-
Zuzia
Wczoraj na antenie Trójki zostało powiedziane,że bardzo realne i niemal pewne jest, że zagrają na przyszłym openerze. To dobra wiadomość :) -
woj
-
gaBa
mam nadzieje, że nie żadna ściema :] jesli to prawda, będę walczyc o pierwszy rząd jak na Muse :D -
-
Anonim
-
manu
szalenstwo!
choc miec radiohead pod bokiem nie dostarczy takich wrazen, jak szalona podroz do budapesztu by zobaczyc ich na sziget... :)
ale ach, ekstaza! -
Anonim
-
jujajuja
to jest tylko taka plota bo wątpie żeby do Polski zajechali, (mowili tez to w trojce ze sa słabe szanse) tak daleko na wschod sie nie zapuszczaja, ale ale ale i tak mam nadzieje; ))
ale na bank bedzie trasa koncertowa w 2008 po wydaniu plyty wiec sa spore szanse na Berlin! a tam na pewno pojade! jeaaaaaaaaaaaaajea jea jeaaa szalalalalalaaaaa -
Anonim
jak to jest na open'erze, jak to 'bic sie o pierwszy rzad'?
mam tyly jesli o to heinekena chodzi, prosze wiec ladnie o wytlumaczenie; ) -
Anonim
> jak to jest na open'erze, jak to 'bic sie o pierwszy rzad'?
> mam tyly jesli o to heinekena chodzi, prosze wiec ladnie o wytlumaczenie; )
pojedz, zobaczysz.. -
Anonim
>pojedz, zobaczysz..
dokladniej chodzilo mi czy z tzw 'pierwszym rzedem, miejscem' czy co to tam bylo chodzi o techniczna walke czy decyduja o tym bilety.
po chwili zastanowienia watpliwosci rozwiane -
michał
to jak będą, to kolejne wakacje w gdyni.... w tym roku też się zarzekałem, że pojadę tylko jeśli radiohead będzie. ale i tak byłem.
kiedy wreszcie nowa płyta. -
gaBa
>hulietta ha escrito:
>tak daleko na wschod sie nie zapuszczaja, ale ale ale i tak mam
>nadzieje; ))
błagam! jesteśmy na mapie zaraz obok Niemiec, więc nie żadne "tak daleko na wschód"! bez przesady! mogę się załozyć, że nieraz byli w japonii, czy gdzies tam... to jest dopiero wschód! -
Anonim
niestety myslenie o polsce 'tak daleko na wschod' jest powszechne. podobno chlopaki z rhcp przed przyjazdem mysleli ze to gdzies miedzy rosja a niemcami, przy baltyku ale nie wiadomo ogolem gdzie.
btw. chyba zaczyna sie robic offtopic, ale co tam -
-
Zuzia
no nie od dzisiaj wiadomo, że polska to kojarzona za bardzo nie jest a przynajmniej jeżeli chodzi o jej położenie. ale ja myśle, że to nie od tego zależy czy dalej na wschód czy bliżej. tu sie toczy o coś zupełnie innego; p -
czarna z cukrem
-
Anonim
calkiem realne bylo ze mieli w czerwcu byc w poznaniu z jakims innym gosciem, ale sie nie dogadali ze sponsorami no i nic nie wyszlo.
a mialo byc tak pieknie... -
hikikomori
>Jabba napisała:
>calkiem realne bylo ze mieli w czerwcu byc w poznaniu z
>jakims innym gosciem, ale sie nie dogadali ze sponsorami no
>i nic nie wyszlo.
>a mialo byc tak pieknie...
hehehe no bez przesady, cały ten festiwal byl prawie ze z palca wyssany, a co dopiero o uczestnictwie w nim Radiohead mowic... -
Anonim
>hehehe no bez przesady, cały ten festiwal byl prawie ze z
>palca wyssany
ale Ci sie zrymowalo; ] w kazdym razie pozostaje nam [jak narazie] uganianie sie za radiohead po europie, gdy tylko beda dawac koncerty
co do festiwalu - to musialo byc zbyt fajne zeby moglo sie udac -
Grześ
Dopiero się jeden Heineken skończył, a wy już o kolejnym debatujecie? :)
Ja to bym wolał żeby przyjechali na normalny koncert, a nie na jakiś plażowy spęd.
-
M.
no wlasnie, normalny a nie godzinny (gora 1,5 h) koncert.
ale jesli trasa bedzie, to moze praga, berlin i bedzie ok :D