-
Anonim
-
nora
ja czekam na coś we wrześniu w sierpniu praca. wyczekuję. ale po berlinie zeszłorocznym nie mam już takiego ciśnienia :) -
Anonim
no ja własnie po berlinie mam ciśnienie. jeszcze większe niz przed. nadal szukam , anyone interested? -
-
s314ryt
-
Anonim
to zalezy, gdzie bedą wczesniej grac i czy załapie sie na ten wczensiejszy koncert jeszcze. jesli nie to hmm, chyba pociągiem z katowic. dobrym wyjesciem byłoby zorganiozwanie busa, czy nawte autokaru, powiedzmy.. z wrocławia. do berlina chyba bylo cos takiego zorganiozowane. i to by było super -
pieróg .
ja.
tylko że bilet mam zamiar załatwić sobie na początku sierpnia. więc jeżeli jeszcze jakims cudem go znajdę, to owszem, jak najbardziej.
berlin był dopiero początkiem, hehe. -
Joanna
Jestem bardzo za, też mam duże parcie na Praga-Poznań, bilety są jeszcze do dostania (sprawdzałam jeszcze dziś). Wątpię czy będzie tylu chętnych by wynająć autokar, ale może ktoś z samochodem, zrzuciło by się na paliwo. Pociąg też nie jest zły tylko obawiam się że jakby była obsuwa z pociągiem za późno by się było w Poznaniu żeby zająć dobre miejsca. Tak czy inaczej jak ktoś chętny niech pisze na priva. -
Anonim
no ja bilet mam, i teraz szukam mozliwosci dojazdu, tzn ja mam zamiar jechac z wawy, i to nie jest problem, problem jest potem wydostac sie z pragi do poznania- nie ma zadnego sensownego połaczenia, chyba nejlepsze przez BERLIN!wiec jakby ktos samochodem to wchodze w to, zrzucic sie na koszty pozdrozy i po sprawie. -
Joanna
Rzeczywiście nie ma żadnych sensownych połączeń jeśli chodzi o pociąg.;-(