Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Balek

dla mnie numer jeden to oczywiście teledysk do There There, a dla was??
  • Basebox

idiotheque - nic specjalnego, teledysk studio, ale ja mam fiola na punkcie sprzetu elektronicznego i lubie patrzec jak oni uzywaja tego i co uzywaja :)

pyramid song - fajnie zrobiony, fajnie wkreca klimatem... to w zasadzie teledysk oparty na bazie mojego snu... podwodny swiat, w ktorym wszystko mozna :) ....

mogliby zroibc jeszcze jakies fajne psychodeliczne teledyski do utworow "like spinning plates" i do kawalka nr 3 z amnesiac... ale to stara plytka juz :)
  • Anonim

Ja tam uwielbiam prawie wszystkie - ostatnio najbardziej "Go To Sleep" [nie wiem, czemu nikt za nim nie przepada], ale fantastyczny jest też do "No Surprises", "Karma Police" no i legendarny "Just" - zapiera dech po prostu.

Ale najlepszym teledyskiem, teledyskiem wszech czasów jest "Rabbit In Your Headlights" UNKLE.
  • brawurka

teledyk do street spirit i do just.jak sie slucha i patrzy na ten pierwszy to ma sie ochote dolaczyc do tych ludzi i zaczac razem z nimi falowac w tym czarnobialym swiecie.a gdy ogladam ten drugi to to mam ochote polozyc sie kolo tego faceta i zaczac krzyczec;) nie umiem tego dokladnie opisac ale kotluja sie we mnie dzikie emocje jak to widze!
    no i oczywiscie carma police..
  • majkel

There There
    Paranoid Android
    Street Spirit
    i ... Knives Out !!!

• ina

street spirit fantastyczne.
    boje sie po teledysku do karma police:]
  • Grono.Net

Street spirit
    No i Go to sleep jest ql.
  • Anonim

"Just" !!! "Street Spirit", "Paranoid Android" no i "I'm a rabbit in your headlights" oczywiście, zresztą każdy teledysk RH ma w sobie coś fajnego :]
  • kacz

a co powiecie na cos takiego - http://konster.de/creep.swf ?
  • Grono.Net

Lucky - genialne
    i oczywiście Paranoid Android
  • bostoN

dla mnie najlepszy jest klip do JUST
  • remedy

KARMA POLICE
  • Patryk

I Might Be Wrong
  • Anonim

a dla mnie There There, Paranoid Android, Street Spirit, Karma Police i Fake Plastic Trees. :)
  • m.

knives out :)
  • Anonim

teledysk do Karma Police jest swietny :-)
  • 10480

street spirit ofkors
  • Anonim

zaraz zaraz...teledysk knives out...jak on wygląda??jak to się stało,że nigdy go nie widziałam??; (
  • bloodsport

street spirit ... totalnie genialny... szarosci .. ich nasycenie.. swiatlo.. scenografia.. kadrowanie..
    fotograficzny jest mocno...
    dla mnie nr 1 :)
  • panna pe

'Just' i ta fryzurka Jonny'ego bossska :>
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)