-
Grono.Net
hle hle... gdzie nie spojzec tam "kr€m" :P
poza radiohead to Massive Attack, Tricky, Paul Oakenfold i David Guetta. -
mefju
Dziś poza znalezionym w sieci przedziwnym megamixem Radiohead to obsesyjnie wręcz Explosions In The Sky -
Anonim
Alfabetycznie :
Acid Drinkers, Alice In Chains, A Perfect Circle, Tori Amos, Black Sabbath, Bjork, The Cure, Days Of The New, Delerium, Depeche Mode, Disturbed, Down, Dream Theater, Ewa Braun, Faith No More, Garbage, Godhead, Godsmack, PJ Harvey, Isis, Kazik, Kobong, Korn, Kyuss, Machine Head, Massive Attack, Metallica, Mudvayne, Nine Inch Nails, Nirvana, Paragraf 22, Pearl Jam, Pitchshifter, Pixies, Porcupine Tree, Prong, Rage Against The Machine, Sex Pistols, Sigur Ros, Silverchair, Slipknot, Something Like Elvis, Soulfly, Soundgarden, Starzy Singers, Stone Sour, Therion, Tool, Type O Negative i wiele wiele innych -
-
basbob
Tool, wszystko (prawie) Mike'a Pattona, Pink Floyd, Smashing Pumpkins, Queens of the Stone Age, Kazik, King Crimson, RATM, Depeche Mode, NIN -
Gari
Radiohead
Portishead
Bjork
Fiona Apple
Manu Chao
Morcheeba
Pearl Jam
Smoke City
Bebel Gilberto
Kula Shaker
The Doors
Buenas Vistal Social Club
Blur
Beck
Gottan Project
Spooks
Kosheen
Fun Lovin Crimminals
Stone Temple Pilots
Estero
Skin
Dave Mathievs Band
The Cardigans
A z polskich jedynie
Raz Dwa Trzy, Czyżykiewicz, Turnau
-
Gari
-
Gari
-
Anonim
Słyszałaś "The Thrills" ? Jeśli nie, polecam serdecznie (chyba ich nie wymieniłaś...) P.S. Chcesz mp3? Grają łagodniej niż stary Blur a wokalista ma 200 razy lepszy głos -
Anonim
ojjjjjjjj dużooooooo tego
Aretha Franklin
John Coltrane
Herbie Hancock
MJ Cole
Shy FX
Roni Size
Massive Attack
Portishead
FSOL
Pearl Jam
Tool
Kult, Kazik, KNŻ
Clash
Sex Pistols
Velvet Underground (Lou Reed)
Isaac Hayes
Jill Scott
Billie Holiday
Miles Davis
Black Moon
Dialated Peoples
RZA
GZA
Das EFX
Onyx
Planet Asia
Cocoa Brovas (Smith'n'Wessun)
Gangstarr (Guru)
Group Home
De La Soul
Konfuzz
Republika
Red Hot Chilli Peppers
Public Enemy
Cali Agents
Rascal
Little Egypt
The Streets
Coldplay
i dużo dużo innych... :)))) -
Gari
Udri,
Nie słyszałam a na mp3 do sprawdzenia chętnie się piszę :)))
A jeśli łagodniej to też może mi się jeszcze bardziej podobać, bo poniekąd w delikatniejszą stronę odbijam właśnie :) -
Anonim
No to nie wiem, potrzebuję Twój adres mailowy,
(tylko może nie dawaj go tutaj; zresztą, jak chcesz)
Oczywiście jak masz stałkę to ściągnij sobie samodzielnie (polecam "You Can't Fool Old Friends With Limousines" z albumu Let's Bottle Bohemia)
Zakochasz się w tym głosie -
Gari
-
brawurka
poza radiohead slucham jeszcze namietnie a perfect circle, incubusa, placebo i myslovitz,a reszty raczej tak po trochu i jest tu Skunk Anansie, Muse, Nick Cave i wiele innych. -
-
s314ryt
-
Łukasz
-
s314ryt
to w sumie glupi temat, mozna tu wszystko wymieniac. nie jest ciekawy; PP -
Olika
święta racja :P
Słuchajcie wczoraj przez przypadek zostawiłam włączone na noc radio i tak ok. 3 w nocy obudziłam się tylko i wyłącznie po to żeby przesłuchać piosenkę Radiohead. Po czym znowu zasnęłam:) Zastanawiam się jak to możliwe- podświadomość czy co?;P
wiem że to troche nie na temat ale temat rozległy; ) -
Grono.Net
ha! ja tez tak czesto mam! postanawiam sobie włączyć radio, tak tylko na jedną piosenkę dla odprężenia, i radiohead leci lub inny ukochany zespół; ) specjalnie dla nas te radia tworzą. ale szczerze mówiąc lubie tylko dwa warszawskie; ) hehe -
Fru!
Coż ja się zaczynam zastanawaić po co pisać takie listy pełne różnych nazw zespołów...
Przecież to wszystko w 'praniu'wyjdzie......
No oczywiście mogę nię mylić. -
Gari
Hrabino - nie sądzę żeby wyszło w praniu, bo nie wszystko jest przecież zbliżone klimatycznie z Radiohead :) Więc tutaj do takije tematyki może nie dojść...
No - chyba że wszyscy my znadją się na mnóstwie innych gron muzycznych :) i się podowiadujemy :]
Pozdrawiam cieplo
G.