Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pikczer

phihi...ma się starszego brata, który czsem odwiedza...c'nie...:D

ma sie zajebistego qmpla, który dzieli sie praktycznie wszystkim...to się poznaje...;)

no dobra...zaryzykuję...masz[maci e]
    http://www.darchangel.art.pl/
    wejdzcie na muzę...i se sciagnijcie...ja osobiscie ubóstwiam...conie oznacza ze sie ograniczam...:D
  • inż. Żuk

muszę przyznać że po wejściu na stronę dopadł mnie sceptycyzm - ponury gotycki styl i mroczna kolorystyka włączyły lampki ostrzegawcze w moim mózgu; )

ściągnąłem dostępne tracki, a tu miłe zaskoczenie; brak growlingu i babskich pojękiwań - klimaty raczej w stronę Depche Mode

nie mogę powiedzieć żebym się jakoś specjalnie zachwycił po jednokrotnym przesłuchaniu, ale nie jest to złe. Jeśli ktoś jest fanatykiem DM to to jest coś dla niego

ja aktualnie nie mam nastroju na coś takiego, ale faktycznie "przyjemnie chłodzi" :)

może się bardziej przekonam jak przesłucham parę razy, się zobaczy...
  • Zalew

wydaje mi sie, ze wasrto równiez wspomniec o Supergrass
  • inż. Żuk

popieram na całej linii; )
    chociaż nie miałem jeszcze okazji przesłuchać nowej płyty :-/ ale wiele z ich starszych kawałków wciąż mnie kręci np. "Mary", "Moving", "Born Again"
  • pikczer

no...miło mi panie Ż...:D ja na pierwszym koncercie w ogole nie bylam zachwycona...i też kojarzyli mi się z DM...do czego również nie byłam przekonana...ale dostałam płytkę demo...pare razy zawitalam we wro na koncertach...i proszę ja was...mocniej brzmią...te gitary...jej...[a że ja fanatyczka smyczków jestem...:D]to jak chwyciło...puscic nie chce...
  • pikczer

a Supergrass...nie znam...macie jakiegos linka...albo jakąś mp3...do przesłania...??
    jestem chetna poznania...więc daje adres...jakby któres z was było chetne podzielić się...to bardzo by mnie to ucieszyło...
    linka669@tlen.pl
  • r. w.

ooo temat rzeka; D
    perfect circle, tool, anathema(!!), the cure, temple of the dog(!!!)
    z polskich hey, kombajn do zbierania kur po wioskach (pasjami lubie; )
    a ostanio zakochałam sie w muzyce sigru ros :D
  • inż. Żuk

Zaraz coś wyślę Supergrass
  • pikczer

jej...przesłuchałam...no qrcze...qrcze...jeszcze raz przesłucham...ale rzeskie...:D !!!
    [a masz jeszcze cos...?]

pozdrawiam serdecznie!!! :D
  • inż. Żuk

więcej Supergrass, czy czegoś innego?
  • r. w.

Żuku, to ja też poprosze :> rmw@vp.pl
  • s314ryt

supergrass daje rade :)
  • inż. Żuk

:D
  • pikczer

no ba;)daje daje rade...i to bez problemu!!!
    a Żuczku mój drogi...jakbys miał coś jeszcze oprócz supergrass to qrcze całowałabym cie po nogach...!!! [ale jak masz supergrass jeszcze to nie pogardze...] :D
    [a ty mi ładnie napisz w mailu jakie jeszcze ewentualnie rodzaje muziczki cie intereszą...to może ja coś zaoferuję...żeby nie było;P]

buźka;P
  • s314ryt

czy grono wariuje, czy mi sie zdaje? widze nowe posty na forum, a w tematach ich oczywiscie nie ma :/
  • inż. Żuk

też to zauważyłem :-/
    chyba ostatnie poprawki nie poprawiły sytuacji
    a co ciekawsze: po tym jak napiszę posta, nie widzę go dopóki nie zaloguję się ponownie na grono
    wkurzające, ale może to naprawią

miejmy nadzieję
  • r. w.

grrrrrrrrr też wczoraj cholery przez to dostawałam :/:/ darchangel słuchałam, faktycznie nie jest to złe, ale nie zachwyca i dreszczu emocji nie wywyołuje, chyba to nie do końca moje klimaty; supergrass jest za to świetne :D taki hmmm świeży powiew, naprawde bardzo dobrze się tego słucha :D a masz coś jescze z brytyjskie rocka??:> też moge podesłac c oś w zamian ( w ramakch lokalnego patriotyzmy polecam kombajn do zbierania kur po wioskach, chłopaki naprawde nieźli są )
  • s314ryt

to moze jeszcze ja Wam polece pare kapel, ktorych tworczosc uwielbiam i znam doskonale, a wiec dla mnie mega perelki w swiecie muzyki:

Atreyu
    Underoath
    The Hurt Process
    Silverstein
    From Autumn To Ashes
    He Is Legend
    Saosin
    A Static Lullaby
    Shotgun Rules
    As Night Falls
    Dead Poetic
    Yesterday's Rising
    Beloved
    Alexisonfire
    Glasseater
    Hand To Hand
    Eighteen Visions

.. no.. powiedzmy, ze to jako zalazek :)
  • r. w.

żadnej nie słyszałam niestety =|
  • inż. Żuk

ja także :(
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)