Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ada

Zdjęcie z PKP relacji Poznan*(dla Ziemi)-Warszawa 2:20 - Pozdrawiam serdecznie

PKP* dla fanów Radiohead.

• RADIOHEAD Poznań (pkp poz-waw)

Git! 7

Kit! 0

• Paranoja

To był ten drugi pociąg??? Gdzie tak było? Myśmy byli w wagonie gdzie były super luzy i jeszcze otworzyli nam 2 przedziały...

I tak najlepszy był ten o 1 coś. Szacunek dla PKP :P
  • qxi

>anti napisał
    >nie wiem - ale sam tekst yorka przed creep "we have no idea
    >which songs you know and which you don't" wynikał troche z
    >irytacji tym jak zachowywali się NIEKTÓRZY ludzie.
    >chciałbym się mylić.
    >
    >ale przyznacie że była mała różnia w zachowaniu ludzi
    >między creep w poznaniu (znajdziecie na youtube)
    >
    >a tym
    > http://www.youtube.com/watch?v=Gms3...
    >
    >

no a co dalej powiedział? "(...) cause we haven't been here fo so fucking long. But if you don't know this one, we are really screwed." to była ironia na temat koncertów. Żart: "Nie graliśmy koncertu w Polsce od 15 lat, więc nie wiemy które piosenki znacie, a które nie. Ale jeśli nie znacie tej, to mamy u was na prawdę przerąbane." Czego tu brakuje? E-motki? "Hehe" na końcu? No bez przesady, nie trzeba dopowiadać sobie podtekstów typu "oh, miał na myśli, że my w polsce nie mamy gdzie ich płyt kupić, a nawet interentu nie mamy, żeby youtuba odpalić". Ja nie wiem, istnieje stereotyp, że Radiohead to zespół dla "wykształciuchów", ale co za dużo to nie zdrowo. Za dużo Gombrowicza niektórzy się naczytali z tymi nadinterpretacjami.
  • kjhbk

dokładnie, ja też nie rozumiem, jak można te słowa odebrać jakoś inaczej, niż po prostu żart
  • Anonim

Jedni odebrali tak, drudzy inaczej, trzeci jeszcze w inny sposób a resztę to obeszło. Czy to jest tak naprawdę istotne? Zawsze można zapytać Thoma jak komuś bardzo zależy na dokładnej odpowiedzi co autor miał na myśli... :D Hmm z chęcią bym zobaczył reakcję na takie pytanie :D
    No i bez spinek ludziska, nie psujcie sobie świeżej krwi i czystych myśli po koncercie.
    Peace.
  • vil

Koncert super i byłam wniebowzięta. Zwisa mi to, jak bawili się ludzie dokoła, czy komuś przeszkadzałam podskokami albo włosami zasłaniałam obiektyw kamerki, czy może za bardzo fałszowałam, gdy śpiewałam z Thomem. Przeżywałam tak jak chciałam.

Pytanie: czy zapalanie papierosa w środku tłumu, w nieprzytomnym ścisku, w samym środku koncertu... też jest przeżywaniem?; P
  • Mickey.

>vil hat geschrieben:
    >Pytanie: czy zapalanie papierosa w środku tłumu, w
    >nieprzytomnym ścisku, w samym środku koncertu... też jest
    >przeżywaniem?; P

Gdyby obok mnie ktoś na koncercie zapalił, to bym mu tego papierosa w gardło wsadził. :)
  • MoRRisoN88

>ada napisała:
    >Zdjęcie z PKP relacji Poznan*(dla Ziemi)-Warszawa 2:20 -
    >Pozdrawiam serdecznie
    >
    >PKP* dla fanów Radiohead.
    >
    >

a czy ktoś w ogóle znalazł się w tym ciopągu poznań kraków przez katowice i wrocław o 2 coś tam bo ja jak zobaczyłem te tłumy to już wiedziałem że to będzie wojna o skrawek na korytarzu
  • Mickey.

>Paranoja hat geschrieben:
    >To był ten drugi pociąg??? Gdzie tak było? Myśmy byli w
    >wagonie gdzie były super luzy i jeszcze otworzyli nam 2
    >przedziały...
    >
    >I tak najlepszy był ten o 1 coś. Szacunek dla PKP :P

Miałem zaszczyt spać w tym przedziale 'zarezerwowanym dla matki z dzieckiem do lat 4'. :D
    A Ty jechałaś z Przemkiem i koleżanką i kolegą.
    Aaa i nie było 'super luzów', nie przesadzaj, jeden chłopak spał wzdłuż korytarza z głową przy drzwiach na korytarz. :D
  • Grześ

>MoRRisoN88 napisał
    >a czy ktoś w ogóle znalazł się w tym ciopągu poznań
    >kraków przez katowice i wrocław o 2 coś tam bo ja jak
    >zobaczyłem te tłumy to już wiedziałem że to będzie
    >wojna o skrawek na korytarzu

Ktoś się podobno znalazł; D ja pocisnąłem tym o 3 i było trochę luźniej. Tzn. miałem swoje miejsce stojące na korytarzu :)
  • MoRRisoN88

>Grześ napisał
    >>MoRRisoN88 napisał
    >>a czy ktoś w ogóle znalazł się w tym ciopągu poznań
    >>kraków przez katowice i wrocław o 2 coś tam bo ja jak
    >>zobaczyłem te tłumy to już wiedziałem że to będzie
    >>wojna o skrawek na korytarzu
    >
    >Ktoś się podobno znalazł; D ja pocisnąłem tym o 3 i
    >było trochę luźniej. Tzn. miałem swoje miejsce stojące
    >na korytarzu :)

ja ze znajomymi pojechaliśmy TLK o 5 coś tam i tam było już lajtowo no ale na 13 byłem w krk. na dworcu trochę po koczowaliśmy w KFC zajebista była taka żulica która dosiadła się do jakiejś śpiącej na stole parki i zaczeła im obgryzać nie dojedzone kości z udek a potem przyszedł do niej jakiś bezdomny bez nóg i zaczął ją obmacywać po piersiach :D było gorąco i namiętnie; P
  • ola

>vil napisała:
    >Pytanie: czy zapalanie papierosa w środku tłumu, w
    >nieprzytomnym ścisku, w samym środku koncertu... też jest
    >przeżywaniem?; P

Dla mnie jest chamstwem. Nieźle musiałam się wyginać, żeby nie dostać tym świństwem w głowę, kiedy dwie dziewczyny przede mną postanowiły w tym samym czasie zapalić.
  • Demon Cleaner

Stwierdziłem że nie będę brał udziału w dyskusji o przeżywaniu etc., bo prawdę mówiąc uważam, że do niczego to nie prowadzi. Ale akurat w kwestii papierosów chciałbym zabrać głos. Otóż moim zdaniem szkodliwość 0,5 litrowej butelki z wodą, bez korka, jest znacznie mniejsza niż ta, płynąca z palenia papierosów. Dlatego też uważam, że w pierwszej kolejności powinno się opróżniać torby, plecaki i inne worki ze szkła, papierosów i wszystkiego co może doprowadzić do powstania ognia. Oczywiście nie tu powinienem ten protest post wygłaszać, ale być może czyta to garstka osób, które w tym ścisku postanowiły zaspokoić swój nikotynowy głód.

Wczoraj moja znajoma podzieliła się ze mną swoim pomysłem. Na każdej masowej imprezie, na której się znajdzie będzie robić zdjęcia osobom palącym w miejscach, gdzie na metrze kwadratowym stoi 30 osób (hiperbola dla podkreślenia wydźwięku powyższego posta). Gdzie później trafią te zdjęcia i jakim będą opatrzone komentarzem, to już pozostawiam wyobraźni internautów.
  • KaZ

>MoRRisoN88 napisał
    >ja ze znajomymi pojechaliśmy TLK o 5 coś tam i tam było
    >już lajtowo no ale na 13 byłem w krk. na dworcu trochę po
    >koczowaliśmy w KFC zajebista była taka żulica która
    >dosiadła się do jakiejś śpiącej na stole parki i
    >zaczeła im obgryzać nie dojedzone kości z udek a potem
    >przyszedł do niej jakiś bezdomny bez nóg i zaczął ją
    >obmacywać po piersiach :D było gorąco i namiętnie; P

?!? WTF? o.O
  • jnk

kochani, bootlega mamy :)

http://klocha.livejournal.com/70523...

trzeba ściągać pliki pojedynczo, wypakować rarem albo 7zipem (jak nie działa, to zmienić rozszerzenie pliku na .rar) hasło: http://www.klocha.ru

jakość bardzo dobra, tylko kilka razy słychać zakłócenia spowodowane przez telefon
  • Anonim

Odnośnie palenia, zabawię się w adwokata diabła.
    Ilu z Was, którym przeszkadzało zapalenie przez kogoś papierosa blisko miejsca, w którym staliście, poprosiło osobę usiłującą zapalić/palącą aby jednak zrezygnowała z tego zamiaru?
    Bo wydaje i się, że "walenie w mordę", "wpychanie papierosa do gardła" i "postowanie zdjęć osób palących" zanim takiej sytacji nie uda się rozwiązać pokojową drogą jest po prostu tak samo chore jak to co potępiacie.
    Peace.
  • MoRRisoN88

>• k▲z • napisał
    >>MoRRisoN88 napisał
    >>ja ze znajomymi pojechaliśmy TLK o 5 coś tam i tam było
    >>już lajtowo no ale na 13 byłem w krk. na dworcu trochę
    >po
    >>koczowaliśmy w KFC zajebista była taka żulica która
    >>dosiadła się do jakiejś śpiącej na stole parki i
    >>zaczeła im obgryzać nie dojedzone kości z udek a potem
    >>przyszedł do niej jakiś bezdomny bez nóg i zaczął ją
    >>obmacywać po piersiach :D było gorąco i namiętnie; P
    >
    >?!? WTF? o.O

życie
  • jnk

>MoRRisoN88 napisał
    >>• k▲z • napisał
    >>>MoRRisoN88 napisał
    >>>ja ze znajomymi pojechaliśmy TLK o 5 coś tam i tam
    >było
    >>>już lajtowo no ale na 13 byłem w krk. na dworcu trochę
    >>po
    >>>koczowaliśmy w KFC zajebista była taka żulica która
    >>>dosiadła się do jakiejś śpiącej na stole parki i
    >>>zaczeła im obgryzać nie dojedzone kości z udek a potem
    >>>przyszedł do niej jakiś bezdomny bez nóg i zaczął
    >ją
    >>>obmacywać po piersiach :D było gorąco i namiętnie; P
    >>
    >>?!? WTF? o.O
    >
    >życie

najlepszy jest fragment "przyszedł do niej jakiś bezdomny bez nóg", omg. przypomina mi się wokulski na powiślu :)
    ale prawda - w kfc niezłe się rzeczy działy w nocy :)
  • MoRRisoN88

>jnk napisał
    >>MoRRisoN88 napisał
    >>>• k▲z • napisał
    >>było
    >trochę
    >>>po
    >potem
    >>ją
    >
    >>>
    >>>?!? WTF? o.O
    >>
    >>życie
    >
    >najlepszy jest fragment "przyszedł do niej jakiś bezdomny
    >bez nóg", omg. przypomina mi się wokulski na powiślu :)
    >ale prawda - w kfc niezłe się rzeczy działy w nocy :)

tak tak jeszcze ta żulica była bardzo oryginalnie ubrana praktycznie cała na różowo. może ją ktoś kojarzy ? ma numer bardzo mi się podobała :P dobra już koniec o żulach
    niezła jakość tego bootlega ściągnąłem dopiero 15 step ale już drę resztę
    dzięki wielkie :D
  • Mickey.

>UzumakiShadow, [tak, wiem, offtopuję]
    jasne, powinno się zacząć od grzecznej prośby... halo, halo! no k.! człowiek mnie truje, to to jest nienormalne, że chciałbym, ażeby tego zaprzestał? Niepalenie wydaje mi się tak oczywiste jak - sorry - niepierdzenie :D albo niebicie kogoś - człowiek Cię wali po pysku, prosisz go, czy mógłby przestać? Pewne zachowania winny być z definicji niedopuszczalne, nie? A grzeczne prośby to jak udowadnianie, że nie jestem wielbłądem. [kierwa, dyplomatą nie będę. :D]

ps. nienawidzę palaczy. :)

KONIEC OT! :D
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)