-
michał
bardzije podobaja mi się podobają teledyski ze starszych płyt,byly z pomyslem,w nowych mam wrazenie ze liczy sie bardziej forma.
radioheadzi generanlie wsysttki teledyski maja swietne, dbaja onie, traktuja jako uzupelnienie muzyki.
just. mniam;) -
Anonim
just
street spirit
there there
knives out
btw. znacie jakąś stronę, z której można ściagnąc teledyski radiohead? -
Anonim
-
-
Anonim
apropo teledysku do JUST... co mowi facet leżący na chodniku?? probowalem rozczytac z ruchu ust ale nie potrafie:)) moze komus sie udalo? -
hikikomori
slyszalem, ze jacys specjalisci od czytania z ruchu warg probowali ale nic sensownego nie wyszlo, tylko jakies pojedyncze wyrazy -
Anonim
wiem, na youtube jest tego pełno, ale mi chodzi o stronę, z której to można sobie ściągnać na kompa...
a propos just, to koleś podobno mówi "we must perform a quirkafleeg" (tak odczytano z ruchu warg) ale nikt z zespołu ani reżyser klipu nie zdradza tajemnicy :) -
Ewka
no, to moze byc nawet racja <Hahaha> http://en.wikipedia.org/wiki/Jet_Se... -
tyciu
Niezle , ale spoedziewalem sie czegos bardziej konkretnego .
Ok , niczego sie nie spodziewalem . -
Anonim
to jest jedna wielka bzdura z tym tekstem na końcu, ale szczerze mówiąc lepiej nie wiedzieć co on mówi... na tym polega cały paradoks! :) -
Ewka
-
Anonim
wolałabyś wiedzieć co on mówi? teledysk straciłby urok. jak nie wiesz to ciągle powraca do ciebie ta myśl, zastanawiasz się co on mógł powiedzieć... myślę, że gdyby było wiadomo co ten gośc mówi to ten klip byłby tylko jednym z wielu. a jest wyjątkowy. -
Ewka
Ale on będzie dalej wyjątkowy, bo ja nie chce, zeby oni zdradzili tajemnicę. Chce wiedziec z jakiś przecieków :P Dla mnie ten teledysk nie straciłby uroku, bo nigdy go nie miał, a myśl o nim nie zaprząta mi głowy :) -
Anonim
no moze jednak lepiej nie wiedziec. w koncu dla pozostalych aktorow w tym klipie to ze sie zle skonczylo :-)))) z przeciekow tez chyba nie bedzie pozytku bo pewnie wszyscy donosiciele juz polegli... -
-
cerealkillah
to tak jak z najśmieszniejszym dowcipem świata u Monty Pythona, eh?:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
on podobno powtarza to co mówił wcześniej 'do you really want to know' czy coś takiego; ) ale nie ręczę, sama to gdzieś wyczytałam :)
ale myślę że autor teledysku sam nie miał na myśli nic konkretnego, chodzi o to, żeby każdy sobie wstawił to co mu się podoba.
a klip faktycznie - powalający :)) -
cerealkillah
w scenariuszu klipu podobnbo sa slowa tego kolesia ale ich nie umiescili w ostatecznej wersji. i mysle ze dobrze zrobili:) -
Anonim
-
Anonim