Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • w

• 08/12/2007 12:24
    gwiazdą cb byli dekadę temu
  • olala

• 09/02/2008 22:24
    jak na razie wiadomo, że na tegorocznym openerze pojawią się siostry Cocorosie i Massive Attack, gdyby Radiohead uświetniło tą imprezę swoją obecnością, byłabym zobowiązana pojechać do Gdyni:)
  • z-krainy-daleko-na-wschód

• 09/02/2008 22:37
    już dyskutowaliśmy. logistycznie to niestety niemożliwe.
  • tyciu

• 10/02/2008 00:37
    Radiohead jednak zagraja ?

Chodza takie plotki w niektorych glowach ..
  • muzak

• 10/02/2008 00:52
    Ja słyszałem o lądowaniu kosmitów w Klewkach. Niektórzy potwierdzili.

:)
  • tyciu

• 10/02/2008 01:14
    bracia Greenwood
  • jac

• 10/02/2008 11:47
    raczej nie zagrają
  • olala

• 10/02/2008 13:28
    no nie zagrają, nie zagrają, wiem, wielka szkoda.
  • s314ryt

• 10/02/2008 14:01
    dobrze.. heineken ssie. sped. jeszcze radiohead brakuje; PP
  • Martaaaaaa ♫

• 10/02/2008 14:37
    zgadzam sie. na co oni na ssącego heinekena. o, taki mały, no ewentualnie mniejszy niż większy koncert, to byłoby coś.
  • zły.niedźwiadek

• 10/02/2008 14:43
    może by ten temat zamknąć bo jedyne co tu ludzie piszą to 'fajnie by było jakby przyjechali' w wielu wariantach a jak już stwierdzono to nie możliwe
  • Kasia

• 10/02/2008 19:47
    przyjemnie jest czasem pomyśleć, że "a może jednak...", chociaż z drugiej strony po co się katować?.....
  • myetka

• 26/02/2008 01:08
    oj tam od razu katowac :P

Ach ale nie oszukujmy sie bylo by cudowne gdyby przyjechali do polski, ale nie na open'er, tak po prostu z milosci xD
  • tyciu

• 26/02/2008 17:42
    Z dupy.

Mozna juz zamknac ten temat ?

Przeciez graja w Berlinie, bilety sa tanie.
  • irhead.

• 26/02/2008 18:56
    second. rhead na festiwalu.. poroniony pomysł.
    zamknijmy.
  • Justyna

• 26/02/2008 21:57
    na festiwalu? poroniony? jakos na rock werchter czy na roskilde wbijają.
    raczej 'radiohead w polsce' brzmi bardziej absurdalnie. brutalna prawda: w dupie maja wschód.
  • tyciu

• 26/02/2008 22:16
    jeszcze bym Sziget na Wegrzech wymienil ..
  • Mickey.

• 31/12/2008 01:29
    nienawidzę Cię, opacznie zrozumiałem temat. :|

edit: ale co do meritum, to jak najbardziej popieram [durna uwaga. bo jak można nie popierać]. trzeba tylko rozmyśleć JAK?
  • Panna Mała Mi

• 31/12/2008 01:29
    Oczekiwaliśmy wielokrotnie wizyty zespołu na Openerze. Wiekszość fanów wciąż liczy na ich wizytę w Polsce mimo, iż zespół rzekomo nie zapuszcza się w swoich koncertach na eee? wschód? Ja się osobiście czuję mieszkanką środkowej Europy. :P Zespół bywa na koncertach w Berlinie, a z tamtąd do nas to przecież rzut beretem. :P

Ale do sedna sprawy. Tegoroczny Open'er wypada 2-5 lipca 2009 więc to aż 4 dni. Bilety już są sprzedawane mimo, że nie znamy listy zespołów występujacych. Było by pięknie gdyby w tym roku pojawili się Radiogłowi. Grunt w tym, żeby zachęcić zespół do odwiedzenia Polski.

Akcja z flagami na warszawskim koncercie Placebo dowodzi, iż my Polacy potrafimy zrobić coś fajnego, pięknego jeśli tylko chcemy. Potrafimy się zjednoczyć.

Dlatego pomyślałam, że może warto zorganizować jakąś oficjalną akcję przez fankluby i wszystkich fanów na różnych forach, zachęcającą zespół do przyjazdu do Polski. Coś w rodzaju listów, e-maili lub kartek do zespołu, menadżera? Wyobrażacie sobie całą masę kartek lub listów od polskich fanów? Taka forma byłaby ciekawa. Mnie by chyba skruszyła; )

Może warto pokazać, że przez te 14 lat trochę się w naszym kraju zmieniło. Mamy na prawdę wierną, wspaniałą publiczność. Masy ludzi o dobrych gustach muzycznych. Jak mało kto, my Polacy potrafimy bawić się na koncertach i okazywać swoją wdzięczność.

Do lipca jeszcze trochę czasu.
    Powiedzcie co o tym myślicie? Coś takiego ma sens i szansę zrealizowania?; )
  • pieróg .

• 01/01/2009 22:58
    >Panna Mała Mi napisała:
    >Akcja z flagami na warszawskim koncercie Placebo dowodzi,
    >iż my Polacy potrafimy zrobić coś fajnego, pięknego
    >jeśli tylko chcemy. Potrafimy się zjednoczyć.

czytałam, że sam molko śmieje się z takich akcji. i nie dziwię się - ileż można oglądać ten sam 'super pomysł' fanów? na ich miejscu zwymiotowałabym na podłogę widząc po raz kolejny tę samą akcję. miałabym taki uraz, że wyrzuciłabym 'soulmates' na zawsze z setlisty.

>Coś takiego ma sens i
    >szansę zrealizowania?; )

moim zdaniem nie ma żadnych.

• muzak

• 02/01/2009 11:20
    Powiem szczerze, że wolę jechać do Berlina na koncert i przeżyć wspaniałą przygodę w tym mieście (tak jak to było w tym roku), zamiast bić się ze wszystkim co możliwe w Polsce, gdyż zawsze, ale to zawsze przy okazji jakiegokolwiek koncertu w tym kraju wychodzi jakaś kaszana.
  • DriveAlone

• 05/04/2009 21:10
    A ja się,kurde,nie zgodzę...Ale Radiohead w Polsce...Za każde pieniądze.Mógłbym zostać nawet bezdomnym,ale na koncert musiałbym pojechać...
  • pieróg .

• 05/04/2009 22:40
    no co Ty.
  • Joanna

• 10/04/2009 11:42
    Nu i będą :D Ale nie w Gdyni ( chyba nawet lepiej; ))
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)