-
Anonim
hej, jak macie jakies unikalne nagrania z koncertow, czy limitowane edycje, dajcie znac. zawsze mozna sie podzielic...
moze cos na vhs lub dvd.... -
2+2=4
Wszystko co ma związek z bootlegami Radiohead - dvd, avi, audio - znajdziesz tutaj:
DC++ Radiohub
http://madcapjv.no-ip.org/ -
Anonim
Ja mam na dysku Exit Music(Live, Beltfort '98).Brak słów...................... -
-
Szerle
Jakby kogoś interesowało to EPka Com Lag jest w Empiku w warszawie koło Galerii Centrum za ok. 70 zł.... -
Anonim
mam koncertowe 'backdrifters' które wymiata, 'we suck young blood' z klaszczącym tłumem, ponadto kilka koncertów, wszystkie strony b-singli, kilka remiksów. a i też 'packt like sardines' w wersji koncertowej z c+, które mi się podoba.
a ma ktoś może "5' reversed"? czy coś takiego, albo jakieś kawałki z 'most gigantic lying mouth'? -
Anonim
ja mam całe most gigantic lying mouth of all time, z którego jestem bardzo dumna :))) poza tym troche nagrań koncertowych z 94', koncerty z 03', amnesiac in paris, który mają chyba wszyscy; )) i filmiki reklamowe z kid a. hmm, pewnie jeszcze coś by się znalazło; > -
Anonim
Tak jak 2+2=5 powiedział... Na dc++ jest wszystko.
Hmmm... Ja mam wszystkie b-side (cała składanka Towering Above the Rest czyli 10cd + com lag), wszystkie teledyski (hmm... chyba wszystkie; ) ), unplugged 96 (mp3), Live Amnesiac (mp3 i dvd rip), Glastonbury03 (mp3 i video), Eurockennes 03 (mp3 i video), nagranie video Live at MusiquePlus (wywiad a w przerwach kilka wykonań różnych utworów w tym GENIALNE wykonanie Like Spinning Plates i Everything In Its Right Place), Radiohead live at the
Beacon Theatre 03 (dvd rip), Radiohead 2002 Webcast, Body Song (mp3) i jeszcze kilka różnistych mp3 i video live
-
Ghoul
Thom Yorke - Live in London 2006
Trade Justice Ralley, London, England
04-16-2006
Setlist:
01. Last Flowers (live debut)
02. House Of Cards (live debut)
03. Nude
04. No Surprises
05. Reckoner (old version)
PAL DVD
MPEG2 Video 720x576 (4:3) 25fps 8000Kbps
Audio AC3 48000Hz Stereo 384Kbps
1,2 GB - 20Mins
http://fundiendoelmodem.blogspot.co... -
Ghoul
RADIOHEAD
RADIOHEAD
2009.08.30
Reading Festival
Reading, UK
Setlist:
01. Creep
02. The National Anthem
03. 15 Step
04. There There
05. Street Spirit (Fade Out)
06. Reckoner
07. Karma Police
08. Weird Fishes/Arpeggi
09. Just
10. Idioteque
11. Bodysnatchers
12. Jigsaw Falling into Place
13. Paranoid Android
14. Everything in its Right Place
Video: MPEG2 Video 720x576 (16:9) 25.00fps 3861Kbps
Audio: MP2 48000Hz stereo 256Kbps
70 min 37 sec | 2,08 GB
http://fundiendoelmodem.blogspot.co... -
dmn
ktoś to ściągnął? Nie wywala się przy rozpakowywaniu na:
RH_Readfest_2009-08-30_FEM_VOB 1.part03.rar
?? -
s314ryt
Ja wypakuje to w neidziele, bo jestem chwilowo w innym miescie, ale rozpakowalem juz z 10 innych bootlegow ladowanych przez nich w tym samym czasie i nic zlego sie nie dzialo. Jak rozwala sie na jakiejs czesci, to zassaj ja jeszcze raz. -
dmn
parta 3 już zasysałem ponownie i dalej jakaś lipa; ) ustawię na noc wszystkie jeszcze raz - obaczym
thnx.