-
Anonim
-
Anonim
Na pewno nie jest najlepsza i na pewno niezła to zbyt łagodne określenie; )
Mi się tam cholernie podoba w całości i w kawałkach :P A zakończenie There There podoba mi się nawet jeszcze bardziej :P
-
Anonim
Myxamatosis jest niesamowity.....,muzyka nie z tej planety..........więcej takich futurystycznych utworów! -
Anonim
Heh. Myxomatosis jako jeden z nielicznych utworów RH trafiło od razu w mój gust. Niesamowicie działa mi na wyobraźnie; ).
Bardzo lubię nagranie z San Sebastian 31-07-2002 (inna sprawa że nie mam innego, dobrego nagranie video M.). Oglądając je mam wrażenie że patrzę na jakąś chorą parodię elektro. Przytłaczające brzmienie gitary i szalejący Thom z keybordem przewieszonym przez ramię.
Podobnie jak Idioteque która na koncercie Amnesiac in Paris przeistacza się w jakąś nieziemską poczwarę...; )
Uwielbiam ich za takie jazdy.
-
-
jory
Dobrze że tu trafiłem, bo zaczynałem myśleć że jestem nienormalny skoro od pierwszego razu zakochałem się w myxomatosis i nikt inny w tym zdecydowanie nie gustował P:
btw hej. przypadkiem trafiłem tu wczoraj.
http://content.answers.com/main/con... -
Lusia
heh a ja przez kilka dobrych lat myslałam, że ścieżka z Romea i Julii to "exit music" :P żesz kurde lol:P
HTTT --> dlaczego jakoś nikt nie napisał, że to najlepsza płyta RH??? Większość z Was wynieniła swoją ulubioną płytę RH-padły wszystkie prócz HTTT... Dlaczego? Czyżby RH się wypaliło....? <tylko mnie teraz nie zlinczujcie:P>
dla mnie osobiście najlepsze jest pablo i ok :-) -
Anonim
.....nie wiem po prostu gdy słucham HTTT to nie jestem w takiej ekstazie jak przy "Kid A"... -
poleciała Jucha
-
Anonim
Jakie to jest niesamowite, jak różne są gusta. Warto czytać takie listy dyskusyjne, żeby wyjść z własnego zaścianka. Zawsze mi sie wydawało, że HTTT to strasznie słaby album, a okazuje sie, że wiele osób bardzo go ceni.
Ale fajnie!
Cieplutko wszystkich pozdrawiam! -
Anonim
rowniez dolaczam sie do wielbicieli Hail - to moj ulubiony album bezapelacyjnie :) -
poleciała Jucha
-
Anonim
-
poleciała Jucha
suck young bloooooooooooood
włąsnie się nauczyłam grac na fortepianie
mmmmmmmmmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :---) -
Anonim
hm.......właśnie zaistalowałem sobie Fife 2004.. odpalam...a tam co?w tle menu leci Myxatatosis!!!(....taka ciekawostka) -
Anonim
-
Oligarcha
I will....blame me don't....in a bunker....underground...
ten utwor jest genialny, nałożone glosy Thoma i leniwa, plumkajaca gitarka :D genialne
Hail To The Thief...moze nie najlepsza plyta Radiohead ale...co z tego :D i tak niesamowita -
To me k
-
Anonim
Ja Wam opowiem jak to ja miałem z tą płytą. Z tą płytą to miałem tak jakbym wbiegł do lasu. Ciemno wokół, każdy odgłos wdziera się we mnie z niesamowitym, szarym zimnem. Wystraszony spoglądam w niebo i ponad koronami drzew widzę ciemno-granatowe, bezgwiezdne niebo. Po chwili ogarnia mnie strach i chcę z tego lasu wybiec. I biegnę tak parę godzin, aż zmęczony nie dochodzę do wniosku, że to nie ma sensu. Że lepiej to wszystko zaakceptować. Że lepiej położyć się pod jednym z drzew, wziąć garść wilgotnego mchu i poddać się czemuś co jest 'nad'. Nie upłynie sporo czasu, a muzyka niczym cichy strumyk zaczynie spływać po całym ciele. Nie sposób się nie wzdrygnąć i nie uśmiechnąć do siebie. Pozostaje tylko zamknąć oczy i poddać się sobie samemu. Pare rzeczy sobie przypomnieć, pare pominąć.
Pozdrawiam w smaku Cynamonowym, zacna to płyta jest!
-
KaZ
>Lusia napisała:
>heh a ja przez kilka dobrych lat myslałam, że ścieżka z
>Romea i Julii to "exit music" :P żesz kurde lol:P
Bo to jest z 'Romea + Julii' poniekąd. Na końcowych napisach leci. 'Talk Show Host' to sztandarowy 'romeojuliowy' kawałek. Uwielbiam! :]
A 'Hail To The Thief' jest zajebistą płytą! Po pierwsze świeżą, inną niż wcześniejsze dokonania RH, a po drugie strasznie mi podchodzi. Jeden z moich faworytów jeśli chodzi o całościowe ocenianie albumów.