-
digieve
>much napisała:
>ło, gdyby przyjechali na Heinekena, to dla mnie bomba. Mi
>do Gdyni blisko :>
>
Mi z kolei do Gdyni daleko że cholera jasna, ale też bomba!; )
Może się w końcu przejadę. -
Юстина
>
>Mi z kolei do Gdyni daleko że cholera jasna, ale też
>bomba!; )
>Może się w końcu przejadę.
Daleko, fakt, ale dla Radiohead to nawet z Wysp Wielkanocnych kajakiem bym przypłyneła ... xD
A tak serio mówiąc, to Heineken, nie Heineken, byle by zagrali nareszcie u nas; )
-
digieve
-
-
Kosta
-
Zuzia
> radiohead na openerze?
nie wierze.
zbyt piękne, by się miało stać.
zbyt piękne?ja to was ludzie nigdy nie zrozumiem , poprzednia strona to marudziła,że na openerze,że bydło i te sprawy a tu taka wręcz pozytywna reakcja :P może i was nie zrozumie ale Kosta to mi wiare w was przywróciła:P hehe -
digieve
No zaraz, wszystko jest możliwe; )
Ja myślałam, że Cinematic Orchestra u nas nie zagra, ale choć dołożyli do imprezy to jednak zagrali. -
Martaaaaaa ♫
nie znam tego zespołu ale podejrzewam że to nie to samo co Radiohead (oczywiście bez urazy). mi się kiepsko widzi, żeby przyjechali na Openera... -
Zuzia
> mi się kiepsko widzi, żeby przyjechali na Openera...
cinematic to oczywicie nie to samo co radiohead ale tez miałam koszmary nocne dopóki nie zagrali w katowicach hehe. yyy ale co ci sie kiepsko widzi? -
Martaaaaaa ♫
-
digieve
Mnie się czasem wydaje, że Cinnematic jeszcze bardziej że tak powiem "niszowe" niż Radiohead, więc czemu tracić nadzieję?; )
Ja rozumiem, że Radiohead to nie Red Hoci, ale jednak... -
Anonim
Apeluje!!!
Rejestrujcie sie na stronie heinekena i typujcie Radiohead!!!
Ja wierze ze przyjada!
Ja o tym marze:)
Badzmy dobrej mysli.
Puki co czekam z niecierpliwoscia na nowa plytke!!! -
Anonim
podpisuje się pod dwoma powyższymi postami!
Dodam jeszcze, że jeżeli mają w planach trasę koncertową po Europie w przyszłym roku latem, to nie będę siedział i czekał na "plażowy spęd" tylko wybiorę się przynajmniej na jeden koncert w ramach "tęczowych" wakacji; ) Zawsze można to jakoś połączyc ze zwiedzaniem czy jakimś innym wypoczynkiem. -
downtown pony work your pitch
-
-
tyciu
-
Azja
-
marzeNIE!!!
-
.:Andraya The Vampire:.
-
Joanna I Bezwzględna
Ależ muszą! Ja tam powiem...że czekam na Mikołajki!i info!i Błagam błagam niech pan Mikołaj Z. zaskoczy tych niedowiarków :p i niech zapowie w ten cudowny dzień, że dane nam będzie Radiohead zobaczyć,o tak!Bo przysięgam że byłam grzeczna i zasłużyłam na taki prezent :D jak zresztą każdy z nas! Amen. -
dmn
-
o
nie siej Pan defetyzmu! bo ruzgę Pan dostaniesz!; )
tyry tyry! przyjadą! i będzie pięęęęęknie!