-
płynny kot
-
Cherry-blossom Girl
Oprocz wielu sytuacji kiedy przechodza mnie dreszcze, przechodza mnie rowniez przy teledysku do"Street spirit"... moim zdaniem dzielo sztuki....
I jak teledysk i jako utwor.
-
Moniek ツ
o rany...
rzeczywiście żem strasznie spaliła... :P
* chyba musze sie troche bardziej "wsłuchać"
w sens tej piosenki :P :D
hehe.. -
-
kashmir
Street Spirit. Zapiera dech, urzeka. Zabawa ruchem, przestrzenią, czasem... boskie po prostu.
-
straszne-bobo
-
KaZ
-
KaZ
-
Izu
-
thenotnamed
ostatnio - saving me, Nickelback - teledysk ze świetnym pomysłem.
zawsze - loosing my religion, REM (ich teledyski to druga połowa piosenek) -
Rozkiełznany Libertyn
nie jest to mój naj naj zespół, ale teledyskowo deklasuje wszystko co znam...
Street Spirit - czysta fantazja
Karma, Just, Fake Plastic - miodzio
a najlepsze z najlepszych to Piramid Song, przebija wszystko co widziałem (łącznie z 'Pure Morning' Placków, 'Barrel Of A Gun' DM i 'Good Song' Blur) -
1=2
-
Ewka
prośba: gdyby ktoś mógł przesłać mi w jakiś sposób "Just" to byłabym bardzo wdzięczna, bo zanim mi się to sciągnie to miną wieki, a czekac mi się nie chce; D jakby co proszę pisać na priva :) -
Anonim
-
-
Ewka
-
Anonim
ja chyba też Just bym wybrał....
ewentualnie Karma Police.
nie lubie teleblysku do Paranoid Android, a to moja ulubiona piosnka chłopców z UK -
Ewka
Karma Police, Street Spirit, Rabbit in your headlights, There There, Paranoid Android i Pyramid Song z tym, że nie do końca rozumiem końcowego motywu nieba i tych "światełek" hmm... ściągam sobie jeszcze parę to się później może jeszcze wypowiem; D
i tak najgorszy "teledysk" <o ile to może zostać tak nazwane> to "Creep" :) -
Amin
eee "Creep" nie jest taki zły. :) Fajnie sobie popatrzeć jak chłopaki męczą te gitary. :) A motyw ze światełkami też mnie zadziwił... ciekawe jest to, że się tak mnożą, gdy koło siebie przelatują. A na koniec zastygają... tajemniczość. -
Ewka
-
Amin
A moim ulubionym teledyskiem jest "there, there". Według mnie jest to boski, bardzo artystyczny teledysk. -
Anonim
Szczęśliwa 7 (my version of 7 TV Commercials):
7. There There
6. Just
5. Street Spirit (Fade Out)
4. Knives Out
3. Karma Police
2. Fake Plastic Trees
1. My Iron Lung (chyba też dlatego ża sam utwór powala :))