-
gocha
-
jonasz
-
Anonim
dobra, kupujemy bilety, bierzemy chłopaków z legii[ mam obok szkołę] i jedziemy na wpierdol do radiohead. -
-
tyciu
-
L'esprit électronique
Jasna cholera, telepać się do Berlina dwa dni po Open'erze? Kiedy ja zdążę odpocząć? :D -
Szerle
-
Anonim
wniosek jest jeden - destination: berlin :D
i liczę na dwie godziny porządnego koncertu -
gocha
no powiedzieli tak ze nie jezdza do wschodnich krajow...podobno...bo na ile pan z. dokladnie przekazal nam ich slowa to niewiadomo...ja tam czuje sie srodkowa a nie wschodnia.. -
დAngra
>gocha napisała:
>chemical brothers oglosili...
ja w ten weekend na CH B ide, a w czerwcu na Radiohead.. juz nie moge sie doczekac :D -
gocha
>ja w ten weekend na CH B ide, a w czerwcu na Radiohead.. juz nie moge sie doczekac :D
to gdzie ty cholero jestes????no ale na rh powiedzmy ze pojde w lipcu ...i na cb...tez w lipcu:p -
დAngra
zapraszam do Glasgow :D tu wszystko daje koncerty
juz teraz mozna dostac bilety na RH choc glowna sprzedaz zacznie sie za kilka dni -
pete doherty
-
Anonim
-
-
Anonim
nie wiem czy to prawda z tymi wschodnimi, bo przecież w zeszłym roku byli na sziget festiwal w budapeszcie, chociaż w zasadzie to dość ciekawe, może coś w tym ich upodobaniu jest. chociaż to raczej niepokoi i zastanawia.... -
Anonim
^^ no ale z tym wschodem to generalnie wiadomo nie od dziś.
O ile Ziółkowski nie wkręca by podsycić atmosferę bo ciągle się śmiał to stwierdziłem po prostu: "łaski bez, i tak jadę chociaż miałem tam się wybrać na nich ale karnet już jest" :) -
gocha
nie smial sie ciagle...pozniej jak zaczeli rozmaiwac z szydlowska to tak wydaje mi sie na powaznie...a jednak nadzieje mam ze przyjada ..nie oczekuje bo juz mam dosyc...jak sie zjawia to zrobia najlepsza niespodzianke na swiecie. -
gocha
no i "kolego ze zdjeciami z indie z orlej:p" (ten swiat maly...tez tam bylam)zazdroszcze karneciku...chciala bym juz wiedziec co robie w lipcu:/i chcialabym juz miec karnet i pewnosc ze moge byc na openerze...niedobrze byc duza dziewczynka -
pete doherty
-
Ania
ale hmm...wydaje mi sie ze ta lista koncertowa sie jakby wydłużyła od momentu kiedy ostatni raz ja widziałam a bylo to jakies 5 dni temu. Doszedł jakis festival we Francji.a luka jakas nadal jest. -
barrakuz