-
inż. Żuk
Co do brytyjskiego rocka to znam jeszcze trochę kapel... coś mogę jeszcze zaproponować, ale to jak wrócę do domu. Bo teraz czeka mnie jeszcze jedno zaliczenie :-| -
s314ryt
-
r. w.
prosze nie wspominac mi tu o zaliczeniach rzadnych!! mam teraz taki kołowrót kół, poprawek i egzaminów,ze niedługo doby mi zabraknie na wszystko :|
ale jka sie tylko z tym uporam, to będziemy nadrabiać, a jkaże:D
własnie mi sie przypomniało o jescze jednym zespole godnym uwagi, ale z troche innej beczki gatunkowej; Paprika Korps; grają reggae, szczególnie "przede wszystkim muzyki" -
-
pikczer
hmm...przepraszam...a z tego Silverstein ....masz coż do podrzucenia...??jakieś ze dzwie piosnki na poczte...??chciałabym poznać bo cos dzis o nich słyszałam...a żeby ściągnąć trzeba najpierw wiedzieć co sie bierze;P
więc jakby ewentualnie 'ktos' się nade m,ną zlitował...to będę wdzęczna:D
linka669@tlen.pl
[a słyszeliście sugacubes...??też warte przesłuchania;)] -
inż. Żuk
czy sugacubes ma coś wspólnego z Bjork?
bo coś mi się kojarzy, że powinno -
s314ryt
-
pikczer
no ba;)oczywiście...;)śpiewa tam;)
niektóre piesni rześkie...rześkie;) -
pikczer
a lacuna coil...?całkiem nie te klimaty...ale tez mi sie spodobało ostatnimi dniami;) -
s314ryt
slabo.. w pobliskich parafiach moza znalezc wieeeeleeee ciekawszych rzeczy.. nie ma sensu tracic na nich czas w sytuacji, gdy nie do ogarniecia sa tony innych lepszych nut; ) -
pikczer
no...co do ton nut to sie zgodze w 100%...qmplowi przesłałąm linka do twej stronki i juz też mówił ile to on nie dostał;)
a ja dzis tego wszystkiego nieściągne...masakrycznie dużo...trzeba bylo rozłożyć to na dwa dni...;)
ale dziex dziex
pozdrawiam
[a lacuna coil i tam mi się podoba;Dpoznawac trzeba wszystko...a nie dowiem się jakie to jest jeśli nhie zasmakuje...prawda...?] -
s314ryt
-
pikczer
yyy...no...nie twej stronki...?znaczy sie zachecającej do poznawania new music... -
s314ryt
-
-
pikczer
-
pikczer
-
cez
-
Agent Jej Królewskiej Mości
eee... duzo tu mozna wymieniac, nie chce mi sie (jak kogos naprawde interesuje czego slucham - to moze zobaczyc do jakich gron naleze, to zobaczy chociaz probke). slucham jedynie dobrej muzyki :] i ona jest jednym z najwazniejszych rzeczy w moim zyciu -
pikczer
ta...no każdy słucha dobrej muzyki...dla niego samego...wiadomo, że jeżeli słucha to jest to dla nie go dobre...c'nie
pozdr:D -
Anonim
Ja słucham Mars Volta, Sigur Ros, Red Hot Chili Peppers, Perl Jam, Nirvana, System Of A Down, The Doors, Kazika (i Kult i KNŻ), Rammstein, Byork i wiele innych... -
pikczer