Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • michał

bardzije podobaja mi się podobają teledyski ze starszych płyt,byly z pomyslem,w nowych mam wrazenie ze liczy sie bardziej forma.
    radioheadzi generanlie wsysttki teledyski maja swietne, dbaja onie, traktuja jako uzupelnienie muzyki.

just. mniam;)
  • Anonim

just
    street spirit
    there there
    knives out

btw. znacie jakąś stronę, z której można ściagnąc teledyski radiohead?
  • Anonim

poszukaj na youtube :) chyba jest nawet na gronie kilka linkow
  • Anonim

apropo teledysku do JUST... co mowi facet leżący na chodniku?? probowalem rozczytac z ruchu ust ale nie potrafie:)) moze komus sie udalo?
  • hikikomori

slyszalem, ze jacys specjalisci od czytania z ruchu warg probowali ale nic sensownego nie wyszlo, tylko jakies pojedyncze wyrazy
  • Anonim

wiem, na youtube jest tego pełno, ale mi chodzi o stronę, z której to można sobie ściągnać na kompa...

a propos just, to koleś podobno mówi "we must perform a quirkafleeg" (tak odczytano z ruchu warg) ale nikt z zespołu ani reżyser klipu nie zdradza tajemnicy :)
  • Ewka

no, to moze byc nawet racja <Hahaha> http://en.wikipedia.org/wiki/Jet_Se...
  • tyciu

Niezle , ale spoedziewalem sie czegos bardziej konkretnego .

Ok , niczego sie nie spodziewalem .
  • Anonim

to jest jedna wielka bzdura z tym tekstem na końcu, ale szczerze mówiąc lepiej nie wiedzieć co on mówi... na tym polega cały paradoks! :)
  • Ewka

Lepiej wiedziec.
  • Anonim

wolałabyś wiedzieć co on mówi? teledysk straciłby urok. jak nie wiesz to ciągle powraca do ciebie ta myśl, zastanawiasz się co on mógł powiedzieć... myślę, że gdyby było wiadomo co ten gośc mówi to ten klip byłby tylko jednym z wielu. a jest wyjątkowy.
  • Ewka

Ale on będzie dalej wyjątkowy, bo ja nie chce, zeby oni zdradzili tajemnicę. Chce wiedziec z jakiś przecieków :P Dla mnie ten teledysk nie straciłby uroku, bo nigdy go nie miał, a myśl o nim nie zaprząta mi głowy :)
  • Anonim

no moze jednak lepiej nie wiedziec. w koncu dla pozostalych aktorow w tym klipie to ze sie zle skonczylo :-)))) z przeciekow tez chyba nie bedzie pozytku bo pewnie wszyscy donosiciele juz polegli...
  • cerealkillah

to tak jak z najśmieszniejszym dowcipem świata u Monty Pythona, eh?:)
  • Anonim

a jaki jest ten dowcip??
  • Anonim

dobra tylko zartowalem;DDDD
  • Anonim

on podobno powtarza to co mówił wcześniej 'do you really want to know' czy coś takiego; ) ale nie ręczę, sama to gdzieś wyczytałam :)

ale myślę że autor teledysku sam nie miał na myśli nic konkretnego, chodzi o to, żeby każdy sobie wstawił to co mu się podoba.

a klip faktycznie - powalający :))
  • cerealkillah

w scenariuszu klipu podobnbo sa slowa tego kolesia ale ich nie umiescili w ostatecznej wersji. i mysle ze dobrze zrobili:)
  • Anonim

co oznacza "quirkafleeg"?
  • Anonim

| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)