Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gocha

chemical brothers oglosili...
  • jonasz

czyli jednak trzeba się będzie wybrać na roskilde :)
  • Anonim

dobra, kupujemy bilety, bierzemy chłopaków z legii[ mam obok szkołę] i jedziemy na wpierdol do radiohead.
  • tyciu

Kocham moj kraj.
  • L'esprit électronique

Jasna cholera, telepać się do Berlina dwa dni po Open'erze? Kiedy ja zdążę odpocząć? :D
  • Szerle

Chujnia z grzybnią a nie radiohead. Kraje wschodnie, buehehe.
  • Anonim

wniosek jest jeden - destination: berlin :D
    i liczę na dwie godziny porządnego koncertu
  • gocha

no powiedzieli tak ze nie jezdza do wschodnich krajow...podobno...bo na ile pan z. dokladnie przekazal nam ich slowa to niewiadomo...ja tam czuje sie srodkowa a nie wschodnia..
  • დAngra

>gocha napisała:
    >chemical brothers oglosili...

ja w ten weekend na CH B ide, a w czerwcu na Radiohead.. juz nie moge sie doczekac :D
  • gocha

>ja w ten weekend na CH B ide, a w czerwcu na Radiohead.. juz nie moge sie doczekac :D

to gdzie ty cholero jestes????no ale na rh powiedzmy ze pojde w lipcu ...i na cb...tez w lipcu:p
  • დAngra

zapraszam do Glasgow :D tu wszystko daje koncerty

juz teraz mozna dostac bilety na RH choc glowna sprzedaz zacznie sie za kilka dni
  • pete doherty

a co myślicie o przyjeżdzie interpola do polski???????????
  • Anonim

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! jestem za!
  • Anonim

nie wiem czy to prawda z tymi wschodnimi, bo przecież w zeszłym roku byli na sziget festiwal w budapeszcie, chociaż w zasadzie to dość ciekawe, może coś w tym ich upodobaniu jest. chociaż to raczej niepokoi i zastanawia....
  • Anonim

^^ no ale z tym wschodem to generalnie wiadomo nie od dziś.

O ile Ziółkowski nie wkręca by podsycić atmosferę bo ciągle się śmiał to stwierdziłem po prostu: "łaski bez, i tak jadę chociaż miałem tam się wybrać na nich ale karnet już jest" :)
  • gocha

nie smial sie ciagle...pozniej jak zaczeli rozmaiwac z szydlowska to tak wydaje mi sie na powaznie...a jednak nadzieje mam ze przyjada ..nie oczekuje bo juz mam dosyc...jak sie zjawia to zrobia najlepsza niespodzianke na swiecie.
  • gocha

no i "kolego ze zdjeciami z indie z orlej:p" (ten swiat maly...tez tam bylam)zazdroszcze karneciku...chciala bym juz wiedziec co robie w lipcu:/i chcialabym juz miec karnet i pewnosc ze moge byc na openerze...niedobrze byc duza dziewczynka
  • pete doherty

ma ktos moze nową płyte Babyshambles?Shotters Nation
  • Ania

ale hmm...wydaje mi sie ze ta lista koncertowa sie jakby wydłużyła od momentu kiedy ostatni raz ja widziałam a bylo to jakies 5 dni temu. Doszedł jakis festival we Francji.a luka jakas nadal jest.
  • barrakuz

no to jest pierwsza gwiazda open'era.
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)