-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
sigur ros, portishead, oasis from time to time.. niop i coldplay, faith no more, blur...to takie tam fascynacje muzyczne;) -
-
Anonim
z tych najważniejszych dla mnie:
Pearl Jam,
R.E.M.
Afghan Whigs,
Joy Division,
The Twilight Singers,
Maleńczuk,
Janerka,
Tool,
The Cure,
Mad Season,
Alice in Chains,
Sunny Day Real Estate. -
Anonim
-
ej
explosions in the sky,mum,
sigur ros,
zero 7,pj,bjork,
badu,cat power,
mogwai.... -
HERKI
-
Anonim
to ja może napiszę tylko co ostatnio:
The Microphones !, Hood, Fiery Furnaces, Snowman, Super Furry Animals, Eels, Mordy, Robotobibok, Pink Freud, Turin Brakes, Old Time Relijun itd. -
Grono.Net
Archive, Sigur, Zero 7, Damien Rice, Tori, DaVe Mathews Band, VooVoo, Porcupine Tree, Gary Jules, Pink Floyd, Audioslave, Mad Season, Mum, Muse i cała masa innych emocjonałek... -
s314ryt
a ja oprocz RH,
emo-core, Atreyu, Thursday, The Mars Volta, AT The Drive-In, Sparta, The Chemical Brothers, Bjork, Blur, Glassjaw, Head Automatica, Deftones, Mum, Sihur Ros, Placebo, Erykah Badu, James Zabiela, Tworzywo Sztuczne, Further Seems Forever, Cargo, Buddha Bar, Hatebreed, Buffy Clyro, Kyuss, QOTSA, Saves The Day, Nic Cave, zdecydowanie Tool, Funeral For A Friend, Depeche Mode, Yeah Yeah Yeahs, Mogwai, Pink Floyd i pewnie kupe innych ze zmierzchlych czasow + kosmosy z ostatnich lat, elektronika i wszystko co porzadne :)
-
scarlett o'hara
to i jeszcze ja cos dorzuce (kolejnosc przypadkowa) : pj harvey blur air bjork sigur ros portishead mogwai bloc party gotan project tricky the killers incubus audioslave jimi hendrix janis joplin horace andy paprika korps tumbao dzem deftones faithless india arie cesaria evora the streets muse happysad gentleman akurat royksopp stereolab fisz perfect circle franz ferdinand hey tori amos kult the car is on fire pearl jam no doubt z czasow tragic kingdom habakuk mum unkle creed smolik skalpel coldplay skunk anansie john frusciante bob marley myslovitz moloko mando diao kombajn do zbierania kur po wioskach jill scott jafia namuel i pewnie juz przystopuje bo i tak nikt tego nie czyta :] -
Grono.Net
-
scarlett o'hara
-
-
s314ryt
bloc party? a powiedz co Ci sie w nich podoba, jesli mozna? sa... hmm, nie wiem, jak sluchalem tego rok temu w czerwcu, to jakos przyjemniej, teraz caly zachwyt srodowiska nme itp. to lekka przesada, nie sa az tak dobrzy, o ile w ogole daja rade..
-
scarlett o'hara
hm, moim zdaniem daja radę, a przynajmniej w tym kawałku. nie zachwycam się, aczkolwiek ten utwór bardzo bardzo mi się podoba. ogolnie przyjemnie się ich słucha. no i to by bylo na tyle. =] -
scarlett o'hara
o kurka. grona mi sie pomylily. oczywiscie chodzilo o kawalek banquet. -
Anonim
The von Bondies, Hood, The white stripes, Massive atttack, portishead, Interpol, ste Storeks, Franz Ferdinand, -
MaGa
-
MaGa
-
Anonim
Tangerine Dream, Underworld, Goldfrapp, Morcheeba, Tool, Interpol, Garbage, Appliance, The Doors, Pink Floyd, Air, Prodigy, Moloko & many more