-
idioteq
sprawdziłem i nie widziałem takiego wątku (jeśli był, to przepraszam), a chciałbym wiedzieć co sądzicie o piosence The Mess We're In którą już dosyć chyba dawno Thom zaśpiewał z PJ Harvey na jej płycie Stories From The CIty.... moim zdaniem to coś genialnego, bo dwa najlepsze głowy razem. najlepszy męski i najlepszy damski.. piosenka genialna...
(PS: jeśli taki wątek już był to proszę ten od razu zamknąć i usunąć) -
pieróg .
też nie mam pojęcia czy taki wątek już istnieje czy nie, więc tak czy inaczej odpiszę:
zgadzam się w stu procentach.
uwielbiam tę piosenkę,a moment, w którym przez chwilę razem śpiewają tytuł utworu jest jednym z najlepszych jakie w życiu słyszałam, pomimo iż trwa około 2 sekundy.
:> -
Kopacz
O tak ta piosenka jest bardzo dobra. Troche dziwne ze to wlasnie z PJ i Radiohead konkurowali o alternatywna plyte roku ("Stories..." PJ i "In Rainbows" Radiohead) ... i przegrali :D Nie mam nic do zarzucenia Harvey ale mysle ze "In Rainbows" oryginalnoscia rozwalaja wszystkie dokonania innych tworcow po "Hail to the Thief" (sa jeszcze Muse z "Black Holes" i Coldplay z "Viva la Vida" ale to nie ta sama liga).
A co do wspolpracy to bardzo mi sie podobalo "Be Mine" w ktorym to Thom spiewal dla R.E.Mu i "Lucky" w wykonaniu Michaela. -