-
dreiundzwanzig [pada mi w twarz]
No więc...
To pytanie wyszło podczas moich rozmów z kolegą (obaj jesteśmy wielkimi fanami ww. zespołu) nt. imprezy pod hasłem "zlot fanów radioheada" organizowanej wkrótce przez pewien klub [nie chcę reklamować, sami to pewnie zara zrobią]. Zastanawialiśmy się... No bo przecież fani Nirvany to wiadomo - flanel, trampki i jeansy. Fani Death Metalu etc - glaniory, Punka - punkowy outfit....
na zlocie The Cure wszyscy fani wyglądaji jak Robert Smith... jak będą wyglądać fani na zlocie RH? Z obserwacj moich i kolegi wynika, że:
- będą mieli brody/zarost (spowodowane to tm, że Tom się nie goli do zdjęć. na dodatekw piosenkach napewno jest ukryte przesłanie anty-golarskie)
- nie mamy pojęcia jak się ubiorą chyba, że zakładamy, że wszystkich stać było na sprowadzenia sobie koszulki z killer bearem
i tyle obserwacji, czynionych na nas samych.
wspomóżcie nas w badaniach? JAK WYGLĄDAJĄ FANI RADIOHEADA -
" [nie chcę reklamować, sami to pewnie zara zrobią]"
ech, już zrobili. nie na czasie jestem. ban me -
mefju
Mam nadzieję, że nie znajdziecie na to odpowiedzi, ja osobiście nie chce wiedzieć jak wygląda fan RH, bo mam nadzieję, że nie ma żadnego dress code dla fanów Radiohead...
Poza tym RH to na tyle wyjątkowy i unikalny zespół, że słuchają go ludzie o tak różnych i innych zaintersowniach i gustach muzycznych, że nie można ich określić przez wygląda czy ubiór... no i chyba jednak nie sukultury RH, takiej jak była w przypadku np. Depeche Mode...
Pewnie zresztą impreza w LeMa, która nie jest zlotem a po prostu RH Party, pokaże jak różnorodni są fani Radiogłowych i że mają więcej inwencji, niż to żeby ubierać się jak podziwiany artysta... zresztą chyba chłopaki z Radiohead są tak mało wystajlowani, że przebieranie się za nich mija się z celem... no chyba że ogolę głowę i będę Phila udawał;-)
-
s314ryt
OMG !!!!!!!!!!
FAN RADIOHEAD WYGLADA jak normalny czlowiek, nie ma zadnego wyznacznika, moze wygladac jak emo-core fan, moze chodzic codziennie do citi banku do pracy, moze byc fryzjerem, czy robotnikiem. Moze byc w dowolnym wieku etc./.
Slucham Atreyu, Underoath, Bridge To Solace, na imprezie Zabieli, Digweeda, czy Desyna Masiello zyje w danym momencie tylko ich muzyka, Radioheadogen plynie w moich zylach.. itd itd..
jakie to ma znaczenie??
temat jest totalnie bezsensowny...
-
-
Anonim
Albo włos na twarz a la Johnny; )
A ja mam koszulkę i jest piękna i właśnie, że ją założę. Misiek wersja holographic eyes! O! -
s314ryt
Fani Death Metalu etc - glaniory, Punka - punkowy outfit.... ""
nie chce brzmiec okrutnie, ale:
BUUUULL SHIT, man :)
chyba zatrzymales sie w 1994, jak to, co widac na naszych ulicach :)
-
Ppppp ,
Glany, dlugie wlosy i wbrew pozorom gola sie:) Przynajmniej ja tak wygladam :) -
Anonim
Uwielbiam koszule, lubię chodzić ubrany na czarno (ale żadne skóry itp. atrybuty), włosy trochę zapuszczam (coś jak Ed :P )... i to wszystko. Glanów nie lubię, eleganckie pół buciki są w sam raz :P
Gdybym mógł chodził bym na co dzień w garniturze :P
Zarostu nie posiadam.
Co do koszulki rh... jak będę miał trochę kasy i odpowiednią czarną koszulkę to sam sobie nadruk zrobię :P
Ps. Moja fotka jest zresztą w profilu. Teraz mam jedynie dłuższe włosy.
-
Little Rock and Roll Queen
ja wygladam tak jak na obrazku po lewo:P
i na torbie mam kapselek radiohead:) wlasnej roboty:) -
s314ryt
szczerze, mam straszna ochote skasowac ten temat.. z kilku powodow. jednym z nich jest np. to, ze poruszony zostal ten jakze sensowny i ambitny watek w temacie o zlocie..
chyba, ze ten temat nie dot tylko zlotu..
:>
;)
-
ten temat to oczywiście złośliwa generalizacja. masz wolną wolę.
chociaż i tak jestem pewien, że na "RH Party" ludzie będą mieli COŚ wspólnego oprócz upodobań muzycznych. -
kormoran
-
s314ryt
potraktujmy zatem ten temat bardziej ogolnie niz tylko wyglad fanow na zlocie :>:>
peace :) -
Plutonka
hehe niezle
a ja wygladam tak jak na zdjeciach
smieszy mnie, jak ludzie swoim wygladem chca pokazac co lubia sluchac :) -
anti
niektorzy lubia wszystko szufladkowac, fani Arki Gdynia na lewo, fa(j)ni radiohead na prawo. dosc.
hey plutonka :D
-anti -
Królowa
hyhy... wygląd fanów?
w mojej grupie na studiach były trzy RH-świry: ja [widać na załączonym obrazku - nie mam jakiegoś typowego stylu ubierania się, zwłaszcza, że nie znoszę kupować sobie ubrań i wszelkie moje ciuchy są od mamy, taty i czasem nawet od kolegów :P] - noszę zazwyczaj jakieś spodnie i koszulę, czasem krawat; mam krótkie włosy i lubię chodzić boso
Kejt - bardzo fajnie się ubiera, bardzo kobieco, ciepłe kolory, czerń i zieleń to chyba jej ulubione; swetry i spódniczki do kolan
Agniecha - bojówki, jeansy, grzywka i fajne koszulki; luz totalny :) ale też bardzo ładnie wygląda, nie jest jakąś chłopczycą, Boże broń :)
no.. a więc każda z nas całkiem inna :) -
cez
-
basbob
-
disorder
-
Anonim