-
Anonim
-
s314ryt
Doskonala okazja, aby pogadac o nadchodzacym koncercie, wymienic sie biletami; ) sprzedac, albo poszukac. Wpadajcie! :> -
Żeton
-
-
Joanna
-
KaZ
Fajne miejsce, tak wogóle. Przytulne i kameralne. Na koncercie jazzowym kumpla byłem tam niedawno. :] -
Marta M.
>• k▲z • napisał
>Fajne miejsce, tak wogóle. Przytulne i kameralne. Na
>koncercie jazzowym kumpla byłem tam niedawno. :]
To chyba byliśmy na tym samym koncercie :)
Fakt, bardzo przyjemne miejsce.
-
Bohomaz
hmmm ja chyba też, DP Project? x) Na radiohead night też pewnie zawitam... powiem dla odmiany że to świetne miejsce ^^ -
Żeton
-
Marta M.
>Bohomaz napisała:
>hmmm ja chyba też, DP Project? x)
>^^
Zgadza się; ) -
dmn
-
Żeton
Miejsce na takie wieczory jest wprost idealne. Oczywiscie nie moglo byc rozowo byla obsuwa 1,5h; )
Kapela ktora grala m.in. covery radioheadow mimo lekkiego nieogarniecia (to ich pierwszy koncert!!) pokazala klase. Zwlaszcza "karma police" z wiolonczela zamiast fortepianu - zjawiskowe. -
dmn
-
Anonim
Oj bo my tak jesteśmy nie ogarnięci.
http://poklosiewicz.com/radiohead_n... tu masz audio troche. -
-
KaZ
>Marta M. napisała:
>>• k▲z • napisał
>>Fajne miejsce, tak wogóle. Przytulne i kameralne. Na
>>koncercie jazzowym kumpla byłem tam niedawno. :]
>
>
>To chyba byliśmy na tym samym koncercie :)
>
>Fakt, bardzo przyjemne miejsce.
>
Być może. Mój kumpel (Maciek) grał na fortepianie. Trochę coverów przerobionych grali, m. in. 'Sweet dreams'. Nie pamiętam czy DP Project to oni.; ] -
Anonim
>dom♪♫ napisał
>Jak było? :) Niestety mimo wielkich chęci zjawić się nie
>mogłem...
dużo dobrej muzyki i bardzo domowa atmosfera. -
Anonim
miejsce bardzo przyjemne, zespól bajer, ale ten koncert z Japonii to nie najwyższych lotów moim zdaniem -
Anonim
-
Anonim
nie przychodzi mi do głowy żaden szczególnie niezajebisty dobór piosenek. polecam jednakowoż dla porównania nagranie z Glastonbury 2003, mam od dłuzszego czasu i jeszcze zdarza mi sie sikac z zachwytu