-
dmn
jasne że będzie, ale Mikołaja nie ma :)
("Pan" mnie zniszczyło - ruzgi nie trzeba...) -
Martaaaaaa ♫
Ostatnio nawet mój tata, który wcześniej wyśmiewał mnie jak mowiłam o przyjeździe Radiogłowych na Opener, że podobno są już jakies poważniejsze szanse na ten przyjazd; ) Mnie samej troche trudno w to uwierzyć. Obym sie myliła! :) (chociaż ten jedyny raz w życiu :)) -
papierdoll
Na ostatnim Openerze obstawiłam, że przyjadą za rok. Jestem pewna, że sie nie myliłam:)
-
-
Joanna I Bezwzględna
>tyry tyry! przyjadą! i będzie pięęęęęknie!<
I bez tego będzie pięknie Marto Łokło :P bo my będziemy!Ale skoro może być jeszcze piękniej.../ Niedowiarki :D
-
Anonim
nie przyjadą napewno nie na open air , gdyż wybrali roskilde buuu ... można tylko liczyć że może jako osobny koncert -
L'esprit électronique
Bzdura. Roskilde ma 4 dni. Podobnie jak Rock Werchter w Belgii, który odbywa się w tym samym tygodniu, co HOF i Roskilde.
Przy korzystnym układzie mają dwie wolne daty na HOF. Zobaczymy. -
gocha
>L'esprit electronique napisał
>Bzdura. Roskilde ma 4 dni. Podobnie jak Rock Werchter w
>Belgii, który odbywa się w tym samym tygodniu, co HOF i
>Roskilde.
>
>Przy korzystnym układzie mają dwie wolne daty na HOF.
>Zobaczymy.
dokladnie -
o
przepraszam Pana za "pana", Pan mi wybaczy proszę Pana! ruzgi w takim razie nie będzie. ale Radiohead będzie:)
Asioku moja piekna:* oj będziemy będziemy! nawet jakby miało być tornado, albo jakby wulkan nagle wyskoczył na kosakowie, to i tak będziemy tam:D aaaaaaach!
tam ta dam ta dam:D -
dmn
spekulacje tudzież ploty nabierają co raz większego rozmachu, widzę:)
http://www.nowamuzyka.pl/news.php?i... -
Joanna I Bezwzględna
Wczoraj w "3" proponowali, by wysyłać propozycje pierwszej gwiazdy na radiowy e-mail.I zaznaczono, żeby nie wpisywać <radiohead> bo na ponad 90 % ich nie ogłosi pan Mikołaj.Nie tym razem. Wiec jak nie tym razem...to następnym :P Ale trochę skrzydła mej nadziei ten tekst podciął... -
tyciu
-
gocha
-
tyciu
Pewno drugia gwiazde podadza w anstepnym roku, w kazdym razie nie jestem juz tak pewny siebie jak bylem dzis rano. -
-
Anonim
nie bedzie radiohead kurwa! podali przecie kalendarz oficjalny tour dates i nie bedzie! -
pete doherty
No to cóż zrobić...chetnie bym zobaczył Toma i spółkę.Mogli by zaprosić Babyshambles i Interpol -
Anonim
My Bloody Valentine, the Knife i Broken Social Scene mogli by się (między innymi) pojawić na openerze; )
Junior Boys też bym z chęcią zobaczył jeszcze raz.
Na RH trzeba będzie się chyba jednak wybrać za granicę...
-
gocha
kurwa wlasnie powiedzieli ze zespolem ktory dzis oglosza nie bedzie rh!
albo jestem glupia i nie zrozumialam -
Anonim
tak! tak! tak!
interpol też:]
a ja kurde, już chciałam bilety kupować:/ -
gocha
buuuu wlasnie powiedzial ze mysli ze w ogole nie bedzie to radiohead...
ze raczej nie graja w zadnym kraju na wschodzie...kurwa kurwa
"wykonalismy modercza prace zeby rh pojawili sie w pl"
ale ze raczej nie
-
gocha
ale ze jest nadzieja.."nigdy nie mow nigdy"..
i ze pozostale zespoly w duzym stopniu spelnia oczekiwania fanow rh...