.to jutro mam nadzieje, że ja nadrobie to wszystko...
    pozdrawiam;)
  • cez

Coldplay, The Shins i Mum. Pozdrawiam wszystkich fanow dobrej muzyki
  • Agent Jej Królewskiej Mości

eee... duzo tu mozna wymieniac, nie chce mi sie (jak kogos naprawde interesuje czego slucham - to moze zobaczyc do jakich gron naleze, to zobaczy chociaz probke). slucham jedynie dobrej muzyki :] i ona jest jednym z najwazniejszych rzeczy w moim zyciu
  • pikczer

ta...no każdy słucha dobrej muzyki...dla niego samego...wiadomo, że jeżeli słucha to jest to dla nie go dobre...c'nie
    pozdr:D
  • Anonim

Ja słucham Mars Volta, Sigur Ros, Red Hot Chili Peppers, Perl Jam, Nirvana, System Of A Down, The Doors, Kazika (i Kult i KNŻ), Rammstein, Byork i wiele innych...
  • pikczer

a nie bjork...:D
    pozdr
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)