-
Anonim
-
Anonim
ok, rozjaśnię ci o co chodzi, ale uwaga bo to jedna wielka bzdura; )
"we must perform a quirkafleeg" jest to jedna z plansz gry komputerpwej "jet set willy", która wyszła w 1984. było to charakterstyczne dla specyficznego poczucia humoru matthiew smith'a i w rzeczywistości nazwa planszy odnosi się do komiksu "fat freddy's cat" gilberta sheltona, i programu tv "fabulous furry freak brothers" (cokolwiek to jest :D) w oryginalnym komiksie, quirkafleeg było mało znanym rytuałem w obcym kraju, który zalecano odprawiać na zmarłych futrzanych zwierzątkach.
na moje to to nie ma za wiele sensu i połączenia z teledyskiem do "just" i leżeniem na chodniku, ale może po prostu nie umiem czytać między wierszami. :)
aha, z tego co wyczytyłam póki co o tym quirkafleegu to szczerze mówiąc w tej grze nie ma jakiegoś głębszego przesłania. więc reasumując, jeśli koleś leżący na chodniku powiedział "we must perform a quirkafleeg" to nie wiem skąd by była taka reakcja ludzi. wniosek: nie powiedział tego zdania.
co sądzicie? -
Anonim
a ja myślę, że właśnie to mógł powiedzieć. bo to nie musiało mieć sensu; ]
dziękuję ślicznie za przetłumaczenie [nie spodziewałam się tego; ] -
-
pat
właśnie szukałam grona, w którym chciałam zapytać o to zdanie.
a znalazłam całą dyskusję.
ale macie rację. lepiej nie wiedzieć :) -
Anonim
no lepiej nie wiedzieć, bo bedizmey wszyscy leżeć i co wtedy; ) ?
ogolnie to nie lubie teledysków. -
Zuza Zuzkina
-
Amin
http://www.youtube.com/watch?v=WE6Q...
oficjalny teledysk do 15 steps
jestem pod wrażeniem, bardzo psychodeliczny :) -
dmn
jestem bardzo ciekawy czy to rzeczywiście oficjalny klip bo jakoś wierzyć mi się nie chce (jakiś taki z dupy)
no ale mogę się mylić:) -
Amin
Mimo wszystko bardzo psychodeliczny. x) W sposób który mi się podoba. No i w sumie to ma trochę tego specyficznego stylu radiohead'owych teledysków. Jak dla mnie to jest on w pewien sposób podobny do teledysku "knives out" -
Amin
No, chyba jednak nieoficjalny, bo to ponoć projekt jakiegoś studenta, ale i tak według mnie wykonał kawał niezłej roboty. -
Anonim
-
1=2
-
Amin
-
-
gocha
po dzisiejszym maratonie ogladania rh pozmienialo mi sie troszke..
1.like spinning plates
2.rabbit in your headlights(przyjmijmy ze to sie liczy)
3.street spirit
4.no surprises
i ogolnie nic wiecej...poza koncertami. bo jak dla mnie to one wygrywaja bezkonkurencyjnie
a o tym sama nie wiem co myslec:)
http://pl.youtube.com/watch?v=y9Ukg... -
iś
-
s314ryt
http://code.google.com/creative/rad...
nowy teledysk - HOUSE OF CARDS -
dmn
WOW! Zajebista sprawa z tym tworzeniem własnego 'teledysku-wizualizacji'. Kumpel robi magisterkę z tworzenia trójwymiarowych reprezentacji obiektów w formie chmury punktów - myślę że może mu się przydać; ]
RH jak zwykle krok do przodu :) -
Judith
-
dmn
odwrotnie :P niesamowity pomysł z teledyskiem i nawet te chmurki można ściągnąć sobie. Kurwa, kocham ich :)
co do piosenki to akurat ona mnie chyba najmniej porywa z 'In Rainbows' :) -
s314ryt
a tu krotki opis/ news z onetu:
Radiohead nakręcił wideoklip do kolejnego singla z albumu "In Rainbows". Obraz ilustrujący piosenkę zespołu "House Of Cards" powstał bez wykorzystania kamer.
Teledysk zrealizował James Frost. Wykorzystał do tego dwie technologie rejestracji w formacie 3D - Geometric Informatics oraz Velodyne Lidar.
"Spodobał mi się pomysł nakręcenia wideoklipu, w którym pojawiają się ludzie, bez wykorzystania kamer, lecz tylko laserów" - mówił po zakończeniu produkcji Thom Yorke. Teledysk do piosenki "House Of Cards" będzie mieć premierę w przyszłym tygodniu.